Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(13)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Buna seara fetelor, si eu am fost astazi la medic, la noi tot baietel a ramas, are 15 cm si 240 g, ieri am implinit 18 saptamani, totul este ok, am placenta anterioara gard 0 din cauza asta nici nu il simt inca pe Matei, a spus doamna doctor ca peste 1 saptamana o sa incep sa il simt, bine macar ca totul este bine, maine sun la Bucuresti la dr. Albu sa imi fac programarea pentru ecografia morfofetala....maine am sa pun si poze noi cu burtica si cu bebe la ecograf pe FB....va pupacesc pe toate.

18+ cu Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumysti spune:

Am venit de la dr si sunt f fericita ca, in sfarsit, am aflat: e BAIETEL!!! I-a facut dr o poza in care se vede "bijuteria" in toata splendoarea..

17+ si mami de Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

lumysti,felicitari pentru baietel!
luiza,ma bucur ca totul e bine!
Intreb si aici,am scris si pe FB,la mine scrie placenta lateral dreapta,mai are cineva placenta lateral, ca parca am auzit numai de anterioara si posterioara la voi?

20+

My baby

Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Va spunem si noi felicitari pentru vestile bune de la doctor. Inca o saptamana si mergem si noi la morfo, sa ne ajute Bunul Dumnezeu ca totul sa fie bine

Azi schimbam cu mandrie semnatura

22+

my baby

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Eu am fost pe 6 ianuarie la morfologia fetala, unde, dunpa o ora de satta pe acel pat, pentru ca bebe era foarte agitata si miscaret, s-a confirmat ca totul e ok si ca e fetita.
Va rog sa imi puneti si mie un carucior roz pe prima pagina, ca eu nu am parola de user, ca sa o fac eu insami.

Sunt racita de o saptamana si ma tratez cu ceaiuri si parcetamol, dar se pare ca mai am inca un pic de tras. Ma chinuie si ceva insomnii, din cauza durerilor de gat si apoi a tusei... Sper sa imi revin cat mai repede, pentru ca nici psihic nu stau foarte bine, au inceput "loviturile" la serviciu din partea sefilor si a colegilor, pentru ca ii las balta si plec in concediul de maternitate, apoi in cel de crestere copil...suntem bugetari si le va fi greu sa angajeze inlocuitor.

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07 si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_jo spune:

Neata!!Astazi schimbam si noi semnatura...am mai crescut cu o saptamana.Bafta multa fetelor care asteapta rezultate la analize , sa fie numai cu vesti bune!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxib spune:

Neata! Am o intrebare, mai ales catre fetele care sunt la a doua sarcina. Daca la prima sarcina ati recoltat celule stem, o mai faceti si la bebe2? Eu chiar nu stiu ce sa fac... Parca as recolta, parca nu, dar ma tot bate mama la cap sa recoltez. Voi ce-ati face?

roxi, mami de Luca 25.08.08 si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns STEFYY spune:

multumesc mult Dia si DianaMaria pentru urari

23+
mami Stefanut(1 an si 5 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns STEFYY spune:

felicitari Simomiha81 pentru fetita si Lumisty pentru baietel
Prety ma bucur ca bebe e bine
astepta vesti bune de la cele care mai merg la dr

23+