Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(13)
Raspunsuri - Pagina 20
roe_oana spune:
flipper eu in primul trimestru dormeam si cate 12-14 ore.
Acum ma simt din ce in ce mai bine si mai energica si am revenit la programul pe care il aveam inainte de sarcina.
Ma pun sa dorm pe la 11-12 si ma trezesc la 7 dimineata.
In weekenduri nu pot sa dorm mai mult :( ca ma trezesc dimineata sa ma duc la baie , in schimb cateodata mai profit si dorm dupa-masa.
Am fost si noi la eco si bebele este sanatos 

Astept vesti bune de la mamicile care urmeaza sa mearga la eco 

roe_oana spune:
verific semnatura:)
Implinim 21 de saptamani 
Cum pun si carucior albastru la semnatura?
+21
bonsai spune:
cu ce vitamine va mai trateaza medicii vostrii?
ca ar trebui sa iau si eu dar nu prea ma hotarasc.
la prima sarcina ,in 2005 era la moda materna,dar acum?
19+
Valentina_D spune:
Eu inca nu iau nimic, tot nu mi-a dat doctorul meu. A spus ca abia dupa analizele de trim 2 vede cum sta treaba
Oricum m-a certat azi ca am luat ENORM in greutate, i-am spus ca am pus cam 7 kg , dar in realitate eu am pus cam 8. Acum, ce sa fac nene daca mie nu mi-a fost rau deloc si mi-a fost foame....si acum, mananc de rup. Sincer, nu prea se vede ca m-am ingrasat, doar burta ce creste

23+ 
my baby
MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s
Marina_1609 spune:
la sarcina ci sofia tot centrum materna era la moda. acum vad ca e elevit-ul
daca in sarcina trecuta ma cantaream sa vad cat am mai slabit... acum ma ingrozesc cand vad ca tot pun si pun.. am apropae 3 kg+ si daca adaug in ritmul asta pana la sfarsit....nici nu vreau sa ma gandesc. il intreb pe medic saptamana viitoare cand ne vedem...
felicitari si ma bucur mult pentru vestile bune!
--------------------------------------------
Marina
21+ &
ANA SOFIA 05.08.08
--------------------------------------------
Mami Marina's blog
Copil crescut din suc de morcovi
roe_oana spune:
Eu iau elevit de o luna si jumate. Doctorul mi-a zis ca trebuie sa-l iau pana la sfarsitul sarcinii.
Urmeaza sa ma duc la inceputul lunii februarie sa-mi fac analizele sa vada daca mai e nevoie de ceva.
Am inteles ca urmeaza sa iau in plus fier si magneziu dar nu stiu cand.
Eu sunt la prima sarcina si deja am pus 6 kg :(
Marina, tu cate kg ai pus in total in prima sarcina? Mie mi se par putine 3 kg acum in comparatie cu mine ![]()
+21
STEFYY spune:
buna dimineata mamici si byrtici
felicitari de vestile bune Valentina si Bobocel si asteptam vesti bune si de la Manuela
Marina tu cred ca ai pus cele mai putine kg la 21 de saptamani asa ca nu-ti mai fa asa multe probleme
24+
Alex Constantin
mami Stefanut(1 an si 5 luni)
roe_oana spune:
Buna dimineata
La Cluj ninge de numa numa, a fost o aglomeratie pe drum...
De-abia am ajuns la servici.
La voi cum e?
+21
Pico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Valentina_D Eu inca nu iau nimic, tot nu mi-a dat doctorul meu. A spus ca abia dupa analizele de trim 2 vede cum sta treaba Oricum m-a certat azi ca am luat ENORM in greutate, i-am spus ca am pus cam 7 kg , dar in realitate eu am pus cam 8. Acum, ce sa fac nene daca mie nu mi-a fost rau deloc si mi-a fost foame....si acum, mananc de rup. Sincer, nu prea se vede ca m-am ingrasat, doar burta ce creste ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Stai linistita! Eu cu greturi cu tot si am pus aproape 10. Iar la prima 20. ![]() La noi vine tot o fetita! ![]() 23+ ![]() my baby MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s |
Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003), Maria Carolina( 26.11.2005),Ana Iasmine(06.10.2007)si
(DPN 8.05.2011)