Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(13)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns STEFYY spune:

buna dimineata
Valentina asteptam vesti bune
Avem si noi adresa de facebook:Catalin C-tin,are poza baietelului meu cu o caciulita cu dungi albe si albastre,multumim

24+Alex Constantin
mami Stefanut(1 an si 5 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

prea mare liniste pe aici...
s-a mutat tot clanul pe FB?

--------------------------------------------
Marina21+ & ANA SOFIA 05.08.08
--------------------------------------------
Mami Marina's blog
Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Ziua buna dragi mamici,

Sunt de la odiseea mai-iunie 2009 si baietelul meu participa la concursul de poze Klorane. Vrem premiul ca sa-l donam...

Ca sa facem aceata bucurie, avem nevoie de 5 stelute de la voi!

Mii de multumiri!

Vrem sa castigam si premiul sa-l donam aici in forum! Ne ajuti sa facem o bucurie?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=6" target="_blank">Voteaza un Winnie MIC, dar CHIC! Voteaza m8 !!

Hainute NOI, import Anglia!

bazarim si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Am venit de la morfo si suntem tare bucurosi

Bebe e bine, dezvoltat normal, are 589g si e tot baietel
In seara asta mergem la doctor sa ii aratam rezultatul si sa vedem ce mai zice

23+

my baby

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel17 spune:

Buna ziua tuturor

multumim ca nu ne-ati uitat. noi am implinit 23 saptamanite ieri si saptamana trecuta am fost la morfologie si doppler. bebe e perfect in grafic avea 490 (aproximativ ca nu am foaia la indemana) e baieteeel, si tati e foarte fericit.
eu ma simt bine nu am probleme, imi iau elevitul si astept sa treaca timpul.
tot ce imi doresc este sa ajungem cu bine la termen 17 mai 2011.
am si apropo de dpn s-a decalat acum cica e 19 mai, dar sa vedem pana la urma cat va fi. sper sa nu fie lenes totusi.

va doresc tot binele din lume si sanatate tuturor.
o sa intram mai des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_hubby spune:

buna burtici!
ramo, valentina si bobocel, ma bucur mult ptr voi si va doresc numai bine si sanatate in continuare! si bebei sanatosi dusi la termen.
si eu incep sa ma framant, ca nu mai am rabdare pana pe 27.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuela77 spune:

Valentina,Bobocel Ramofelicitari pentru rezultate bune la eco si pentru baieteii grasunei!
Noi maine implinim 20 sa saptamani si avem de dimineata eco morfofetala. Sunt tare emotionata. Daca totul e bine stiu ca nu imi vor mai face o alta ecografie pana la nastere asa ca va trebui sa am rabdareeeee.

In rest de cand am revenit din Romania, Radu a fost racit cobza si acum sunt si eu. Azi am fost cu el la centru de consultatii unde trebuie sa merg regulat, la cateva luni pt monitorizarea cresterii si era plin de bebei ...unii micutzi de tot.... de 2-3 saptamani. M-am topit dupa ei. Mi-e tare dor sa am in brate asa o gagalice mica!

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuela77 spune:

Vrem si noi pe facebook! Aveti timp sa ne trimiteti si noua pm cu adresa?

Si inca o rugaminte pentru cine are parola....vrem si noi un pe listuta!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_b spune:

buna fetelor! felicitari pt vestile bune. sper sa o tinem tot asa. pe mine m-a lasat durerea de spate deci, totul e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flipper spune:

Buna seara, doamnelorne permiteti sa raportam ca de trei zile incoace avem program artistic, intre orele 17 - 20 dansam la mami in burtica, spre imensa ei bucurie Am pus 5 kg, nu avem dureri/greturi, pana acum este o sarcina minunataAm o curiozitate.. voi cam cate ore dormiti zilnic (noapte+dupa amiaza, norocoasele care pot)?pupici!17+

Mergi la inceput