Pufi 2010 (195) - LMA Dragos Andrei! LMA Letizia!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Am citit capitolul trecut si raspund, poate mai am timp inainte sa se trezeasca bebe si tati. ca dorm amandoi, iar eu lucrez, chipurile, de fapt m-am pus pe citit si legata de forum am ramas.

TOMACA - am plans, sincer nu ma asteptam sa fi trecut prin toate astea....of Doamne! Promit sa scriu si eu povestea lui Dani, de fapt povestea noastra, a mea si a sotului. Macar pt a o posta aici.

CRIS.D - mami, nu stiu care e problema putreda in danemarca, dar ....de ce va mutati din nou? Parca v-ati mutat inapoi la casa, right? Si ce au vecinii de a face in povestea asta? Of....doar tu stii prin ce treci, dar ai doi copii minunati si trebuie sa fii tare, ca intotdeauna de altfel, sa treci prin toate.
Ia-ti pe cineva sa te ajute, aplica metode de linistit copilul noaptea, voi scrie imediat despre ce e vorba, si revino-ti, ca nu mai ai mult si clachezi. Pup sa treaca......si sa iasa soarele!

Am luat de la o prietena o carte a unui nene pe care il cheama Ferber. Se pare ca e faimos in alte tari, la noi nu e tradus - sau nu am gasit eu. El e doc la un spital din Boston, la departamentul de Pediatric Sleep Disorders. Cartea se numeste Solve Your Child's Sleep Problems.
Cand mi-a povestit prietena mea despre ce e vorba, prima data m-am gandit la Decenuela si la Cris D. Va rog eu din suflet, macar cautati pe net despre ce e vorba, daca nu o comandati tot de pe net. Ajuta parintii si copii sa aiba un trai normal, adica un somn noaptea bun, neintrerupt. Prietena mea are fetita de 2.5 ani si va naste sapt viitoare un baietel. A aplicat cum zice ea ferberizarea la fata si au scapat de 3 treziri pe noapte. Dar trebuie citita cartea, pt ca nu e vorba doar de a lasa copilul singur in camera sa planga. Asta veti gasi pe net la o prima citire. Cartea are 430 de pagini si o gramada de solutii la aproape toate problemele exitente referitor la somnul copiilor.

Multumesc pt raspunsurile ref la petrecere. Cred ca vom opta pt ceva restrans acasa, gen parinti, bunici, prieteni f apropiati, pana in 20 de persoane. Eliberez eu cumva livingul, sunt totusi 70mp, cred ca ajung la atatia oameni. Ma gandesc ca e vorba doar de 3-4 ore, ca apoi copilul va vrea sa doarma. Daca ma duc la restaurant, Dani va trebui dus acasa, taica-miu nu prea stie Bucurestiul, va fi ca naiba. Chem cateringul, chem pe doamna care ma ajuta la curatenie sa ajute la servit si debarasat si gata. O sa fie bine. Ornam noi cu ce putem prin casa si comandam un tort si gata. Nu ma stresez prea tare.
Ca tot s-a vorbit de tort...eu nu ma gandesc sa iau unul din ala special pt copiii, o sa ii iau cand va avea 3-4 ani si va intelege ce e ala....acum e doar pt noi, important e sa fie bun.

hai ca ma intorc la munca,...ce daca sunt in concediu....sefa m-a sunat ca vrea ceva - adica o simulare de buget in alte conditii - pana luni, adica pana incep serviciul. So....back to work.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Acum, vizualizand mesajul..imi dau seama ca e cam euforic, cu atatea emoticoane, darrrr...

A mancat Iris, cam 150g mancaricaaa!!!!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Yupiiii ....Bravoooo!!!

Al meu a mancat azi ciorba de peste de la sora-sa din farfurie... si ce i-a mai placut....
Sunt sigura ca daca ii puneam in castronul lui nici nu s-ar fi atins de ea

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Mara si David

Mergi la inceput

Citat:

Bea...strand..ce frumoosss!

Despre imbracat...cam tot asa si eu pe iris: ciorapei grosi si body cu maneca lunga, inca o bluzitza si pantaloni si sosete, pulover, caciula groasa, cizme blanite+cosmonaut!(...
Cam mult...copilu' e calduros ca tac'su, eu sunt friguroasa raaau.(Ea a facut sudamina, de la caldura, la inceputul lui dec.., in conditiile in care am in casa cam 24 de grade, si sta in body si pantalonasi subtziri)...

Cercelushii,......sunt un cadou, de la sora si cumnatul meu...

Sa-ti ajute DD, sa ai si o fetitza, daca asta iti doresti!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Eu nu comentez cum il imbraci , doar zic ce ii pun eu cand iese afara:
body cu maneca lunga si dres.
pulover inchis in fata, salopeta de fas.
geaca si caciula.

are 2 maneci + geaca si dres si pantaloni. nici eu nu imi pun mai mult si nu pot sa il imbrac mai mult....ca nu am cum....nu incape, nu s-ar mai putea misca. Dar il las sa mearga si pe jos, prin zapada, si pe sanie. Daca geaca e de puf....cum sa ii mai pun si alt rand de pulovare pe el? Eu port toata iarna sutien+pulover subtire+geaca. Si blugi fara dres. N-am mai pus si dres si pantalon din facultate. So...el are mai multe ca mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Si ne iertati, puiuti sarbatoriti anterior

LA MULTI ANI, Alexandru de Roco!!!

LA MULTI ANI, Alex pui de MP!!!
MP sa te bucuri dupa placul inimii de pufuletele postocaliu!
Sa iti traiasca Grachii, frumusei si zambiciosi!

LA MULTI ANI, Tomaca!

Si din gama "pe ultima suta de metri"
LML, David de Alicredo
LML, Raul de Bubu
LML, Dionisios de Vi4i
LML, Marcu de satulica
LML, Lucasde Oani
LML, Maria de adina_bulina
LML, Ioana-Cristina de mandruta

Miki a lu' Kiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Am citit capitolul trecut si raspund, poate mai am timp inainte sa se trezeasca bebe si tati. ca dorm amandoi, iar eu lucrez, chipurile, de fapt m-am pus pe citit si legata de forum am ramas.

TOMACA - am plans, sincer nu ma asteptam sa fi trecut prin toate astea....of Doamne! Promit sa scriu si eu povestea lui Dani, de fapt povestea noastra, a mea si a sotului. Macar pt a o posta aici.

CRIS.D - mami, nu stiu care e problema putreda in danemarca, dar ....de ce va mutati din nou? Parca v-ati mutat inapoi la casa, right? Si ce au vecinii de a face in povestea asta? Of....doar tu stii prin ce treci, dar ai doi copii minunati si trebuie sa fii tare, ca intotdeauna de altfel, sa treci prin toate.
Ia-ti pe cineva sa te ajute, aplica metode de linistit copilul noaptea, voi scrie imediat despre ce e vorba, si revino-ti, ca nu mai ai mult si clachezi. Pup sa treaca......si sa iasa soarele!

Am luat de la o prietena o carte a unui nene pe care il cheama Ferber. Se pare ca e faimos in alte tari, la noi nu e tradus - sau nu am gasit eu. El e doc la un spital din Boston, la departamentul de Pediatric Sleep Disorders. Cartea se numeste Solve Your Child's Sleep Problems.
Cand mi-a povestit prietena mea despre ce e vorba, prima data m-am gandit la Decenuela si la Cris D. Va rog eu din suflet, macar cautati pe net despre ce e vorba, daca nu o comandati tot de pe net. Ajuta parintii si copii sa aiba un trai normal, adica un somn noaptea bun, neintrerupt. Prietena mea are fetita de 2.5 ani si va naste sapt viitoare un baietel. A aplicat cum zice ea ferberizarea la fata si au scapat de 3 treziri pe noapte. Dar trebuie citita cartea, pt ca nu e vorba doar de a lasa copilul singur in camera sa planga. Asta veti gasi pe net la o prima citire. Cartea are 430 de pagini si o gramada de solutii la aproape toate problemele exitente referitor la somnul copiilor.

Multumesc pt raspunsurile ref la petrecere. Cred ca vom opta pt ceva restrans acasa, gen parinti, bunici, prieteni f apropiati, pana in 20 de persoane. Eliberez eu cumva livingul, sunt totusi 70mp, cred ca ajung la atatia oameni. Ma gandesc ca e vorba doar de 3-4 ore, ca apoi copilul va vrea sa doarma. Daca ma duc la restaurant, Dani va trebui dus acasa, taica-miu nu prea stie Bucurestiul, va fi ca naiba. Chem cateringul, chem pe doamna care ma ajuta la curatenie sa ajute la servit si debarasat si gata. O sa fie bine. Ornam noi cu ce putem prin casa si comandam un tort si gata. Nu ma stresez prea tare.
Ca tot s-a vorbit de tort...eu nu ma gandesc sa iau unul din ala special pt copiii, o sa ii iau cand va avea 3-4 ani si va intelege ce e ala....acum e doar pt noi, important e sa fie bun.

hai ca ma intorc la munca,...ce daca sunt in concediu....sefa m-a sunat ca vrea ceva - adica o simulare de buget in alte conditii - pana luni, adica pana incep serviciul. So....back to work.
Va pup.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

multumiri pentru pont. daca am sa gasesc materialul poate arunc un ochi.
catering am gasit si eu, dar pana la urma pass ca s-a cam ocupat mama cu multe si nu mai are sens.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Haircut - am trimis PM cu dr alergolog

Crema pentru fimoza nu este pe stoc. Trebuie minim 10 cutii ca sa faca o comada. A zis ca ma anunta daca este cazul. Mai vrea cineva? Poate ne strangem. Se gaseste in Germania, dar de, e departe.

Cris.d - dau sfoara in tara, dar nu in Bucuresti

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

Citat:

Iar cu leganatul.....era de bine
Adica...sa se legene intre ei, si sa ne mai lase si pe noi sa dormim, vorba aia...ca oamenii..ziua, noaptea...cand 'om putea!

da, da, daaaaa...

I will survive...

povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca
multumiri pentru pont. daca am sa gasesc materialul poate arunc un ochi.
catering am gasit si eu, dar pana la urma pass ca s-a cam ocupat mama cu multe si nu mai are sens.

varsta lui Tudor

Eu nu am gasit inca catering. Vreo recomandare ceva ai?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Da, da, Xela, iesim sambata sau duminica la o cafea? Tot asa pe la 2? Mai doreste cineva?

da, vreau eu, dar, si ce? de la mine pan' la voi e cale prea lunga s-o scurtez cu o cafea...

Plateea, tre' sa mearga cu pasatul copilului, sa ne aerisim amandoua un pic...Ce frumoasa e poza in care ii dai pastaii sa pape superba!

acolo papa cico, de aia casca asa cioc.. la mancare deschide gura numai pe jumate cat sa var repede repede lingurita...

MP... am vazut, am vazut, dar ma gandeam cinstea sa o fac mai tarziu cu niste fish&chips iar cafeaua s-o dea cuscra asta matinala...

I will survive...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Salutare!

Ne mai stiti? Noi sunte aia care mergem de pe 1 ian, si de atunci nu ne mai sta nimeni si nimik in calea fericirii! De bucurie atentam la o portie si de roata de carut!. Si baga TOT in gura, culege tot de pe jos, distruge tastaturile, fugareste sticlele (pline/goale, nu se pune), mananca tot ce are el alocat, dupa care atenteaza la ce mancam noi, nu bea apa decat max 50 ml/zi, dar bea lapte praf, culege cerealele din laptele meu...dar se alinta precum un pisoi, doarme calare pe mine, pe piept (asta o fi razbunare ca am vrut sa il obisnuiesc in patut), ii face mai-mai doar lui tati si doar pe cap, pe par, il scoate la plimbare (in casa, desigur) plimbandu-l de la caloriferul din camera, la masa din bucatarie, tinandu-l de mana, de n ori, chiraind si razand in hohote, iubeste tzitzi la nebunie si nu refuza niciodata o spaga ...dar suntem fericiti cand picam seara, lati, dupa alergat si adunat si curatat...

Miki a lu' Kiti

micky... suna tare bine distractia aia la voi acolo!

I will survive...

Mergi la inceput