Pufi 2010 (195) - LMA Dragos Andrei! LMA Letizia!
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tomaca/tomaca.jpg)
tomaca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui blue_flower
Eu nu am gasit inca catering. Vreo recomandare ceva ai? ![]() Mama fericita |
am daca vrei. cunoscuti ai unui coleg. sunt ok
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
![](copilas.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tomaca/tomaca.jpg)
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui micki_mica Salutare! Ne mai stiti? ![]() ![]() ![]() |
Ok, deci cam asa va arata viitorul f apropiat
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
![](copilas.gif)
![](images/user_woman.png)
plateea spune:
citat din mesajul lui blue_flower Am luat de la o prietena o carte a unui nene pe care il cheama Ferber. Se pare ca e faimos in alte tari, la noi nu e tradus - sau nu am gasit eu. El e doc la un spital din Boston, la departamentul de Pediatric Sleep Disorders. Cartea se numeste Solve Your Child's Sleep Problems. ![]() Mama fericita |
saru-mana de pont, o caut si prestez.
![](japonez.gif)
![](japonez.gif)
![](japonez.gif)
spor la munca si concediu placut daca se poate numi asa!
sorina... 150??? bag de seama ca deja ii merge bine cu teo... si al meu a bagat de dimineata mai bine de 200 de fructe cu iaurt...
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](bis.gif)
![](bis.gif)
povestea unei pastai...numita bbTo
haircut spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Beatrice1982
asa si eu............... ma uit si nu ma satur............ si cerceii aia cu buburuza...de unde i-ai aflat???????? stii ce ma gandeam, ca daca ma va ajuta doamne doamne si voi mai fi odata gravida, (ca tot mai vreau parca o fetita...) o sa ma uit zilnic la poza aia, poate poate iese cu oki ca la ea.................... hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm of offffffffffffffffffffffffff noi iesim afara...............e -2 dar e ok asa a fost toata sapt si mai vroiam sa scriu acum, apropo de imbracat........... eu am testat poate sunt friguroasa , dar m-am imbracat cum am crezut eu, si am iesit afara si am stat frumos vreo 15 minute............si mi-era frig........... si am mai luat bluze si pant............si era ok deci e valabila ipoteza ca asa cum ne imbrabam pe noi, bebelusii trebe imbracati cu inca un rand de haine in plus............... pentru ca ei numai stau......... cand merg alearga se joaca cred ca e altfel, dar acum nu............ asa ca noi ne imbacam ca mos craciun,adik ciorapei grosi, pantaloni grosi......body man scurta...bluza, inca o bluza, inca o bluza, geaca groasa........sapca capison......... :) dar pana acum niciodata nu mi-a racit din imbrcat........... doamne ajuta!!!!!!!!!!! elefantica ce faceti???????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I don't know much...but I know I love you...and I always will...'cause you're my soul and you are the air I breathe... ![]() Happy New Year!!! ![]() ![]() |
Bea, la noi nu-i asa.
M e mult mai calduroasa decat mine. Bine, nici n-am infofolit-o niciodata, dar atunci cand dorm cu ea, pe mine ma invelesc, pe ea nu, pentru ca transpira toata....mereu e mai dezbracata decat mine si nu-mi pare ca nu i-ar fi bine. N-a racit niciodata, nu stim ce-s aia muci, Doamne ajuta!
blue_flower spune:
citat din mesajul lui plateea
saru-mana de pont, o caut si prestez. ![]() ![]() ![]() spor la munca si concediu placut daca se poate numi asa! sorina... 150??? bag de seama ca deja ii merge bine cu teo... si al meu a bagat de dimineata mai bine de 200 de fructe cu iaurt... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() povestea unei pastai...numita bbTo |
Sa fiti sanatosi.
Si daca imi permiti, iti zic ceva, dar sa nu te superi pe mine.
Am citit ca ii dai lui bb Teo cam tot ce mananci tu. Si sunca si sarmaluta.....eu stiu ca ii place, e normal sa ii placa, dar tot tu ai scris ca inca nu au sistemul digestiv dezvoltat complet si nici pancreasul nu are enzime ca sa digere sunca si alte chimicale de ale noastre. El acum nu pateste nimic, dar mai incolo, peste 10-15 ani, va avea probleme de digestie, cu tensiunea daca mananca acum sare si tot asa.....gandeste-te la el. Pt ca il iubesti.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sorina_bz/sorina_bz.jpg)
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui plateea sorina... 150??? bag de seama ca deja ii merge bine cu teo... si al meu a bagat de dimineata mai bine de 200 de fructe cu iaurt... ![]() ![]() ![]() |
Wowww, pupam ginerelul mancacios!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui nyny Yupiiii ....Bravoooo!!! Al meu a mancat azi ciorba de peste de la sora-sa din farfurie... si ce i-a mai placut.... Sunt sigura ca daca ii puneam in castronul lui nici nu s-ar fi atins de ea ![]() |
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui blue_flower
Eu nu comentez cum il imbraci ![]() body cu maneca lunga si dres. pulover inchis in fata, salopeta de fas. geaca si caciula. are 2 maneci + geaca si dres si pantaloni. nici eu nu imi pun mai mult si nu pot sa il imbrac mai mult....ca nu am cum....nu incape, nu s-ar mai putea misca. Dar il las sa mearga si pe jos, prin zapada, si pe sanie. Daca geaca e de puf....cum sa ii mai pun si alt rand de pulovare pe el? Eu port toata iarna sutien+pulover subtire+geaca. Si blugi fara dres. N-am mai pus si dres si pantalon din facultate. So...el are mai multe ca mine ![]() ![]() ![]() Mama fericita |
Cam ai mare dreptate...o s-o mai dezbrac....era ca un ursuletz, saraca..
Mama nebuna, offf!
blue_flower spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui tomaca
am daca vrei. cunoscuti ai unui coleg. sunt ok varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() |
please. multumesc frumos.