Pufi 2010 (195) - LMA Dragos Andrei! LMA Letizia!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

..Plateea...you rock!..
Io zic sa se legene unul pe altul...

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

bai...ce sugerezi tu acolo???
ma fac ca nu vad si incerc sa interpretez asa... ca e un compliment... hmm... ce ti-e si cu fetele din ziua de azi!...

punem de-o incuscreala? nu de alta da ochii aia... ma omoara...

I will survive...

povestea unei pastai...numita bbTo

asa si eu...............
ma uit si nu ma satur............
si cerceii aia cu buburuza...de unde i-ai aflat????????

stii ce ma gandeam, ca daca ma va ajuta doamne doamne si voi mai fi odata gravida, (ca tot mai vreau parca o fetita...) o sa ma uit zilnic la poza aia, poate poate iese cu oki ca la ea....................
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
of offffffffffffffffffffffffff

noi iesim afara...............e -2 dar e ok
asa a fost toata sapt
si mai vroiam sa scriu acum, apropo de imbracat...........
eu am testat
poate sunt friguroasa , dar m-am imbracat cum am crezut eu, si am iesit afara si am stat frumos vreo 15 minute............si mi-era frig...........
si am mai luat bluze si pant............si era ok

deci e valabila ipoteza ca asa cum ne imbrabam pe noi, bebelusii trebe imbracati cu inca un rand de haine in plus...............
pentru ca ei numai stau.........

cand merg alearga se joaca cred ca e altfel, dar acum nu............

asa ca noi ne imbacam ca mos craciun,adik ciorapei grosi, pantaloni grosi......body man scurta...bluza, inca o bluza, inca o bluza, geaca groasa........sapca capison.........
:) dar pana acum niciodata nu mi-a racit din imbrcat...........
doamne ajuta!!!!!!!!!!!

elefantica ce faceti????????

I don't know much...but I know I love you...and I always will...'cause you're my soul and you are the air I breathe...

Happy New Year!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Da, da, Xela, iesim sambata sau duminica la o cafea? Tot asa pe la 2? Mai doreste cineva?

Plateea, tre' sa mearga cu pasatul copilului, sa ne aerisim amandoua un pic...Ce frumoasa e poza in care ii dai pastaii sa pape superba!

Ratusca, multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

aaa............uitai sa va zic............
m-a chemat iar unchiu la strand...................
super tare!!!!!!!!!
abia astept sa ma balacesc!!!!!!!!!!!!!!!
hai si voi!!!!!!!!!!!!

I don't know much...but I know I love you...and I always will...'cause you're my soul and you are the air I breathe...

Happy New Year!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Acum, vizualizand mesajul..imi dau seama ca e cam euforic, cu atatea emoticoane, darrrr...

A mancat Iris, cam 150g mancaricaaa!!!!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui plateea

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

promis meniu:platou cu rucola,mozarela si rosii;platou cu snitel de curcan,branza de oaie si prosciuto;cartofi natur;sos cu ciuperci si smantana (pt carne);pizza cu fructe de mare;pizza salami;pizza cu sunca si ciuperci;icre;masline;supa de gaina bio(de arad,v-ati prins voi );alune,stiksuri,prostiute sarate de rontait(cumparate);tortul;dulciurele de toate felurile(cumparate)
am facut initial bufet suedez in bucatarie,dar pana la urma s-a mancat si in camere[:@]

tortul...pt ana g...blat+frisca+ananas...imbracat in frisca alba si scris cu frisca albastra si ornat cu jeleuri si ananas...je a prestat...simplu tare...dar i-a placut si lui alex

felicitari pt vaccin.

AIA CE AI DESCRIS TU E ORGIE CULINARA, nu meniu...
m-ai rapus... spiciles for tudei...

I will survive...

povestea unei pastai...numita bbTo

Subscriu..Orgie culinara....
Cand Doamne-iarta-ma ai avut vreme sa le faci...?
mama grachilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:

plateea dai pastaia? asta da veste sa fie intr-un ceas bun!felicitari,sorina!super ginerel ai!

mami de Alex si Radu

vad ca mancarea ati vazut-o
da' mesaju' asta nu va place sau ce? ca l-ati ignorat amandoua...si plateea si sorina

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

M-am indulcit si eu cu vizionarea la zi a albumelor. papat toti pufuletii si ce buni sunt...

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

asa zic si eu

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Bea...strand..ce frumoosss!

Despre imbracat...cam tot asa si eu pe iris: ciorapei grosi si body cu maneca lunga, inca o bluzitza si pantaloni si sosete, pulover, caciula groasa, cizme blanite+cosmonaut!(...
Cam mult...copilu' e calduros ca tac'su, eu sunt friguroasa raaau.(Ea a facut sudamina, de la caldura, la inceputul lui dec.., in conditiile in care am in casa cam 24 de grade, si sta in body si pantalonasi subtziri)...

Cercelushii,......sunt un cadou, de la sora si cumnatul meu...

Sa-ti ajute DD, sa ai si o fetitza, daca asta iti doresti!

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

plateea dai pastaia? asta da veste sa fie intr-un ceas bun!felicitari,sorina!super ginerel ai!

mami de Alex si Radu

vad ca mancarea ati vazut-o
da' mesaju' asta nu va place sau ce? ca l-ati ignorat amandoua...si plateea si sorina

mami de Alex si Radu

MP...nu l-am ignorat...
Da' nu eram in fapt, inca..
Acum...da!
Multumiiiim! Cel mai fain ginerel, cine mai este ca noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Salutare!

Ne mai stiti? Noi sunte aia care mergem de pe 1 ian, si de atunci nu ne mai sta nimeni si nimik in calea fericirii! De bucurie atentam la o portie si de roata de carut!. Si baga TOT in gura, culege tot de pe jos, distruge tastaturile, fugareste sticlele (pline/goale, nu se pune), mananca tot ce are el alocat, dupa care atenteaza la ce mancam noi, nu bea apa decat max 50 ml/zi, dar bea lapte praf, culege cerealele din laptele meu...dar se alinta precum un pisoi, doarme calare pe mine, pe piept (asta o fi razbunare ca am vrut sa il obisnuiesc in patut), ii face mai-mai doar lui tati si doar pe cap, pe par, il scoate la plimbare (in casa, desigur) plimbandu-l de la caloriferul din camera, la masa din bucatarie, tinandu-l de mana, de n ori, chiraind si razand in hohote, iubeste tzitzi la nebunie si nu refuza niciodata o spaga ...dar suntem fericiti cand picam seara, lati, dupa alergat si adunat si curatat...

LA MULTI ANI, SARBATORITI SI SARBATORITE CU NUMELE!
Si musai

LA MULTI ANI, Arthur!!!
Sa te faci mare si destept, ca frumos esti!
Sa bucuri pe mami si pe tati cu realizarile tale!

LA MULTI ANI, Ioana!
Dulbla fericire ca si sarbatorirea ta de azi!

Miki a lu' Kiti

Mergi la inceput