Pufi 2010 (195) - LMA Dragos Andrei! LMA Letizia!
Raspunsuri - Pagina 6
cris.dogarel spune:
multumesc, fete, de incurajari.
ANA G, ai grija ce oferi ca la disperarea mea sunt in stare sa abuzez chiar si de o mami incercata de colici
TOMACA, caut bona, in sensul ca sunt constienta ca am mare nevoie de ajutor, dar sunt si dezumflata de cele 3-4 incercari/persoane care au venit la "interviu". nu mai am speranta, insa daca tu crezi ca ar fi cineva interesat cu adevarat si nestricat de trendurile de prin bucuresti si suburbii, da-mi te rog PM.
btw, am mers si pe varianta cu filipineza, inca mai astept niste oferte, telefoane. cam scump, insa. nu stim daca e ok sa cheltuim atatia bani, mai ales acum cu cat pierdem prin mutarile astea succesive....
ONITA, nu-i bai ca ne mutam, dar e a 3-a mutare in 2 luni, am sentimentul de "frica" sa nu cumva sa fie gresit si de data asta. desi situatia/casa pare diferita. cat despre casa voastra, sper sa fie totul ok cu vecinii. e o chestie de noroc. la noi tot restul cartierului e ok, mai putin vecinul de langa casa, care e lipsit de bun simt si are o atitudine recalcitranta si fata de altii din cartier, pe diverse teme. banii nu vin si cu 7 ani de acasa
multumesc inca o data de sustinere
ioana_fota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Beatrice1982 http://www.gustos.ro/retete-culinare/tort-de-botez-pentru-alexandru.html am vazut aici o crema de sampanie oare cum a fi???????????????????? aveti idee? ati mancat asa ceva vreodata? LUCIA??????????????????????????????? I don't know much...but I know I love you...and I always will...'cause you're my soul and you are the air I breathe... Happy New Year!!! |
Poate iti raspunde mai tarziu ca e plecata la o inmormantare nu stie daca reuseste azi sa intre
miremia spune:
Nyny ma tot uitam si nu vedeam niciun album. In sfarsit l-am gasit, l-am mutat si admirat. Super tari piticii tai!
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui miremia Nyny ma tot uitam si nu vedeam niciun album. In sfarsit l-am gasit, l-am mutat si admirat. Super tari piticii tai! |
Nici eu nu vedeam albumul, Nyny...
Acum am vazut piticii! Ce frumos se joaca ei doi!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
plateea spune:
citat din mesajul lui sorina_bz ..Plateea...you rock!.. Io zic sa se legene unul pe altul... Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
bai...ce sugerezi tu acolo???
ma fac ca nu vad si incerc sa interpretez asa... ca e un compliment... hmm... ce ti-e si cu fetele din ziua de azi!...
punem de-o incuscreala? nu de alta da ochii aia... ma omoara...
I will survive...
povestea unei pastai...numita bbTo
plateea spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti promis meniu:platou cu rucola,mozarela si rosii;platou cu snitel de curcan,branza de oaie si prosciuto;cartofi natur;sos cu ciuperci si smantana (pt carne);pizza cu fructe de mare;pizza salami;pizza cu sunca si ciuperci;icre;masline;supa de gaina bio(de arad,v-ati prins voi );alune,stiksuri,prostiute sarate de rontait(cumparate);tortul;dulciurele de toate felurile(cumparate) am facut initial bufet suedez in bucatarie,dar pana la urma s-a mancat si in camere[:@] tortul...pt ana g...blat+frisca+ananas...imbracat in frisca alba si scris cu frisca albastra si ornat cu jeleuri si ananas...je a prestat...simplu tare...dar i-a placut si lui alex |
felicitari pt vaccin.
AIA CE AI DESCRIS TU E ORGIE CULINARA, nu meniu...
m-ai rapus... spiciles for tudei...
I will survive...
povestea unei pastai...numita bbTo
nyny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
Nici eu nu vedeam albumul, Nyny... Acum am vazut piticii! Ce frumos se joaca ei doi! Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
MIRE,SORINA multumimmmmmm
Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Mara si David
nyny spune:
citat din mesajul lui sorina_bz
Nyny..sarumana.. Mi-ar placea mie sa semene Iris cu Mara ta, care e o finetze de fetitza...am admirat-o in pozele de la semnatura...cred ca am uitat sa-ti spun (ce ziceai de neuron?)... Iris e o nazbatie de bebelush...(mutrishoara ei e dovada ca aparentele inseala) ... Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
e superba...
Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Mara si David
tomaca spune:
M-am indulcit si eu cu vizionarea la zi a albumelor. papat toti pufuletii si ce buni sunt...
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui plateea
bai...ce sugerezi tu acolo??? ma fac ca nu vad si incerc sa interpretez asa... ca e un compliment... hmm... ce ti-e si cu fetele din ziua de azi!... punem de-o incuscreala? nu de alta da ochii aia... ma omoara... |
Punem, gata, cuscra!
Iar cu leganatul.....era de bine
Adica...sa se legene intre ei, si sa ne mai lase si pe noi sa dormim, vorba aia...ca oamenii..ziua, noaptea...cand 'om putea!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)