Pufi 2010 (195) - LMA Dragos Andrei! LMA Letizia!
Raspunsuri - Pagina 3
haircut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nyny Buna dimi...(cum ar zice Maruta mea) SORINA pt cafea. Ce atmosfera de sarbatoare... ce-mi place Sunt fresh presh ... ma duc sa-mi pescuiesc copilu' de la gradi... Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010) Mara si David |
ce tare suna!!!!
LMA si Marutzei tale, uintasem c-o cheama si Ioana
MP, LMA sotului si tatalui tau! Cata perseverenta sa-i cauti pe toti care ti-au urat de bineTare bucurosi sunteti in poze
Bubu, multumim de capitol! LMA si multumim de cinste.
CrisD, sper sa gasesti puterea sa te linistesti....Sunteti o familie pe care o admir tare mult si stiu ca o sa reusiti sa treceti peste hopul asta Ema ce face?
Xela,sigur o sa fie mai bine in WE ca am cu cine sa impart sarcinile...de fapt cred ca-i fac cadou 100%copilu' vreo juma' de zi...Cum e A?
Multumesc mult pentru urari!
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui nyny Sunt fresh presh ... |
Nyny......foarte tare, mami...si...
Subscriu.
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
ana_g spune:
'neata...
mama, ce de onomastici...aniversari.....ce lista lunga de sarbatoriti...cu riscul de a fi nesi, o sa fac o urare generala de LMA si muuuuuulta fericire si sanatate si liniste in sufletel, asa, pentru toti, ca mi-e sa nu uit pe careva daca ma apuc sa nominalizez
tomaca..........ma mananca nasul putin, semn de lacrimi....DE DATA ASTA VIN.............doamne......sa-i dai sa citeasca cand o fi mare. eu de mult vreau sa-i scriu cate o scrisoare, sa le aiba cand o fi golan si i-o fi rusine cu ma'sa ca nu e destul de cool...
MP, ma intereseaza tortu ala...din ce e?...nu detalii tehnice, ca ma prind de astea, doar din ce e facut. nu-mi dau seama.
sorina.....ai grija, cu asa niste ochi, o sa fie bataie mare
colicii tot se incapataneaza sa fie invitati permanenti......i-am luat cu binisorul...aseara nu i-am dat sa manance decat 2 lingurite de supa si suptul de rigoare inainte de somn.....si tot pe burta mea a dormit de la 4....bai, parca ar avea ceas, nu inteleg....si kk de dimineata...ceva nou si surprinzator pt el....cica ce e-n burta mamei, e si-n burta copilului alaptat...si eu am avut gheare pe burta si s-a lasat cu ....dar nu am mancat absolut nimic aiurea...............deja ma gandesc la o coprocultura, asa, pt linistea mea. azi oricum suntem amandoi la regim....
cris.d, aproape ca m-as oferi eu sa fac ocazional pe bona, serios, mai cunoaste si ema oameni noi (stefan de ex).........mai deverseaza si aici, de asta existam (printre altele).
_
mama lui Stefan, pui scump
asteptam
xela_07 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui haircut
ce tare suna!!!! LMA si Marutzei tale, uintasem c-o cheama si Ioana MP, LMA sotului si tatalui tau! Cata perseverenta sa-i cauti pe toti care ti-au urat de bineTare bucurosi sunteti in poze Bubu, multumim de capitol! LMA si multumim de cinste. CrisD, sper sa gasesti puterea sa te linistesti....Sunteti o familie pe care o admir tare mult si stiu ca o sa reusiti sa treceti peste hopul asta Ema ce face? Xela,sigur o sa fie mai bine in WE ca am cu cine sa impart sarcinile...de fapt cred ca-i fac cadou 100%copilu' vreo juma' de zi...Cum e A? Multumesc mult pentru urari! mami de fetita finuta |
Imi scapase asta cu fresh presh, nyny f tare , cred ca asa o sa fim urmatorii 20 ani .
A este bine, adica nu a mai facut deloc febra de joi noaptea si azi am trimis-o la gradi. Se vede ca ma distrez da ?
Ai mare noroc cu tati f implicat asa ca eu te incurajez . Mergem la cafea ?
plateea spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
Plateea...... bbTo e...."dat?.. Ca daca nu...la asa mandrete de baiat....poate ne incuscrim... Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
numai daca o inveti pe iris sa-l legene sa mai dorm si eu noaptea mai mult de 2-3 ore...
I will survive...
povestea unei pastai...numita bbTo
plateea spune:
citat din mesajul lui haircut in WE ca am cu cine sa impart sarcinile...de fapt cred ca-i fac cadou 100%copilu' vreo juma' de zi... mami de fetita finuta |
merge? sa-l "faci cadou?" ca eu tot amenint ca in 2 zile plec si nimeni nu stie sa se descurce cu pastaia atomica si se rade la mine si mi se da replica: "au mai crescut si alti copii, o sa creasca si asta..."
I will survive...
plateea spune:
citat din mesajul lui ana_g cris.d.........mai deverseaza si aici, de asta existam (printre altele). _ mama lui Stefan, pui scump asteptam |
de dimineata tot rad la mesajele voastre...
sunteti haioase, nu gluma, azi!
cris.d... hai, no... nici la asa invitatie nu raspunzi???
PS: ana_g, nu te ingrijora... si asta al meu are niste colici de ma ia cu capul. da vanturi de zici ca a baut bere si a mancat mici. dr nici nu a fost linistit vreodata...
bafta sa iei cea mai buna decizie si sa se termine repede cu noptile astea bigudoase!
I will survive...
plateea spune:
tot eu, evident... fac spam
decenuelaaaa... mami...
eu asa, cu 2 praji seara si 2 dimineata timp de 4 luni am ajuns la 85 de kile... acum 5 ani!
asa ca vezi si tu cum faci, ca... vin cu joarda!
iti fac eu preparate dietetice, lasa prajitureala ca mi-i ca o dai apoi pe disociat vreo 3 luni...
I will survive...
ana_g spune:
plateea de vorba buna.....ma tot gandesc la colita de fermentatie, ca si ta'su a avut cand a fost mic......dar tre sa ma urnesc macar sa dau telefon la dr.
_
mama lui Stefan, pui scump
plateea spune:
citat din mesajul lui ana_g plateea de vorba buna.....ma tot gandesc la colita de fermentatie, ca si ta'su a avut cand a fost mic......dar tre sa ma urnesc macar sa dau telefon la dr. _ mama lui Stefan, pui scump |
trece si aia...
daca nu e foarte violenta. daca e, tot un dr te scoate din necaz...
dar nu dr de familie...
I will survive...