Pufi 2010 (195) - LMA Dragos Andrei! LMA Letizia!
Raspunsuri - Pagina 2
plateea spune:

LA MULTI ANI ARTHUR!

LA MULTI ANI IOANA!

Daria Ioana de Ayanna
Ioana Cristina de Mandruta
Yannis de Alexutza
Tudor Ioan de Tomaca
Alexandru Ioan de Livia
Yannis de al3csa
Dionisios Ionas de Vi4i
Imparatul de ratusca

LMA tuturor din familie care poarta numele Ioan/Ioana!
I will survive... 
povestea unei pastai...numita bbTo
tomaca spune:
Sa curga sampania si pentru Ionelele si Ionii nostri:
Daria Ioana de Ayanna
Ioana Cristinade Mandruta
Mara Ioanade Miremia cu tatic cu tot
Mara Ioanade Nyny
Yannisde Alexutza
Alexandru Ioande Livia
Yannisde Al3csa
Dionisios Ionasde Vi4i
Andreide ratusca
Ioana Fota
Bubu
rude de MP
si nu in ultimul rand Tuderelul Ctitorelul a lui mami si al lui tati
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un 
plateea spune:
si mesajul pt tomaca:
tocmai pt ca m-am regasit mult de tot in povesteata, mi-au dat lacrimile. ai povestit tare frumos. iar povestea ta... e cu atat mai inaltatoare cu cat e spusa cu sufletul! sa va dea Dumnezeu liniste si sanatate si putere sa va bucurati de darul de la El...
si uauuuu... am vazut poze splendide cu iris de sorina... ioi, mami, ce ochi are... m-am imbolnavit! nu-i pot arata pastaioslui meu asa mandrete de fata ca ti-o fura...

MP, deci... vreau si eu la vooooi... sunteti asa frumosi! si va distrati asa bine in zapadaaaa...
sa mai pui poze ca tare frumosi sunteti!
gata, pe azi... m-am imbatat... pfoaiii... 

I will survive... 
Beatrice1982 spune:
CRIS d...........pe mine mereu ma incurajai, ca va fi bine.....ca tre sa fiu tare..si pana la urma rasare soarele si pe strada mea......asa ca am sa fac si eu acealsi lucru..........
Nu stiu, dar deseori Dumnezeu ne da putere sa fim tari sa trecem peste lucrurile grele, si poate te ajuta trecutul sa poti sa iei putere de acolo..............
Nici nu stiu ce sa zic, ca defapt nici nu prea am inteles ce ai scris tu acolo, dar stiu ca ti-e greu si sper sa puteti trece peste sa va ajute dumnezeu in toate cele................
tu ai grija de tine, de Ema si de toti pe care ii iubesti...........
poate ca e o incercare spre bine, spre binele vostru .....si stii tu ca incercarile astea sunt pentru a ne intari.pentru a ne iubi ami mult.,pentru a fi acolo cand trebuie sa fim pentru a ne "incerca " puterile si tot ca sa reusim la urma sa fim si mai tari si mai puternice
eu zic, ca pentru familie tre sa faci tot ce poti sa fie bine, apoi restul vine de la dumnezeu...........
Doamne ajuta sa treaca repede tot raul si sa fiti o familie unita si fericita!!!!!!!!!asa cum aratati si in poze..................
da????????????
pup sa treaca starea nashpa si o raza de lumina din cer sa te ajute si sa te intareasca, sa te lumineze si sa iti dea multa multa putere si tot ceea ce iti doresti tu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
puppppppppppppppppppp you

I don't know much...but I know I love you...and I always will...'cause you're my soul and you are the air I breathe...
Happy New Year!!!

Beatrice1982 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu_bu cu drag |

I don't know much...but I know I love you...and I always will...'cause you're my soul and you are the air I breathe...

Happy New Year!!!

Beatrice1982 spune:
http://www.gustos.ro/retete-culinare/tort-de-botez-pentru-alexandru.html
am vazut aici o crema de sampanie
oare cum a fi????????????????????
aveti idee?
ati mancat asa ceva vreodata?
LUCIA???????????????????????????????

Happy New Year!!!

nyny spune:
Buna dimi...(cum ar zice Maruta mea)![]()
SORINA
pt cafea.
Ce atmosfera de sarbatoare... ce-mi place

Sunt fresh presh ... ma duc sa-mi pescuiesc copilu' de la gradi...
Mamica fericita de
Mara (8.03.2008) si de
David (1.01.2010)
Mara si David
xela_07 spune:
Ce de aniversari, e party mare
!
Cris.d - Multa putere iti doresc sa treci si peste hopul asta care vad ca te tine destul de mult. Da-mi cu ignore daca vrei dar ai luat in calcul sa mergi si la un psiholog sa te ajute sa-ti mai eliberezi sufletul?
Sa stii ca doar tu poti face ceva sa-ti fie bine, nu astepta asta de la cei din jur.
Multe 
pentru tine!
Mai spune ce progrese face Ema. Sunt convinsa ca oricat de negru ar fi universul tau te bucuri in continuare de copiii tai. Inca o spatamana si face si ea anul
.
plateea spune:
| citat din mesajul lui nyny Sunt fresh presh ... |
e cea mai tare vb auzita in ultima vreme... asa de bine mi se potrivesteeee...

I will survive... 
sorina_bz spune:
| citat din mesajul lui plateea si mesajul pt tomaca: si uauuuu... am vazut poze splendide cu iris de sorina... ioi, mami, ce ochi are... m-am imbolnavit! nu-i pot arata pastaioslui meu asa mandrete de fata ca ti-o fura... ![]() ![]() ![]() |
Plateea...
...bbTo e...."dat?..
Ca daca nu...la asa mandrete de baiat....poate ne incuscrim...

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)