Pufi 2010 (195) - LMA Dragos Andrei! LMA Letizia!
Raspunsuri - Pagina 4
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/miremia/miremia.jpg)
miremia spune:
Neatza! de capitol nou bubu, n-aveai ce sa strici, totul se repara.
Daca dai vizualizeaza inainte vezi tot ce nu e ok.LMA Mara Ioana de nyny, Haircut, Bubu, tati de Alex, tati de MP si undercoverii!
Sorina am vazut albumul, foarte expresiva printesa voastra, mai vrem.
Cris.d m-am bucurat sa te citesc, imi pare tare rau ca nu esti bine. Va doresc sa regasiti linistea in noua casuta!
Multumim din suflet pt urari!
Dece suntem spre vindecare...parca s-au ingrosat mucisorii, febra n-a mai facut (decat 2 nopti pana in 38, cred ca de la dinti). Mai tuseste inca, ieri a mancat doar LM, aseara pe la 12 iar faceam dusuri (varsa peste tot) dar...
Am dormit de la 1:30 (cand am reusit sa o dovedesc) pana la 6!! Cand mi-a zis tati "vrea tzitzi, ca nu te-a deranjat deloc, e 6 ceasul"
am crezut ca glumeste.
Atat imi amintesc, am dormit prea mult si mi-a amortit neuronul.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ana_g/ana_g.jpg)
ana_g spune:
apropo de praji si kile adunate......mama e cofetar si tot timpul aducea acasa cate ceva(geanta ei mirosea toata a dulce si a..cofetarie.....mirosul copilariei mele....
)...la un moment dat venea cu punga plina de fursecuri rebut (mai sfaramate, putin arse....). bai, le mancam cu pumnu, nu exagerez.....si asa m-am trezit eu pe la 16 ani ca-s imensa, noroc ca-s prajina si a avut pe unde sa se distribuie surplusul. dar l-am cunoscut apoi pe actualu sot si asta m-a motivat sa mai slabesc, mancand normal..am renuntat complet la fursecuri aproape un an, la cartofi prajiti....nu ma mai recunoastea lumea...bunica-mea plangea cand ma vedea, ca e ea destul de slaba........in fine, m-am intins cam mult....mesaj fara rost...
_
mama lui Stefan, pui scump
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nyny/nyny.jpg)
nyny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui haircut
ce tare suna!!!! ![]() LMA si Marutzei tale, uintasem c-o cheama si Ioana ![]() mami de fetita finuta ![]() |
![](japonez.gif)
![](pupic.gif)
Mamica fericita de
![](zana.gif)
![](copilas.gif)
Mara si David
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sorina_bz/sorina_bz.jpg)
sorina_bz spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui plateea
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![](punk.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Io zic sa se legene unul pe altul...
![](icon_smile_big.gif)
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
sorina_bz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_g sorina.....ai grija, cu asa niste ochi, o sa fie bataie mare ![]() |
Ana_g...sarumana
![](japonez.gif)
Sincer...cred c-o sa se apere singura f bine...la cat e de reaaaa
![](icon_smile_big.gif)
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
sorina_bz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Neatza! ![]() Daca dai vizualizeaza inainte vezi tot ce nu e ok. ![]() ![]() ![]() ![]() Sorina am vazut albumul, foarte expresiva printesa voastra, mai vrem. ![]() Cris.d m-am bucurat sa te citesc, imi pare tare rau ca nu esti bine. Va doresc sa regasiti linistea in noua casuta! ![]() ![]() Multumim din suflet pt urari! ![]() ![]() ![]() Dece suntem spre vindecare...parca s-au ingrosat mucisorii, febra n-a mai facut (decat 2 nopti pana in 38, cred ca de la dinti). Mai tuseste inca, ieri a mancat doar LM, aseara pe la 12 iar faceam dusuri (varsa peste tot) dar... Am dormit de la 1:30 (cand am reusit sa o dovedesc) pana la 6!! ![]() ![]() ![]() Atat imi amintesc, am dormit prea mult si mi-a amortit neuronul. ![]() ![]() _ Mirela si ![]() |
Mire, sarumana de aprecieri...Bine ca n-am stricat nimic pe acolo..
![](icon_smile_big.gif)
Ma bucur ca piticotul e mai bine, si ca n-a mai facut febra...
![](pupic.gif)
Si iris, ieri..tot lapte (only)..si vad ca azi mentine trend-ul..
![](bang.gif)
![](images/user_woman.png)
ratusca_mica spune:
Hello!
Multumim frumos de urari, asa-i Imparatul isi aniverseaza numele!
In primul rand, cu numele tuturor Ionilor si Ioanelor (Haircut - mentiune speciala pentru tine!
)
In al doilea rand, va poftesc la un tort de mere imbracat in frisca de casa si la o limonada de lamaie cu multa miere (pt raceala)
![](images/user_woman.png)
mamidepuiuti spune:
apuc si io sa salut frumos neata buna(la mine inca nu-i 12
)
obosita de zice ca am fost la sapa...miercuri musafiri...ieri mers la dr pt vaccin:infanrix hexa si prevenar...dr impresionata de curajul romanasului
...la infanrix liniste totala,la prevenar a scos un chiot
...apoi prin magazine...shopping...
important ii ca da cu plus,per ansamblu
promis meniu:platou cu rucola,mozarela si rosii;platou cu snitel de curcan,branza de oaie si prosciuto;cartofi natur;sos cu ciuperci si smantana (pt carne);pizza cu fructe de mare;pizza salami;pizza cu sunca si ciuperci;icre;masline;supa de gaina bio(de arad,v-ati prins voi );alune,stiksuri,prostiute sarate de rontait(cumparate);tortul;dulciurele de toate felurile(cumparate)
am facut initial bufet suedez in bucatarie,dar pana la urma s-a mancat si in camere[:@]
pizzele au trecut primele...dar au si fost yammy-yammy...facute de tati de alex
tortul...pt ana g...blat+frisca+ananas...imbracat in frisca alba si scris cu frisca albastra si ornat cu jeleuri si ananas...je a prestat...simplu tare
...dar i-a placut si lui alex
cris d...cred ca ti-e greu...toata lumea are great expectactions...tu esti singura...musai bona...si o vacanta pt 2
mai revin,dar plange alex de numa-numa... si revin
mami de Alex si
Radu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tomaca/tomaca.jpg)
tomaca spune:
Multumesc dragelor pentru urari si cuvintele frumoase legate de mesajul meu.
Dece, da mi-a fost foarte greu sa-l scriu. Sa-l postez, nu m-ai spun. Am dat repede send sa nu ma gandesc de 2 ori.
Este adevarat Ruxi, eu mai cred in semne. Nici acum n-am schimabt cerceii .Parca nimic nu este intamplator pe lumea aceasta. Imi aduc aminte multe detalii, caci mereu cand il culc seara si il vad adormind revad povestea. Oricum nu le-am scris pe toate
. Recent am gasit prima "fotografie" a lui Tudor, adica un test de sarcina. Am facut curat in cutiile cu medicamente cand m-am mutat si am mai gasit unul. Am zis ca-l pun in rama
. Pe restul, toate multe pe care le faceam sa ma linistesc si le pastram sa le am aproape, le-am aruncat cand am vazut sangerarea. Si totusi mai am ceva.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/onitza/onitza.jpg)
onitza spune:
Buna fetelor!
CRIS, eu am trecut exact prin ce treci tu acum, vreo 5 ani, am suportat magariile unor vecini pana am zis "stop" nu se mai poate, ori eu ajung la nebuni ori iau masuri si indiferent ce presupune asta incerc sa rezolv situatia. Am vandut ap, acum stam in chirie intr-un conf II si desi e mic spatiul, sunt LINISTITA, E un bloc de batrani , si aici vom sta pana va fi , cu ajutorul lui Dumnezeu, gata casa.
BTW< voi nu stateati la casa? Cu ce va deranjeaza neoamenii aceia? Ma sperii, sper sa nu avem parte.... Ce voiam sa iti transmit, e ca indiferent cat de greu va va fi sa va mutati, se va merita.