Pufi 2010 (195) - LMA Dragos Andrei! LMA Letizia!
Raspunsuri - Pagina 19
larisel spune:
Sa va zic ce-am patzit azi cu Nataly... vorbeam la telefon si a trebuit s-o tzin in bratze ca sa pot termina convorbirea. Apoi am lasat-o jos... ce s-a mai tavalit si urlat... Am aplicat tactica "ignore" si pana la urma a functzionat. I-am dat drumul la desene (minimax) si am plecat sa spal vase (o aveam in aria vizuala). Shmecheroaica mai urla putzin, mai ridica ochi la desene, se uita la mine si mai utrla putzin (fortzat se vedea)... pana la urma am pus-o in scaunul ei si i-am pregatit iaurtul de seara... si s-a calmat ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.
Sa mai zic ca toata ziua a avut vreo 3 scene de tavalit pe jos? Sau ca a mushcat-o pe Alena de umar de si-a imprimat amprenta canina acolo ...
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui elefantica
si ...sunt bune???? |
ahaaaaaaaaaaa...........
I don't know much...but I know I love you...and I always will...'cause you're my soul and you are the air I breathe...
Happy New Year!!!
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ayanna_xem Pfuai, stati ca era sa inchid laptopul fara sa ma laud si eu cu ce era mai important pt azi.... Deci...ta na naaaaa.....zgubi a facut azi primii pasi singurica...timizi, cracanati, trei la numar...dar singura singurea. Nu este ea inca prea aventuroasa, dar in curand o sa alerge prin casa ...si io dupa ea Gata...ma duc la somnul meu pufos langa pufuleata mea dulce! V-am tzucat! _ Mami de strumfita zgubilitica |
bravoooooooo zgubi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mai hai pe la noi, desi daca acum incepe distractia.......si mai rar vei veni..................of offffffffffff
I don't know much...but I know I love you...and I always will...'cause you're my soul and you are the air I breathe...
Happy New Year!!!
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larisel Lansez un nou sondaj. Ce zicetzi de tema "cum decurge o zi din viatza unui pufulete de circa 1 an de zile"? _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare |
trezirea la 9.30-10.....
spalat la fund...........
imbracat de zi.incaltat..........
facut paturi.....adunat sticle golae/pampersi din cursul noptii........
se joaca foarte bine singurel....ii bag muzica.........ii dau jucariile si plec ori la cal ori in bucatarie ori unde am treaba cam o ora asa.............
bineinteles ca il mai supraveghez........
apoi papaa.........
apoi cand afara mergem....cand nu la 12-13 somn......asta vreo 30min-1 ora jumate
depinde..............
trezit.........
jucat.........mancat........afara.........pe la 5-6 dormit....
venit acasa buni.......tati de la serv............harjoneala......
cand maraiala...pe la 7 incepe programul de maraiala......
plimbat el prin casa.......facut dezordine, eu facut dupa el ordine/.................
apoi jucat..........
papat.........
pe la 9 cand facem baie, incepem progr de seara..........
apoi dat lapte..........
apoi facut paturile(si el doarme in pat din ala ce se trage)
apoi adunat jucariile........el rasturant afara.eu adunat din nou........
pun muzica again.........
sting lumina.........
el se mai joaca pe acolo.......
apoi se linisteste
eu in timpul asta stau intinsa la el pe pat
cand se satura, vine si se culca............
si pe la 11-11.30 mai nou asa adoarme............
PATZANIE:
sa nu mori de ras...............
aseara sa il culc...
ma pun la marginea patului pe partea cu usa, in camera.........
nu si nu vrea sa adoarma
se tot ridica in picioare...si se tot catara pe mine
statea in fata mea, se uita in okii mei tot chitzaia ceva dar nu puteam sa inteleg ce..............
si asta odata. de doua ori, de trei ori , de n ori.///
la un mom dat ma satur...............ma enervez si ma duc din camera................
a inceput sa planga 30 sec, apoi pauza..........
cand sa intru peste vreo 2 minute....ce sa vezi?????????????????????????????????????????????????????
el acolo in locul meu, cu telecomanda in mana se uita la tv...........
deci asta era probl lui....sa il las pe el acolo unde stateam..
da zi frate, ca nu te inteleg............
sa mor de ras nu alta......
mno m-am pus langa el, in partea cealalta...si in 5 minute a adormit..
aoleuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu copilu' asta.............
Happy New Year!!!
Beatrice1982 spune:
LA MULTI ANI DRAGOS ANDREI!!!!!!
SA CRESTI MARE SI SANATOS!!!!!!!!SA AI NOROC IN VIATA SI TOT CEEA CE ITI VEI DORI!!!
[size=5][red][b][center]LA MULTI ANI LETITZIA!!!
SA FII FRUMOASA SI DESTEAPTA!!!!SI CALEA SA ITI FIE PRESARATA CU FLORI......SA AI NOROC SI O VIATA BUNA!!!
[size=5][red][b][center]
Happy New Year!!!
Beatrice1982 spune:
na ca am stricat mesajul...............ntzzzzzzzzzz
am vazut pozele si eu...........
superbe!!!!!!!!!!!!!!!!!
sa va traiasca pufii fiecaruia dintre voi!!!!!!!!!!!!
Happy New Year!!!
Beatrice1982 spune:
na bine gagici.........sa va las si o cafea.....................mareeeeeeeeeeeeeee sau mica, dupa nevoie...........
CAFEAAAAAAA
ma mai adun, ca nu am avut somn...si la 8 plecam................
sa aveti o very nice day!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!si we placut!!!!!!!!!!
sunteti invitatele mele la
Happy New Year!!!
sorina_bz spune:
Buna dimineata...!
LMA Dragos Andrei de Ale1212xa!
LMA Mara Letizia de Vikinga!
Bea, sarumana de cafea! Ma servesc eu cu una mare, ca am nevoie! Ivanelul telespectator!...ce simpatic trebuie sa fi fost!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
Beatrice1982 spune:
neata sorina.....................
tu de ce te trez asa devreme??????
iris doarme????????
Happy New Year!!!
sorina_bz spune:
Am citit tot, dar s-a trezit irisuca mea la 5 jumi cu chef de joaca(a papat, si apoi...surpriza, n-a mai adormit decat pe la 6 jumi)..asa ca m-am cam resetat, si am citit din nou..
BF...distractie frumoasa la ski, sa aveti! Cat despre ne-mancarea copilului...sa dea DD nici sa nu afli cum e!
Tomaca...petrecere frumoasa, asteptam pozeee!
Ayana...felicitari micii mergacioase!
Xela...super a fost A! Ce grija are ea, de voi, dragalasa, sa aveti loc...
Simply...felicitari pentru iesirea in doi! Cred ca a fost tare placut! Cum s-a comportat Ariana?
Plateea...offf, mama...poate-s doar dintii... ginerelul, sa-i treaca repede buba!
Larisel...cum a decurs baia gemanutzelor in scaunele? sarumana de raspunsul cu bibele...Laptele e chiar gros, ca o frisca mai lichida asa...m-am uitat de trei ori la modalitatea de preparare, ca am zis ca am gresit eu ceva...N-am gresit. Asa ca acum suntem...ca la gara: din tetina y-cut nu vrea sa bea .."neam", cu bibe avent cu flux variabil..idem..asa ca am ramas sa-i fac laptele in combinatie : 3 masuri de formula 2, cu 2 masuri de formula 3.....Numai cu formula 3...ar mai curge poate cate ceva, da-i puturoasa la supt, tre' sa curga.."garla".
Cam atat mai stiu...
O zi minunata tuturor!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)