Pufi 2010 (195) - LMA Dragos Andrei! LMA Letizia!
Raspunsuri - Pagina 20
Beatrice1982 spune:
da........am uitat sa zic si eu la plateea paote-s dintii..............
si la ivan cand i-au aparut a fc mereu eritem fesier si a avut scaun moale.............
am vz si poza cu el.........
unde-l vezi tu mic si slab?????????
eu il vad super bine....................
ori is ??????
I don't know much...but I know I love you...and I always will...'cause you're my soul and you are the air I breathe...
Happy New Year!!!
sorina_bz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larisel Lansez un nou sondaj. Ce zicetzi de tema "cum decurge o zi din viatza unui pufulete de circa 1 an de zile"? |
Frumoasa tema..si grea.., pentru ca noi n-am prea reusit sa ne incadram intr-un program, dar...ne straduim.
Papam de 2 ori noaptea, trezirea definitiva pe la 7 jumatate, 8 (acum inca doarme.....ce ziceam de program?)si ma bea niste lapte, chiar daca a baut cu doar o ora inainte.....Face urat si e botoasa, daca nu-i dau, dar asta inseamna ca ne mai decalam putin cu mesele.
Ne schimbam, si...joaca,,vreo 2-3 ore(nu prea sta singurica deloc), somnic 30 min, apoi incercam sa papam fructele (si daca da, mai completam cu lapte, daca nu..tot lapte)joaca 2-3 ore, iar somn 30 min...papa de pranz, lapte,si tot asa, pana seara.
La 19.30 e baitza, de obicei, laptic, apoi o pun in patul mare, eu langa ea...si adoarme tragandu-ma de par, nas, urechi, sau de ce mai gaseste.
Cam asta ar fi ziua noastra de...."lucru", in mare.
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
bubu_bu spune:
neata!bea pentru cafea!super tare ivanelul!
raul daca pune mana pe telecomanada atata da cu ea de pamanat pana ies bateriile sa se joace cu ele...asa ca el are interzis
o zi cu raul....hmmm nu-s la fel dar asa in mare
8:30 trezire.... lapte schimbat spalat pe ochi pus la joaca...muzica dans chitaiala..mami la cafea strans paturile biberoanele
10:30 11 papa si somn
13 trezit schimbat iesit afara putin papa si iar joaca si dans...mami manaca in momentul ala micul dejun
15 somn....mami face papa 16 30 cam asa se trezeste si joaca muulta scos din sertare facut casa vraiste pana la 18 cand vine tati si de atunci pana la 20 joaca cu tati baita si la 21 somn pana dimi
asta e program de iarna.....face totul aproape cu mine spalam haine vase aspiram facem curat in casa dulapuri si el pune manuta aproape pe tot sa ma ajute...cat timp e sanatos si nu il doare nimic cam asa ne desfasuram
ne iubim in trecere ne pupam dansam imbratisati...ne mai uitam la tv in brate
s-a invatat sa scoata hainele de la el din sertar si le scutura cum fac eu cu hainele din masina de spalat nu ramane nimic in sertar cand termina
fuge de mine cand il prind la ceva interzis si chitaie si rade....tipa cat e ziua de lunga....vorbeste pe limba lui cu jucariile cearta aspiratorul si feonul ai ataca si fuge si tot asa pana termin ce fac...gata n mai zic ca ma intind pana la paste
imi pare rau de pufii bolnaviorisa treaca repede durerea
vazut poze frumoase frumoase
o zi perfectasa aveti
mamidepuiuti spune:
neata fetele,multumim de cafea sorina
dragos andrei
mara letizia
plateea,pupici lui bbto...eritem?offfffffffffff...las' ca trece...sper cat mai rpede
bea,distractie placuta azi!
adina bulina,micki_mica,larisel,vi4i
BF distractie placuta la ski
mami de Alex si Radu
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui plateea gata fish&chipsh-ii, asa ca cine mai doreste, cine mai pofteste... a iesit pestele cu o glazura crocanta... si aromataaaa... yummmyyy... si cartofii la grill... crocanti si aia... I will survive... povestea unei pastai...numita bbTo |
mami de Alex si Radu
dandanaG spune:
LA MULTI ANI DRAGOS ANDREI de Ale1212xa
LA MULTI ANI MARA LETIZIA de Vikinga
mami de Dragos Andrei