Pufi 2010 (195) - LMA Dragos Andrei! LMA Letizia!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Pfuai, stati ca era sa inchid laptopul fara sa ma laud si eu cu ce era mai important pt azi....

Deci...ta na naaaaa.....zgubi a facut azi primii pasi singurica...timizi, cracanati, trei la numar...dar singura singurea. Nu este ea inca prea aventuroasa, dar in curand o sa alerge prin casa ...si io dupa ea

Gata...ma duc la somnul meu pufos langa pufuleata mea dulce!
V-am tzucat!

_
Mami de strumfita zgubilitica

Felicitari Zgubi!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

heiii suntem in titlu, ce onoare, cui multumim?

fetele eu nu am somn asa ca bantui pe aici desi mi-e lene si de asta...
bunatatile vi le dau maine dimineatza ca acum nu avem voie de ca tarziu

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput

ayanna_xem & miremia

multumesc frumos pentru urari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Mama de cand vroiam sa folosesc emoticonul asta. Asa poate ma mai descarc si eu ca mi-a scos peri albi

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Mara si David

Am lacrimat eu la mesajul tomacai, dar si la al tau.

Pregatesc un mesaj mai lung de ceva vreme dar sa nu mor de ras pe-aici inainte nu m-am putut abtzine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

Nu puteai sa spui inainte de a ma infrupta cu 3 prajituri?

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

Nu puteai sa spui inainte de a ma infrupta cu 3 prajituri?

_

las ca alea au au fost ieri..azi nu mai faci

Mergi la inceput

gata ma duc si eu la nani dar nu inainte de a va anunta ca mi s-a rupt apa

Mergi la inceput

LML DRAGOS!

LML LETITZIA!

Sa creshteti sanatoshi si frumoshi!

Mergi la inceput

dastefa Ma intrebai daca Alena a mai mancat atat de mult (400 ml de lapte)... Nu chiar atat de mult, dar de atunci mai mereu vrea supliment cel putzin seara (uneori si dimineatza dar nu mereu) peste cei 250 ml pe care-i pregatesc oricum. Problema e ca de la o vreme vrea musai indulcit . In schimb la celelalte mese mananca parca mai putzin decat inainte, dar destul de bine oricum, aka fructele de dimineatza (simple sau combinate cu cereale) maxim 100 ml, pranzul de regula mananca jumate din piure (vreo 50-70 ml) si aproape toata portzia de supa (vreo 100-120 ml), iar dupa-amiaza (150-200 ml iaurt simplu sau cu adaosuri ori echivalentul cantitatzii in altceva, gen orez cu lapte). Cand sunt mancaruri care nu-i plac mananca mult mai putzin sau deloc (de exemplu mamali cu bra cu la). Plus ca seara pana la culcare (intre orele 19-21) mai roade cate ceva (biscuitzi, pop-corn, fructe felii, covrigei, pishcoturi de shampanie etc).

myky De obicei si gemanutzele papa tot 400-500 ml lapte in 24 de ore + alte lactate (aproape la fiecare masa).

nyny Noi folosim pampershi Libero (no.4) si pana acum sunt multzumita. Am mai folosit babylove dar am renuntzat la ei cand au scos o formula noua. Fetele mele au tot avut eriteme diverse si prelungite... la un moment dat dadeam vina si pe pampershi. Se pare ca pana la urma a fost de la dintzi (asha zicea pediatra). Am folosit si pufies dar in afara de design nu mi-au placut (nu faceau fatza la cat de repede umpleau fetele mele scutecele).

Tu ii dai seara cerealele cu linguritza? 6 linguri mi se pare mult... Eu pun seara 1 masura jumate (din aia de la lp) cereale de la nestle la 250 de lapte. Cand am pus 3 masuri nu mai trecea prin tetina y decat greu si gemanutzele sunt mai leneshe la kpitolul supt din bibe... daca ar curge singur ar fi cel mai bine.

haircut Imi pare rau ca au ieshit analizele proaste. Si eu am emotzii (am facut ieri analize) pana primim rezultatele, deshi la noi de la o vreme buna nu am mai avut semne de alergie (DA). Pediatru alergolog shtiu bun(a) aici in Cta.... mergem noi la ea.

alicredo Mai da ce probleme de sanatate nashpa ai... sa iei cea mai buna decizie pt tine.

plateea Daca motzul coincide cu ziua de nashtere a lu' bb (sau prin apropiere) mi se pare normal sa-i facem cadou... Dar la restul (nashi etc) nu vad rostul. La schimb sau cum?

sorina Eu cand le dau ceva la bibe (Dr Browns) de consistentza mai groasa (lapte+cereale de exemplu) folosesc tetine y, dar pt ceai am marit singura gaura (am taiat un pic cu cutzitul). Cand le dau lapte simplu (chiar si nan junior care e mai gros dar nici chiar asha cum descrii tu) folosesc tetina 4. Ah...si sa nu uit... numai bibe cu gat subtzire folosesc, am si cu gat larg dar la alea refuza tetinele, incap cumva altfel in gura.

ayanna Eu ziceam ca gemanutzele se joaca linishtite la ele in camera dar in patutzuri, pe jos mishunand in nici un caz, sa nu zic ca sunt foarte periculoase... mai ales de cand au prins viteza (alearga, v-am zis?)

simplicity Torturile noastre (de sharlota) au costat 42 ron/kg, in total amandoua vreo 85-90 ron. Dar nici nu erau prea sofisticate, deshi ietin nu mi se pare.

tomaca Higrometrul eu l-am luat de pe net inainte de nashtere, cand pregateam camera pt fete. Acesta.

Mi-au dat lacrimile cand tzi-am citit povestea... Pana la un punct m-am regasit si eu...

dandanag Nici eu nu mai dau completare lapte ziua de foarte demult. Foarte rar, cand refuza toate felurile de mancare(2-3) de tot, abia atunci le dau lapte. Prefer sa faca un pic de "foame" si sa manance la masa urmatoare mai bine.

lalitica Sirop anti-tuse productiva? Mai bine il lashi sa-shi curatze gatul... eu asha fac cu Nataly care inca mai tusheshte (sporadic) dupa "mucii" de la craciun. Nu i-am dat decat ceai slab de patlagina vreo 2 zile, in rest nimic pt tuse.
Paste cu roshii... tot o retzeta nereushita am facut si eu.

plateea Ce a mancat?

Mergi la inceput

Lansez un nou sondaj. Ce zicetzi de tema "cum decurge o zi din viatza unui pufulete de circa 1 an de zile"?

Mergi la inceput