Pufi 2010 (195) - LMA Dragos Andrei! LMA Letizia!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Repede pana nu treceziua

De baut si de mancat pentru toata lumea!
Facem cinste de Sf Ion!!!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

dece... superbe pozele... astia 2 strengari parca ar fi frati! si au niste priviri jucause... numai buni de pozne...

BF, vacanta placuta sa aveti!

coincideta... a mancat copilul meu la soacra zilele astea, iar acum are scaune moi si eritem fesier. eritem nu a mai facut de cand avea 2 sapt. sunt atat de suparata... cum plec eu si las copilul pe mana oamenilor astora?

sunt de neconsolat...

I will survive...

povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Am revenit si noi.
Gata party-ul, piciutania a adormit instant dupa ce au plecat verisorii. Abia am reusit sa o schimb, asa obosita era.

MP jur ca nu ma gandeam la tine cand ziceam de crema. Adica sper sa nu te superi, sa nu se supere nimeni pe mine ca m-am bagat doar ca mi s-a parut mai ok asa.... Eventual o sa incerc eu sa fac rost de ea, vine o cunostinta din Anglia luna asta. Imi spuneti va rog numele cremei?

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

gata ...ma retrag ...dar nu inainte de a ura pe ultima suta de metri:

Craciun fericit, Larisel si Ruxita(daca nu ma insel)!!!

Noapte buna, ievribadi!!!

... dragut sa ma feliciti cu Craciunul pe stil vechi, dar deja sunt de-a "voastra" maine-poimaine cu cnp, bulentin si etc... eu si la Chisinau sarbatoream Craciunul pe 25 asa ca caci... oricum mersic!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

plateea........foarte bine arata..............
pofta mare la el!!!!!!!!!!

ma duc sa fac si eu niste strudele cu mere/branza.am facut putzalai.daca stit ce is aia.,un aluat cartofi fierti/faina/oua/apa/sare se fac ca si putzuca si se baga in pemet cu zahar si-s yummyyyyy

mai fac neshte orez ca sa aiba asta micu pentru maine

Bea...putzalai...

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

LOL! ras pe infundatele, nici intr-o mie de ani nu m-as fi prins ca e vorba de mancare (totusi)... macar e bun putzalaul?

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lillo

Eu as vrea intai sa ma dumiresc cum se da crema aia ptr decalotare. Piticul e decalotat aproape complet dar pe masura ce cedeaza aderentele il ustura putin. Oare e buna ptr asa ceva?
Sorry daca ati mai zis si mi-a scapat....

... am intrebat o mamica care a folosit crema daca s-a dovedit a fi buna de ceva si raspunsul nu a fost unul entuziast... dar e vorba despre parinti cu convingeri strong ca nu tre decalotata, ca putzica stie carte si se decaloteaza singura s.a.m.d. acum nu stiu care e situatiunea, o s-o intreb...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

buna seara!

sper ca nu va inghesuiti si la schimbul trei si ma lasati si pe mine sa recuperez...

azi am avut o zi plinaaa...deh, ne-am sarbatorit...si zgubi... si tati de zgubi ...si bunic de zgubi... si unchi ...etc...nebuneala mare, ce sa mai discutam.
Vad ca si pe forum a fost petrecere serioasa...gasca mare de Ioani azi...LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor!!!...si multumim din suflet pentru urarile voastre...din pacate n-am perseverenta si rabdarea lui MP sa multumesc nominal, dar va trimit cate o la fiecare in semn de multumire.

Am admirat si pozicile noi...mi s-a incalzit sufletul savurand pufuletii...oare exista ceva mai frumos pe lumea asta decat puiul de om?!!

XELA...delicioasa pitica ta cu perlutzele ei!
Multumim ca ai intrebat de zgubi....din pacate inca tuseste, azi mi-a vomat de doua ori din cauza ca s-a inecat din causa tusei, dar parca totusi e un pic mai bine ca ieri...si sper ca maine sa fie mai bine ca azi si sa scapam odata de crocobaurii astia ca multe griji ne mai fac.

PLATEEA...imi pare rau sa aud de neplacerile cu BbTo...e posibil sa nu fie de la mancarea soacrei totusi si sa fie de la dinti? Nu te supara, intreb si eu...Imi inchipui cat iti e de greu sa-l lasi cu bunicii si sa pleci fara el, dar nu stiu ce sa-ti zic sa te consolez...:( Sunt convinsa ca te-ai gandit la toate variantele posibile si ai decis asa pentru ca ai considerat-o cea mai buna alternativa si iti trebuie multa putere sa mergi inainte pe ideea asta...sa dea Domnul ca toate lucrurile sa decurga bine, soacra sa se descurce cu Teo si tu sa te descurci fara el, iar problemutza cu scaunul si eritemul sa fie doar o chestiune trecatoare...pe fast forward.

CRIS_D...ori oi fi eu total lipsita de inspiratie la ora asta ori nu stiu ce am...dar un raspuns pentru tine la intrebarea 'cat dureaza sa iesi din starea nasoala' n-am. Cred ca depinde de fiecare...de modul lui de a se raporta la problema si de puterea de a o depasi. Cred ca nici nu poate fi vorba de comparatie cu altii, cu alte situatii de viata...la urma urmei intensitatea unei drame nu depinde de natura ei ci de puterea fiecaruia de a-i face fata. Acelasi eveniment poate avea impact diferit asupra unor oameni diferiti...si nu exista solutii universal valabile. Puterea sta in fiecare din noi...iar despre curba lui Gauss nu pot sa-ti spun decat ca tinde spre echilibru...cat e minus atat va fi si plus si invers...nu stiu cat de jos ai coborat acum, dar cu siguranta cand vei incepe sa urci vei avea de parcurs un drum la fel de lung pe panta ascendenta. Trebuie sa-ti faci putin vant sa iesi din vagauna...indiferent ce schimbari trebuie sa faci in viata ta si cate puncte trebuie sa pui si de cate ori tre s-o iei de la capat, atata vreme cat nu te confrunti cu drame ireversibile (doamne fereste!) pentru toate celelalte exista solutii...trebuie doar sa le gasesti. Curaj!

ELE...ai fost simpatica tare in seara asta cu mesajele tale, nu pot sa ma refer la un comment anume, dar mi-ai lasat asa o impresie funny si stiu ca m-am amuzat citindu-te...

..iar BEA a fost de-a dreptul fenomenala, am ras de m-a durut burta cu 'puztalaii' ei...

M-a luat somnul...am vrut sa mai raspund, dar nu ma mai simt in stare...E trecut de miezul noptii, suntem in 8, asa ca o sa inchei mesajul asta cu urarile pentru sarbatoritii de azi...

LA MULTI ANI DRAGOS ANDREI de Ale1212xa
LA MULTI ANI LETIZIA de Vikinga

La Multe Lunite MARA de Nyny

_
Mami de strumfita zgubilitica

Am editat un dezacord...deh, mi-e

Mergi la inceput

LA MULTI ANI DRAGOS!
Sa fii sanatos si fericit langa mami tau!

LA MULTI ANI LETIZIA, pui de VIKINGA!
Sa ai parte de multa fericire alaturi de familia ta frumoasa!

_

Mergi la inceput

Simply sper ca va/v-ati simtit bine in seara asta in 2. La cat mai multe iesiri!

Ele aproape ca sunt invidioasa pe pofta de mancare a Isabelei, astept si eu o minune ca a voastra.

Haircut, Xela tare bune "creme a la creme" astea....promit ca dupa ce le termin trec la diet food.

Intalnire as baga si eu o portie dar nu reusesc duminica asta. Ma gandeam la o alta iesire weekend-ul viitor, undeva mai pe la mijloc sa se poata ajunge din toate partile mai usor. Daca aveti sugestii....

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Pfuai, stati ca era sa inchid laptopul fara sa ma laud si eu cu ce era mai important pt azi....

Deci...ta na naaaaa.....zgubi a facut azi primii pasi singurica...timizi, cracanati, trei la numar...dar singura singurea. Nu este ea inca prea aventuroasa, dar in curand o sa alerge prin casa ...si io dupa ea

Gata...ma duc la somnul meu pufos langa pufuleata mea dulce!
V-am tzucat!

_
Mami de strumfita zgubilitica

Mergi la inceput