Pufi 2010 (195) - LMA Dragos Andrei! LMA Letizia!
Raspunsuri - Pagina 16
simplicity spune:
MP In seara asta iesim,sper sa doarma linistita,daca nu distractia s-a dus.Azi am fost 4 ore plecata,de una singura,la cursuri si a fost cumintica,nu a mancat,nu a plans;
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Sa nu te certi cu oamenii mai mult decat cu tine insuti."
xela_07 spune:
Din seria perlele lui A, ii spuneam la al meu aseara ca m-am programat la gineco si ca o sa-i spun la misto lui dr ca mai fac un copil. Am intrebat-o imediat pe A daca mai vrea sa mai facem un copilas si mi-a raspuns foarte sigura pe ea NU, se umple casa de copii si n-o sa mai aiba parintii loc .
Plateea - am uitat complet si m-ai intrebat la un moment dat de cartofii cu rozmarin la cuptor. Tai cartofii in 4 sau in mai multe daca sunt f mari, ii ung putin cu ulei de masline, presar sare si rozmarin maruntit (daca e verde ies si mai buni dar merge si cu uscat) si ii bag la cuptor. Tb sa ai grija de ei sa-i intorci o data. Ies belea .
Ele - ce simpatica e Isa in poze. Vad ca si ea sta in picioare la masa, credeam ca numai al meu
Eleysa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xela_07 Din seria perlele lui A, ii spuneam la al meu aseara ca m-am programat la gineco si ca o sa-i spun la misto lui dr ca mai fac un copil. Am intrebat-o imediat pe A daca mai vrea sa mai facem un copilas si mi-a raspuns foarte sigura pe ea NU, se umple casa de copii si n-o sa mai aiba parintii loc . Plateea - am uitat complet si m-ai intrebat la un moment dat de cartofii cu rozmarin la cuptor. Tai cartofii in 4 sau in mai multe daca sunt f mari, ii ung putin cu ulei de masline, presar sare si rozmarin maruntit (daca e verde ies si mai buni dar merge si cu uscat) si ii bag la cuptor. Tb sa ai grija de ei sa-i intorci o data. Ies belea . Ele - ce simpatica e Isa in poze. Vad ca si ea sta in picioare la masa, credeam ca numai al meu |
...cum le spun ei ....de unde le-or scoate????
aaa...si vroiam sa mai intreb ...C. tot fara dinti?
Beatrice1982 spune:
a prapadesc de ras...............................
de asta:
http://doog.freeblog.hu/files/P8220370.JPG
I don't know much...but I know I love you...and I always will...'cause you're my soul and you are the air I breathe...
Happy New Year!!!
Eleysa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Beatrice1982 a prapadesc de ras............................... de asta: http://doog.freeblog.hu/files/P8220370.JPG I don't know much...but I know I love you...and I always will...'cause you're my soul and you are the air I breathe... Happy New Year!!! |
si ...sunt bune????
rox_y spune:
salutare
cu mare intarziere....
LMA Alex de Mp...si ce fain a fost tortu..iami iami
LMA Tomaca!
LMA Gargaritule!
LML Lucas Gabriel si Maria Dalia
Pt azi:
LMA Ioana_fota!
LMA Ionilor si Ioanelor- maimici, pufuleti, tatici si bunici, fratiori si surori de pufuleti
LML Arthur si Ioana-Cristina
Mami de Diana - 31.12.2009 -
Sarbatori Fericite!
povestea nasterii micutei Diana
Eleysa spune:
gata ...ma retrag ...dar nu inainte de a ura pe ultima suta de metri:
Craciun fericit, Larisel si Ruxita(daca nu ma insel)!!!
Noapte buna, ievribadi!!!
lorex spune:
Sunt nerecuperata dar am intrat sa urez LA MULTI ANI sarbatoritilor de astazi!
LA MULTI ANI , ARTHUR!
PRINTUL ZAPEZII...
SA CRESTI MARE SI DESTEPT, CA FRUMOS ESTI!
FELICITARI DANI SI TATI DE ARTHUR!
LA MULTI ANI, IOANA!
Sa fii sanatoasa si puternica,
caci tati a plecat ca stie ca are
doua fete descurcarete si se poate baza pe ele!
O sa se intoarca cu multe cadouri!
decenuela spune:
mire...1 mil crema????????????????????
tomaca...pai hai s-o rugam pe simpli sa ne trimita dak n-ai apucat sa dai comanda...
vazut si eu poze...doamne ce frumosi sunt...de ce trebuie sa creasca????...nu pot ramane asa macar 40?
pe noi ne-a vizitat patriotul - pus cateva poze- argint viu e....
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...