Pufi 2010 (195) - LMA Dragos Andrei! LMA Letizia!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Bea scorpia e zodie de apa!

Fetele cu crema pt putzulica, ma bag si eu in seama , poate reusesc sa mi-o iau din toate partile.

Daca tot exista in strainataturi la un sfert de pret, de ce nu rugati una dintre mamicile de pufuleti sa va trimita? Va face un mic colet si le impartiti voi aici. Intelesesem ca ea costa 5 lire si in Ro 1 milion....am si eu o pasarica...nu pot cumpara ceva la suprapret, ma oftica.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Asa mai vroiam sa zic ...felicitari Iris pt ca ai papat 150 !!...si felicitari si lui David ca a papat ciorbita de peste de la surioara !!....si felicitari tuturor pufuletilor care si-au papat tot din castronel ...si poate au mai si cerut in plus (Dani)!!!

Si felicitari Sorina si Plateea pentru incuscreala !!!

Multumim, Ele, si pofta mare Isabelei in continuare! puiutza care a linistit-o pe mami a ei!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

ELE am vazut pozele cu Isabela. Da mananca, nu gluma...
..si are neste geneee

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Mara si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

plateea........foarte bine arata..............
pofta mare la el!!!!!!!!!!

ma duc sa fac si eu niste strudele cu mere/branza.am facut putzalai.daca stit ce is aia.,un aluat cartofi fierti/faina/oua/apa/sare se fac ca si putzuca si se baga in pemet cu zahar si-s yummyyyyy

mai fac neshte orez ca sa aiba asta micu pentru maine

Bea...putzalai...

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

..si are neste geneee

Mara si David

pai d-aia am si pozat-o ....nu mi-a mancat niciodata asa mult si cu asa pofta

nyny ... multumesc inca o data ca mi-ai zis de biotics....tie si celorlalte fete care mi-au mai zis....a facut minuni ....sunt sigura ca de la el si-a revenit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Citat:
citat din mesajul lui nyny

..si are neste geneee

Mara si David

pai d-aia am si pozat-o ....nu mi-a mancat niciodata asa mult si cu asa pofta

nyny ... multumesc inca o data ca mi-ai zis de biotics....tie si celorlalte fete care mi-au mai zis....a facut minuni ....sunt sigura ca de la el si-a revenit

cred ca Sorina a avut ideea prima daca nu ma insel. Nu mai conteaza oricum. Bine ca si-a revenit.

Mara si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Bea scorpia e zodie de apa!

Fetele cu crema pt putzulica, ma bag si eu in seama , poate reusesc sa mi-o iau din toate partile.

Daca tot exista in strainataturi la un sfert de pret, de ce nu rugati una dintre mamicile de pufuleti sa va trimita? Va face un mic colet si le impartiti voi aici. Intelesesem ca ea costa 5 lire si in Ro 1 milion....am si eu o pasarica...nu pot cumpara ceva la suprapret, ma oftica.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

sa vezi acum ce mi-o iau eu
cer iertare,dar nu ma bag...sorry...nu ma descurc singura pe aici...este produs homeopat,nu se gaseste la orice farmacie...ar trebui sa rog pe cineva...si am trimis in tara recent un medicament si nu a ajuns...si acum am verificat pe net ceva...pretul medicamentului pe care l-am trimis era de la 7.74 eu pana la 12.52eu...din magazinul de produse homeopate a fost cumparat cu aproape 14 eu...daca ii cer lui tati de alex sa caute alte medicam cred ca ma scalpeaza

zic si eu...yasmine,nu ai putea tu sa ajuti fetele?

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Aici in UK produsul era(atunci cand m-am interesat) vreo 4 lire,daca aveti nevoie pt mine nu e nici o problema.Cum va e mai usor

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Sa nu te certi cu oamenii mai mult decat cu tine insuti."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Eu as vrea intai sa ma dumiresc cum se da crema aia ptr decalotare. Piticul e decalotat aproape complet dar pe masura ce cedeaza aderentele il ustura putin. Oare e buna ptr asa ceva?
Sorry daca ati mai zis si mi-a scapat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

cuscra

cand ai zis ca mergi in oras doar cu sotul? in seara asta? distractie placuta!
sper ca norutza mea sa fie cuminte

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput