Pufi 2010 (195) - LMA Dragos Andrei! LMA Letizia!
Raspunsuri - Pagina 14
xela_07 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui plateea
errr... crusta era cuvantul, nu glazura, dar... neuronul pofticios. nope, nu cu bere... ceva combinatie facuta de mine ad-hoc, dar a iesit suuuper crunchy si mi-a placut la nebunie! am pus si poza i album ca sa ma laud... I will survive... povestea unei pastai...numita bbTo |
Am vazut si eu poza . Felicitari!
Aluat crispy a la Jamie e: faina+bere (cant egale)+1 ou batut +sare+cuburi gheata. Iese f misto.
F tare poza cu bbTo cand deschide gura la papa, zici ca-i un mancacios mama mama ...
xela_07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tomaca Gata fetelor, va las. Ma duc sa vad ce mai cumparam si sa o iau pe mama cu ceva bucate, de la gara (s-a omorat tare cu pregatiri, nu pot s-o opresc ). Ca maine, gata, taiem cositze. varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un www.adoptaunurs.ro |
Petrecere frumoasa! Te asteptam cu impresii si poze! A ... mi-am amintit ca l-am admirat pe Tudor pe sanie, ce simpatic e si ce bine statea el acolo .
xela_07 spune:
Ayanna - a mai tusit azi zgubi de ziua ei? Multi de la C!
Micki - uit mereu sa te intreb... a functionat comunicarea prin semne cu bebe?
Eu ma bag la niste mici cu cartofi prajiti ca suntem fara A si ne facem de cap cu d-astea grele, de sarbatoare asa ... o sa mearga si o bere ca unsa.
Eleysa spune:
si acum dau si
va tot citesc de dimineata, dar n-am apucat sa scriu nimic ...se cunoaste ca si-a revenit atomica mea
in primul rand ...tomaca.... ...am citit si am plans..si am citit iar ...foarte frumoasa povestea voastra ...si acum imi dau lacrimile cand imi amintesc ...
apoi ...cris.d ......cum adica sa te muti din cauza vecinului??? ...pai cred ca il faceam pe el sa se mute...si cu copil mic ...pai si unde va mutati ...ma rog ...sper sa gasiti mai multa liniste acolo unde va veti muta...si sa fie toate mai bune si mai frumoase ...o imbratisare mareeeeee de la mine ...k sa stii ca suntem alaturi de tine ...indiferent unde esti ...
plateea.... la pestele tau
bea ca ai intrebat (cu rosu) de noi ...suntem bine ...chiar foarte bine...mananca mai bine ca inainte sa ii fie rau ...azi a papat de dimineata cereale....pana la 2 a mai rontait niste rondele d-alea de orez de la organix...apoi la 2 s-a delectat cu budinca de dovlecel ...poate pun poze...n-am rezistat si am pozat-o ...apoi pt la 5 i-am facut papanasi (reteta pt bb-i) a papat vre-o trei...bine ca sunt mici, mici...plus budinca a terminat-o ...plus niste kiwi...nu foarte mult... i l-am taiat cubulete mici mici si am lasat-o sa se deleceteze ...imi creste inima in mine de bucurie cand o vad cum papa
mamidepuiuti ...dar ce de bunatati ai avut tu ......cat ai stat in bucatarie sa le faci pe toate??? ...apropo tortul arata ...iar voi la zapada...sunteti
offf...am uitat ...deh ...daca nu am apucat sa raspund la timp ...poate mai revin ...acum trimit k parca vad ca se trezeste pupaza
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui sorina_bz Bea...strand..ce frumoosss! Despre imbracat...cam tot asa si eu pe iris: ciorapei grosi si body cu maneca lunga, inca o bluzitza si pantaloni si sosete, pulover, caciula groasa, cizme blanite+cosmonaut!(... Cam mult...copilu' e calduros ca tac'su, eu sunt friguroasa raaau.(Ea a facut sudamina, de la caldura, la inceputul lui dec.., in conditiile in care am in casa cam 24 de grade, si sta in body si pantalonasi subtziri)... Cercelushii,......sunt un cadou, de la sora si cumnatul meu... Sa-ti ajute DD, sa ai si o fetitza, daca asta iti doresti! Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
aoleu.....saraca..............
mersi....sa te auda doamne doamneeeeeeeeee
I don't know much...but I know I love you...and I always will...'cause you're my soul and you are the air I breathe...
Happy New Year!!!
Eleysa spune:
Asa mai vroiam sa zic ...felicitari Iris pt ca ai papat 150 !!...si felicitari si lui David ca a papat ciorbita de peste de la surioara !!....si felicitari tuturor pufuletilor care si-au papat tot din castronel ...si poate au mai si cerut in plus (Dani)!!!
Si felicitari Sorina si Plateea pentru incuscreala !!!
Eleysa spune:
Hmmm...am citit si ca Bea se duce iar la strand...mmmm...cum era cu ranza aia ????....
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui elefantica Hmmm...am citit si ca Bea se duce iar la strand...mmmm...cum era cu ranza aia ????.... |
hai na...............lasa-maaaaaaaa...................si eu vreau sa ma delectez si sunt innebunita dupa apa................serios...desi sunt scorpie de horoscop nush de ce................
lasa ca ma gandessc si la voi.............bine?
bag cate un salt in apa pentru fiecare din voi oki?????????
ma bucur ca papa bine fata
acu nu mai papa al meu.............
I don't know much...but I know I love you...and I always will...'cause you're my soul and you are the air I breathe...
Happy New Year!!!
Beatrice1982 spune:
plateea........foarte bine arata..............
pofta mare la el!!!!!!!!!!
ma duc sa fac si eu niste strudele cu mere/branza.am facut putzalai.daca stit ce is aia.,un aluat cartofi fierti/faina/oua/apa/sare se fac ca si putzuca si se baga in pemet cu zahar si-s yummyyyyy
mai fac neshte orez ca sa aiba asta micu pentru maine
Happy New Year!!!
Eleysa spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 plateea........foarte bine arata.............. pofta mare la el!!!!!!!!!! ma duc sa fac si eu niste strudele cu mere/branza.am facut putzalai.daca stit ce is aia.,un aluat cartofi fierti/faina/oua/apa/sare se fac ca si putzuca si se baga in pemet cu zahar si-s yummyyyyy mai fac neshte orez ca sa aiba asta micu pentru maine I don't know much...but I know I love you...and I always will...'cause you're my soul and you are the air I breathe... Happy New Year!!! |
putzu....cum?????