Pufi 2010 (195) - LMA Dragos Andrei! LMA Letizia!
Raspunsuri - Pagina 13
decenuela spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui tomaca
Ii scriu si ii spun cate am adunat. Poate reusim. Vrei 3 sau 4? varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() www.adoptaunurs.ro |
ma bag si eu cu 2 cutii.....inca n-am inteles ce sa face cu ele....dus bb la decalotat si apoi dat k crema...sau dat cu crema si...lucrat in timp cu materialul clientului?
ta-su cica are putza mica...si sa incep sa-l decalotez ca o sa sufere...mor de mila...
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
Eleysa spune:
LA MULTI ANI, IOANA!!! 
sa ai o zi minunata alaturi de printesa ta! ...si din tot sufletul iti doresc sa treaca cat mai repede cele 6 luni fara sot si sa fiti iar o familie frumoasa si fericita !

decenuela spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui plateea
errr... crusta era cuvantul, nu glazura, dar... neuronul pofticios. nope, nu cu bere... ceva combinatie facuta de mine ad-hoc, dar a iesit suuuper crunchy si mi-a placut la nebunie! am pus si poza i album ca sa ma laud... ![]() ![]() ![]() I will survive... ![]() povestea unei pastai...numita bbTo |
sa te lauzi????? sau sa ataci persoanele slabe de inger?u ranza in pioneze...
Mihaela,
JUCARII PENTRU PITICI...
Eleysa spune:
si acum LA MULTI ANI!!!! tuturor Ioanelor si Ionilor, pufuleti, fratiori sau surioare de pufuleti, mamici, tatici, bunici, unchi si matusi...
dandanaG spune:
de cand va alerg!

LA MULTI ANI!
tuturor sarbatoritilor de azi
multumesc de cinste!
tomaca si mie i-a placut mult povestea voastra, de ce nu vroiai sa o arati?
blue flower ce faci cu 4 tuburi? mai vrei si pentru altcineva? eu il dau de o luna si abia se cunoaste ca am inceput din tub, nu cred ca e nevoie de mai mult de unul
sa nu va speriati, crema este NEAGRA rau
mami de
Dragos Andrei
tomaca spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui decenuela
ma bag si eu cu 2 cutii.....inca n-am inteles ce sa face cu ele....dus bb la decalotat si apoi dat k crema...sau dat cu crema si...lucrat in timp cu materialul clientului? ta-su cica are putza mica...si sa incep sa-l decalotez ca o sa sufere...mor de mila... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
eu pe 19 merg la decalotat, dar am sa folosesc si crema
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

www.adoptaunurs.ro
tomaca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dandanaG de cand va alerg! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LA MULTI ANI! tuturor sarbatoritilor de azi multumesc de cinste! tomaca si mie i-a placut mult povestea voastra, de ce nu vroiai sa o arati? ![]() blue flower ce faci cu 4 tuburi? mai vrei si pentru altcineva? eu il dau de o luna si abia se cunoaste ca am inceput din tub, nu cred ca e nevoie de mai mult de unul sa nu va speriati, crema este NEAGRA rau mami de Dragos Andrei |
pentru ca mie imi este foarte greu sa spun ce simt. Sufar fizic.
varsta lui Tudor

www.adoptaunurs.ro
decenuela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dandanaG de cand va alerg! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LA MULTI ANI! tuturor sarbatoritilor de azi multumesc de cinste! tomaca si mie i-a placut mult povestea voastra, de ce nu vroiai sa o arati? ![]() blue flower ce faci cu 4 tuburi? mai vrei si pentru altcineva? eu il dau de o luna si abia se cunoaste ca am inceput din tub, nu cred ca e nevoie de mai mult de unul sa nu va speriati, crema este NEAGRA rau mami de Dragos Andrei |
daca ar fi sa raspund in locul lu' tomaca....as zice ca uneori avem momente de slabiciune cand vorbim cu noi insine...sau scriem..sa nu uitam....cred ca ea a scris povestea pt sufletelul ei in prima faza....si prb din superstitie sau stiu eu ce...n-a vrut sa arate....acu ca totul e bine si frumu...si are minunea vie care creste....a recitit...s-a mirat si ea prin ce-a trecut...si a simtit ca poate e vremea sa ne arate si noua.....ca tot a trecut pericolul....si asta repede, repede ...sa nu se razgandeasca...
tomaca..nu da cu oo...daca am presupus prostii
Mihaela,
JUCARII PENTRU PITICI...
tomaca spune:
Gata fetelor, va las. Ma duc sa vad ce mai cumparam si sa o iau pe mama cu ceva bucate, de la gara (s-a omorat tare cu pregatiri, nu pot s-o opresc 
). Ca maine, gata, taiem cositze.
varsta lui Tudor
www.adoptaunurs.ro
tomaca spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui decenuela
daca ar fi sa raspund in locul lu' tomaca....as zice ca uneori avem momente de slabiciune cand vorbim cu noi insine...sau scriem..sa nu uitam....cred ca ea a scris povestea pt sufletelul ei in prima faza....si prb din superstitie sau stiu eu ce...n-a vrut sa arate....acu ca totul e bine si frumu...si are minunea vie care creste....a recitit...s-a mirat si ea prin ce-a trecut...si a simtit ca poate e vremea sa ne arate si noua.....ca tot a trecut pericolul....si asta repede, repede ...sa nu se razgandeasca... tomaca..nu da cu oo...daca am presupus prostii Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Da, asa este.
Si sa recuperez ce n-am scris la burtici
varsta lui Tudor

www.adoptaunurs.ro

I will survive...