Pufi 2010 (195) - LMA Dragos Andrei! LMA Letizia!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07
[
Plateea/Sorina - felicitari ptr "deal". Plateea tb sa fii o soacra buna si intelegatoare ca fata are personalitate, da? Sau mai bine spus ... cine seamana s-aduna, nici bbTo nu e prea departe.

Xela...jos palaria in fatza ta, mami!..

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Haircut - am trimis PM cu dr alergolog

Crema pentru fimoza nu este pe stoc. Trebuie minim 10 cutii ca sa faca o comada. A zis ca ma anunta daca este cazul. Mai vrea cineva? Poate ne strangem. Se gaseste in Germania, dar de, e departe.

Cris.d - dau sfoara in tara, dar nu in Bucuresti

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Eu vreau 3-4 cutii! Vorbesc serios! Cum facem?

Ii scriu si ii spun cate am adunat. Poate reusim. Vrei 3 sau 4?

varsta lui Tudor

www.adoptaunurs.ro

4, sa fie maica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

gata fish&chipsh-ii, asa ca cine mai doreste, cine mai pofteste...
a iesit pestele cu o glazura crocanta... si aromataaaa...
yummmyyy...
si cartofii la grill... crocanti si aia...

I will survive...

povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

yummmyyy...

I will survive...

ai facut aluatul cu bere ptr peste? si la noi ies super, pfff ce pofta mi-ai facut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Da, vazut si confirmat! Unde?

Ratusca mami de Imparat (2010)

unde vreti voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

Citat:

Citat:

yummmyyy...

I will survive...

ai facut aluatul cu bere ptr peste? si la noi ies super, pfff ce pofta mi-ai facut

errr... crusta era cuvantul, nu glazura, dar... neuronul pofticios.
nope, nu cu bere... ceva combinatie facuta de mine ad-hoc, dar a iesit suuuper crunchy si mi-a placut la nebunie! am pus si poza i album ca sa ma laud...

I will survive...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:

Citat:

Citat:

yummmyyy...

I will survive...

errr... crusta era cuvantul, nu glazura, dar... neuronul pofticios.
nope, nu cu bere... ceva combinatie facuta de mine ad-hoc, dar a iesit suuuper crunchy si mi-a placut la nebunie! am pus si poza i album ca sa ma laud...

I will survive...

Gata, i-am vazut pe fishi&chipshi........moooama ce bine arata!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vi4i spune:

nu am mai scris de anul trecut!!!! mie!!!!

La multi ani!!!! si multa multa sanatate!!! sa ne fie bebei sanatosi si sa ne aduca cele mai mari bucurii!!!!

mie.... am ratat zilele de nastere a pufuletilor de incep de ianuarie!!!!! La multi ani lor, sa cresteti mari si voinici si sanatosi!!!!

vreau sa va multumesc p-u urarile voastre,sunteti tare da tare dragute!!!

elefantica,tomaca si Alexutza multumesc ca va ganditi la mine,da tratamentul e greu dar eu pana cand ma simt bine si nu am efecte secundare sper asa pana la sfarsit,desi sfarsitul e inca departe!!!! sa stiti ca m-ati atins la corason (cum ziceti voi pe aici) m-ati facut sa lacrimez cand am citit ca va ganditi la mine!!! ei na ca m-am facut sensibiloasa pun pe seama tratamentului

eu sunt cu pregatirile,acum terminasem si invitatiile p-u botez si zi de nastere,acum incep sa fac bombonerele si mai am putin de alergat!!! cand le termin fac poze si le postez!!! noi tortul o sa-l comandam si ne va costa in jur de 50-60 euro ca na eu vreau tort Winni The Pooh,care va fi si tema party-ului!!!!

multa sanatate bebeilor raciti muciosi sau kkciosi!!!!

Alexutzaa esti in Atena??? daca da,poate ne intalnim???? ce mult as vrea sa cunosc macar o mama de pufulete si un pufulete!!!!!

si acum din peripetiile noastre!!! azi am tras un bocet impreuna cu fiu miu asa cum ne jucam noi frumos pe jos,nu stiu ce a fost in capul meu si l-am tras de manute sa-l pup si de atunci a inceput sa planga incontinua,sa urle de parca il dorea ceva!!! si la un moment dat vazui ca nu misca mana dreapta si la atingere striga si mai tare si asa timp de 2 ore!! eram gata sa-l duc la spital ca poate i-am dislocat umarul sau mai stiu eu ce i-am facut,mama denaturata!!! dar la un moment dat am vazut ca misca mana si i-am dat un pic de paracetamol si s-a calmat si acum doarme dus de 2 ore!!! nu stiu ce a fost dar o fost groaznic!!! bine ca a trecut!!!!

pe toate!!!!

I would never look back on life and say "what if" because any path that doesn't include my son just doesn't make any sense!!

de Dionisios-Ionas 03.02.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vi4i

nu am mai scris de anul trecut!!!! mie!!!!

La multi ani!!!! si multa multa sanatate!!! sa ne fie bebei sanatosi si sa ne aduca cele mai mari bucurii!!!!

mie.... am ratat zilele de nastere a pufuletilor de incep de ianuarie!!!!! La multi ani lor, sa cresteti mari si voinici si sanatosi!!!!

vreau sa va multumesc p-u urarile voastre,sunteti tare da tare dragute!!!

elefantica,tomaca si Alexutza multumesc ca va ganditi la mine,da tratamentul e greu dar eu pana cand ma simt bine si nu am efecte secundare sper asa pana la sfarsit,desi sfarsitul e inca departe!!!! sa stiti ca m-ati atins la corason (cum ziceti voi pe aici) m-ati facut sa lacrimez cand am citit ca va ganditi la mine!!! ei na ca m-am facut sensibiloasa pun pe seama tratamentului

eu sunt cu pregatirile,acum terminasem si invitatiile p-u botez si zi de nastere,acum incep sa fac bombonerele si mai am putin de alergat!!! cand le termin fac poze si le postez!!! noi tortul o sa-l comandam si ne va costa in jur de 50-60 euro ca na eu vreau tort Winni The Pooh,care va fi si tema party-ului!!!!

multa sanatate bebeilor raciti muciosi sau kkciosi!!!!

Alexutzaa esti in Atena??? daca da,poate ne intalnim???? ce mult as vrea sa cunosc macar o mama de pufulete si un pufulete!!!!!

si acum din peripetiile noastre!!! azi am tras un bocet impreuna cu fiu miu asa cum ne jucam noi frumos pe jos,nu stiu ce a fost in capul meu si l-am tras de manute sa-l pup si de atunci a inceput sa planga incontinua,sa urle de parca il dorea ceva!!! si la un moment dat vazui ca nu misca mana dreapta si la atingere striga si mai tare si asa timp de 2 ore!! eram gata sa-l duc la spital ca poate i-am dislocat umarul sau mai stiu eu ce i-am facut,mama denaturata!!! dar la un moment dat am vazut ca misca mana si i-am dat un pic de paracetamol si s-a calmat si acum doarme dus de 2 ore!!! nu stiu ce a fost dar o fost groaznic!!! bine ca a trecut!!!!

pe toate!!!!

I would never look back on life and say "what if" because any path that doesn't include my son just doesn't make any sense!!

de Dionisios-Ionas 03.02.2010

bine ca-ti merge tratamentul si nu ai efecte secundare. Sa fie tot asa.
Poate mergeti totusi la un pediatru. Sa verificati ca nu si-a luxat ceva.

varsta lui Tudor

www.adoptaunurs.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

LA MULTI ANI, ARTHUR!!!!

sa cresti mare, sanatos, destept, frumos si norocos!!!!!

Mergi la inceput