Pufi 2010 (195) - LMA Dragos Andrei! LMA Letizia!
Raspunsuri - Pagina 11
larisel spune:
Azi mi-au venit si scaunelele de baie... le-am facut proba in living si se pare ca fetele au fost incantate. Problema e ca in cada nu le pot fixa cu ventuzele din dotare pt ca pe fundul cazii sunt nishte ridicaturi antiderapante (la care nu m-am gandit pana acum). Sper totushi sa functzioneze, nu s-or rasturna ca au o oarecare "greutate", nu? Abia maine le facem proba (singura mi-efrica sa ma risc cu ele la baie).
Acum am fugit la recuperat... sa profit ca tot dorm amandoua odata (mai rar asha)...
sorina_bz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larisel Eu am avut pc-ul stricat (hdd-ul ... noroc ca am apucat sa salvez pozele pe dvd-uri) asha ca am ramas cu vreo 3 kpitole in urma... Dar tocmai cwe-am vazut/revazut albumele de pe picassa! M-am iremediabil! Pe veci! _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare Larisel, am vazut comment-urile...multumim mult! |
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
plateea spune:
citat din mesajul lui xela_07 Plateea/Sorina - felicitari ptr "deal". Plateea tb sa fii o soacra buna si intelegatoare ca fata are personalitate, da? Sau mai bine spus ... cine seamana s-aduna, nici bbTo nu e prea departe. nici eu n-o puteam spune mai bine... Cris.d - ce simpatica Ema. La noi e chiuiala si circul de pe lume la masa si inainte de culcare. Azi noapte i-am culcat separat pana au adormit ca nu se mai termina chitaiala. E foarte frumos . Bafta la gasit persoana potrivita ptr ajutor. asa ma faceti sa-mi doresc si eu inca unul sa aiba companie pastaia... taaaare luminoase trebuie sa va fie zilele... mame fericite, ce mai... DE EXEMPLU! |
I will survive...
povestea unei pastai...numita bbTo
tomaca spune:
Xela - Mi-a placut partea aia cu deformarea profesionala. Ai citit-o bine. Sa vezi ce spreadsheete frumoase si cochete am pentru orice !! Mama-mama! Si eu sunt soft fata de alti deformati de genul asta.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
www.adoptaunurs.ro
ratusca_mica spune:
citat din mesajul lui miremia LMA Imparatului! Cu scuzele de rigoare ca l-am omis. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Multumim multumim! Ce mai imparat, si acum ma apuca rasu'-plansu' cand imi aduc aminte ca era cel mai "senior" de acolo si cel mai mic
xela_07 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ratusca_mica
Multumim multumim! Ce mai imparat, si acum ma apuca rasu'-plansu' cand imi aduc aminte ca era cel mai "senior" de acolo si cel mai mic Ratusca mami de Imparat (2010) |
ai vazut ca ne vedem la cafea duminica, da ?
ratusca_mica spune:
citat din mesajul lui haircut Da, da, Xela, iesim sambata sau duminica la o cafea? Tot asa pe la 2? Mai doreste cineva? Plateea, tre' sa mearga cu pasatul copilului, sa ne aerisim amandoua un pic...Ce frumoasa e poza in care ii dai pastaii sa pape superba! Ratusca, multumesc mami de fetita finuta |
DA, EU!!!
ratusca_mica spune:
citat din mesajul lui tomaca Haircut - am trimis PM cu dr alergolog Crema pentru fimoza nu este pe stoc. Trebuie minim 10 cutii ca sa faca o comada. A zis ca ma anunta daca este cazul. Mai vrea cineva? Poate ne strangem. Se gaseste in Germania, dar de, e departe. Cris.d - dau sfoara in tara, dar nu in Bucuresti varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un |
Eu vreau 3-4 cutii! Vorbesc serios! Cum facem?
tomaca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ratusca_mica
Eu vreau 3-4 cutii! Vorbesc serios! Cum facem? Ratusca mami de Imparat (2010) |
Ii scriu si ii spun cate am adunat. Poate reusim. Vrei 3 sau 4?
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
www.adoptaunurs.ro
ratusca_mica spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui xela_07
ai vazut ca ne vedem la cafea duminica, da ? |
Da, vazut si confirmat! Unde?