Pufi 2010 (195) - LMA Dragos Andrei! LMA Letizia!
Raspunsuri - Pagina 10
xela_07 spune:
haircut - suna bine, eu una as prefera duminica. Tb sa il conving pe al meu sa stea cu am2, probabil imi va cere sa-i fiu f recunoscatoare .
Cine mai doreste, cine mai pofteste la cafea?
MP - ce meniu , mi-am imaginat fiecare fel in parte . Tortul arata super si ala .
Plateea/Sorina - felicitari ptr "deal". Plateea tb sa fii o soacra buna si intelegatoare ca fata are personalitate, da? Sau mai bine spus ... cine seamana s-aduna, nici bbTo nu e prea departe.
Cris.d - ce simpatica Ema. La noi e chiuiala si circul de pe lume la masa si inainte de culcare. Azi noapte i-am culcat separat pana au adormit ca nu se mai termina chitaiala. E foarte frumos . Bafta la gasit persoana potrivita ptr ajutor.
larisel spune:
LML cu sanatate tuturor Ionilor si Ioanelor! Si celorlalti sarbatoritzi ai zilei! Petreceri frumoase!
larisel spune:
Eu am avut pc-ul stricat (hdd-ul ... noroc ca am apucat sa salvez pozele pe dvd-uri) asha ca am ramas cu vreo 3 kpitole in urma...
Dar tocmai ce-am vazut/revazut albumele de pe picassa! M-am iremediabil! Pe veci!
blue_flower spune:
Cred ca tare greu trebuie sa fie cu un copil care nu mananca.
Al meu s-a trezit si i-am incalzit un borcanel de la Hipp cu morcov, orez si curcan, i-am mai pus si jumate de iaurt Tnuva si a ras tot. La urma nu mai era, dar el inca casca gurita si se uita mirat la castron ca nu mai e.
Nu ii mai dau acum, o sa ii mai dau altceva peste vreo ora, desert. Sa nu ii largesc stomacul prea tare.
ale1212xa spune:
din categoria mama denaturata ce mi-s...ieri am anuntat cu elan ca azi e zi de cumparaturi si smotru pentru maine...zis si facut...azi dimineatza pe la 10 il imbrac pe Dragos si il duc la mama. Planul de bataie, cumparaturi si curatenie. Am facut meticuloasa cumparturile si am ajuns acasa, m-am pus in pat si am adormit..2 ore... Mi-e un rau de mor ca ma viziteaza de astazi si rusii dar am un zambet de ala tamp pe fata..vai ce poate face un somn bun de 2 ore din om Ma suna si mama acum, cica Dragos doarme si el tot de 2 ore....impreuna nu cred ca ne-a iesit chestia asta vreodata
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
larisel spune:
Azi e si Craciunul pe vechi... si noi sarbatorim (vorba vine, ca tati e la munca), dar tzin cont sa nu fac vreo treaba mai grea asha...si am facut iarashi friptura .
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xela_07 haircut - suna bine, eu una as prefera duminica. Tb sa il conving pe al meu sa stea cu am2, probabil imi va cere sa-i fiu f recunoscatoare . Cine mai doreste, cine mai pofteste la cafea? MP - ce meniu , mi-am imaginat fiecare fel in parte . Tortul arata super si ala . Plateea/Sorina - felicitari ptr "deal". Plateea tb sa fii o soacra buna si intelegatoare ca fata are personalitate, da? Sau mai bine spus ... cine seamana s-aduna, nici bbTo nu e prea departe. Cris.d - ce simpatica Ema. La noi e chiuiala si circul de pe lume la masa si inainte de culcare. Azi noapte i-am culcat separat pana au adormit ca nu se mai termina chitaiala. E foarte frumos . Bafta la gasit persoana potrivita ptr ajutor. |
eu iau o cafea. merci
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
www.adoptaunurs.ro
plateea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blue_flower Sa fiti sanatosi. Si daca imi permiti, iti zic ceva, dar sa nu te superi pe mine. Am citit ca ii dai lui bb Teo cam tot ce mananci tu. Si sunca si sarmaluta.....eu stiu ca ii place, e normal sa ii placa, dar tot tu ai scris ca inca nu au sistemul digestiv dezvoltat complet si nici pancreasul nu are enzime ca sa digere sunca si alte chimicale de ale noastre. El acum nu pateste nimic, dar mai incolo, peste 10-15 ani, va avea probleme de digestie, cu tensiunea daca mananca acum sare si tot asa.....gandeste-te la el. Pt ca il iubesti. de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
ma gandeam eu ca s-a inteles gresit...
deci teo... are voie sa guste cate 2-3 gurite din ceea ce mananc eu. nu altcineva. (eu sunt la regim ultra dietetic de ceva ani si nu mai stiu ce e porcul, grasimea, tocaturile, rantasurile, prajelile, etc.) eu sunt mai catolica decat papa si nici macar cu pufuletii nu am fost de acord pana acum 2 saptamani. teo mananca 98% mancare de bebelusi. nici nu as accepta altfel. dar in perioadele cand refuza orice, sau cand ii este pofta, il las sa ia si de la mine.
ce spuneam eu acolo de mancare "absolut orice" era solutia de compromis pt copiii care refuza orice, asa cum a facut si al meu la un moment dat.
I will survive...
povestea unei pastai...numita bbTo