Fluturasi de martie-aprilie 2011 (115)
Raspunsuri - Pagina 3
madutza_bra spune:
viss, mandreeac, va multumesc . Tot incerc sa-mi dau seama ce sa fac sa-mi treaca durerile...am observat ca daca stau in picioare ma doare mai putin, dar cat sa stau in picioare? Si cand obosesc si vreau sa ma intind in pat e cel mai rau. Nu imi dau seamna cum trage burta de coloana...aseara imi gasisem in pat o pozitie cat de cat acceptabila la durere, cu picioarele ridicate pe perete , apropos de ce ziceai tu viss, cu prinsul bebeilor. De atunci nu am mai stat in poz asta. Si asa parca simteam coloana dreapta bine, dar nu puteam sa stau mult ca imi apasa burta pe stomac si restul pe acolo si nu mai puteam respira bine . of ca parca niciodata nu m-am plans mai mult ca acum
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 33+ cuCatalina Ioana
AMR 6 sapt
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
simonacip spune:
brrr fetele, cit de friiiig e afara...pfaaau...abia asteptam sa ajung sa-mi fac un ceai cald, e tare frig.
La MUlti ani tuturor saratoritilor. SI eu am o sora si tati sarbatoriti, ne-au invitat la ei diseara..dar nu stiu, al meu lucreaza pana tarziu... Oof, asa m-am saturat de vremea asta..
Catank scumpa, la fata ta m-am gandit azi, ca o va chema Ioana. Sa vii cu vesti bune de la eco...azi sau maine, important e sa ni le aduci
Lavi, am prins-o pe mama la mine si am rugat-o sa ma pozeze, cand imi fac singura pozele parca iese mai mica burti...si ea de fapt e fff mare
Madutza, spor la umblat azi,mai am si eu drumuri de facut, dar parca nu ma incumet...
Mai fetele, tare anapoda sunt, abia m-am inchis un pic la par si acum parca l-as deschide iar, nu ma mai impac cu el asa inchis la culoare
Simona, mami de baieti David, Matei si 32 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonacip Mai fetele, tare anapoda sunt, abia m-am inchis un pic la par si acum parca l-as deschide iar, nu ma mai impac cu el asa inchis la culoare Simona, mami de baieti David, Matei si 32 s Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
Te cred si eu vreau sa-l deschid putin , ca doar vrem sa vina primavara, nu?
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 33+ cuCatalina Ioana
AMR 6 sapt
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonacip brrr fetele, cit de friiiig e afara...pfaaau...abia asteptam sa ajung sa-mi fac un ceai cald, e tare frig. La MUlti ani tuturor saratoritilor. SI eu am o sora si tati sarbatoriti, ne-au invitat la ei diseara..dar nu stiu, al meu lucreaza pana tarziu... Oof, asa m-am saturat de vremea asta.. Catank scumpa, la fata ta m-am gandit azi, ca o va chema Ioana. Sa vii cu vesti bune de la eco...azi sau maine, important e sa ni le aduci Lavi, am prins-o pe mama la mine si am rugat-o sa ma pozeze, cand imi fac singura pozele parca iese mai mica burti...si ea de fapt e fff mare Madutza, spor la umblat azi,mai am si eu drumuri de facut, dar parca nu ma incumet... Mai fetele, tare anapoda sunt, abia m-am inchis un pic la par si acum parca l-as deschide iar, nu ma mai impac cu el asa inchis la culoare Simona, mami de baieti David, Matei si 32 s Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
Acesta e motivul pentru care niciodata nu ma inchid la culoare, pentru ca, ma cunosc ca imediat o sa vreau sa il deschid iar. Sa iti traiasca sarbatoritii si sa fie sanatosi!
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 32 Rares Andrei
AMR 8 saptamani
dorinut@ spune:
Vai fetelor ma declar HAIRLESS , am reusit sa ma epilez cu aparatul si cu oglinda...e grele maica cand nu o vezi pe madam de burta..uff cred ca l-am stresat pe Edutu cu atatea zumzaieli, a misculit tot timpul puiutu'
Multumesc tuturor fetelor pentru urari si va intorc aceleasi urari pt toate persoanele dragi voua care poarta numele Ion, Ioana si derivatele
Maduta uff ce mi-e mila de tine cu spatele. Pe Cristi il mai ridici in bratica? Cred ca si asta influenteaza, dar daca e mititel ce sa-i faci. Stai si tu mai linistita nu mai umbla atat, ca pentru buburuza le-ai cam luat pe toate
Simo mie imi place cum iti sta cu culoarea actuala
PS: Mada modific cu link-urile, cred ca am copiat de 2 ori
------------------------------------------------------------------------------------------
32+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen
AMR - 7 saptamani!
Ana-Maria
djlaura01 spune:
NEATA BURTICILOR EU CA DE OBICEI ABIA M-AM TREZIT
LA MULTI ANI IONY SARCINA LA TERMEN SI BEBE SANATOS
LA MULTI ANI CELOR CU NUMELE DE ION SI IOANA
TOATE BURTICILE
_
28 saptamani minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos
Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?
Deea99 spune:
Viss de ce faci discriminare...pai dai flori numai la fetele care au un copilas mic+burtica
pai ce eu nu merit
eu am 2copilasi mai mari (sotul si fata) +burtica
lasa ca e bine ca te-a speriat dr. ca ai vazut ce mai umblai..cand in taxi , cand la munca cand prin obor
Mada, nasoale durerile astea ..dar oare nu ai gasit si tu nici un unguent naturist sa te dai...nu mai stiu ce era antinflamator..sa zic arnica??????
sau cu carmol nu merge ..eu am citit atunci cand am racit, la inceputul sarcinii, ca e buna frectia cu carmol
sau poate cu spirt
putin asa ..nu abuzat
Simona am vazut burtierele si burtica
nu stiu ce te tot plangi tu de grasa dar mie nu mi se pare
intradevar nu te compari cu Yasmi..dar nici tu nu esti departe de ea
de burtiere ce sa zic..ca cea folosit am avut eu la fata...nu m-a incantat de loc ...este cea care mi se ridica in sus
asta de ai luat-o acum pare mai serioasa
cand se mai crapa gerul asta o sa colind si eu un pic pe la moghioros
la multi ani pt ioana lui cami!!
si voua fetelor sa va traiasca sotii!!!
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....30 cronologic....wow am ajuns la luna a7a
Deea99 spune:
a aviz amatoarelor de reduceri
am intrat pe siteul kiabi din frantza si acolo anuntau ca pe 11 ianuarie au reduceri la anumite produse
genul acela de reduceri
cumperi 2 =2 gratis
acum nu stiu daca fac si la noi asa ceva pe 11 dar cele care aveti inm zona sau in cale un magazin pe 11 nu-l ocoliti
marfa o au ca si in magazinul din fr.....
vad ca la noi nu arata nici un catalog....
ia sa verific mailul sa vad daca m-au anuntat ceva
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....30 cronologic....wow am ajuns la luna a7a
simonacip spune:
Dorinutza, merci. Oricum cred ca-l deschid, nu ma impac cu mine asa, chiar dc e mai greu de intretinut deschis Si vorba Madutzei, vreau primavara, trebuie sa ma fac mai balaie.Ce bine ca te poti face cu aparatul inghinal...eu nu pot nici sa ma gandesc...!Pe picioare inca mai merge...bine ca nu mai e mult
Deea, eu le-am luat 4 pantaloni din Z, pt ca cei de la Kiabi nu mi se par grozavi, dar pt bluze am sa merg, abia astept...nu se poate sa nu bage si la noi oferte ceva...
Cat despre mine si Lavi...diferenta d ecel putin 6 kg...M-as fi bucurat eu sa arat ca ea, nu m-ai fi auzit plangandu-ma Piata Valea Ialomitei am luat burtiera, nu Moghioros, deci mai aproape de tine
Simona, mami de baieti David, Matei si 32 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
bb_yasmi spune:
fetelor ma vorbiti pe la spate????
mami de fetita cu codite Iasmina Alissa si baietel nazdravan33+ Lucas Eduard
AMR 6 s !!!