Copilasi de Iulie - August 2004 * 63

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

La noi la gradi despre asta se vorbesc intre ei zilnic, cine cu cine va fi in clasa, ce vor face inca uraste toata lumea vacantele
Cand am fost zilele trecute la gradi, mi s-au parut atat de haiosi asa stirbi ca niste batranei

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=6" target="_blank">mam.jpg ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Mitzu, 32 de inscrisi in clasa lui. de altele nu m-a interesat. am dus si actele ptr inscriere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Nu-mi vine sa cred, ce multi intr-o clasa...bine ca te-ai dus acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Azi am sunat-o si eu pe invatatoare sa-i comunic ca suntem la ea..La noi pe 1 februarie ..fixe..se fac inscrierile? Ce acte trebuiesc..celel care aveti deja copii inscrisi stiti..ca la noi se afiseaza pe 29.

Roxi si care a fost impresia..bine oricum ne vedem azi si vorbim..

Adela voi aveti invatatoare?

Ema ma bucur ca toti sunt ok! Super treba cu sportul si te si cred..am si eu o amica care dupa 2 ani se sport (de 3 -4 ori pe sapatma) aveau un abdomen si si un fund..super! Deci stiu ca se poate..La mine nu oboseala fizica este problema ..ci psihica..

Cristale am facut si noi dar mi-a iesit ceva pe fundul vasului la..1 cm..si Luca s-a suparat rau ca el vroia cristal ca-n reclama:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza
Roxi sa fie intr-un ceas bun inscrierea...meii io sincer am emotii daca-i va placea sau nu mandrei invatatoarea...da si io am auzit ca se fac deja inscrieri oficiale,maine merg si eu sa ma interesez...imi povestea ieri o mamica ca si-a inscris baiatul la o invatatoare care are 50 inscrisi si inca mai inscrie...dupa care vor fi testati,cei care nu corespund merg la alta
Si ca sa vedeti de ce-i in stare educatoarea mandrei,ieri le-a dat un caiet acasa ca sa lucreze pana la vacanta,vreo 20 de pagini cu semne grafice printre care si litere de mana u,v,n,m,o l,x...litere pe care ea nu le-a lucrat deloc cu ei
Ema i-am aratat ieri sotului ce poate sa faca thermomix-ul...a zis ca daca era si acum 12 ani nu se mai insura...da' totusi ii lipseste o functie ca sa fie complet
Cristalina merci pentru pont am sa ma documentez si eu!
hai pupicei sunt in zona schimbul 2

Mergi la inceput

Eu pt inscriere am dus copie certificat nastere copil, copie buletinul meu si acolo am completat o cere tip. La final de gradi vom duce adeverinta de absolvire

*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=6" target="_blank">mam.jpg ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Olivia, la noi scoala nu e subiect de alegere, il vom da aici la noi in cartier, scoala e foarte aproape si din fericire e una din cele mai bune scoli din oras. la toamna vor fi trei clase, la una doamna invatatoare se pensioneaza dupa doi ani, la alta invatatoarea are de asemenea nu stiu ce problema (am discutat mai demult cu cineva din scoala si am uitat), asa ca ramane varianta trei. Pe invatatoarea cu numarul trei o si cunoastem intamplator. Din pacate nu stiu foarte multe despre ea ca invatatoare, dar pare foarte serioasa si e si tanara, cam ca mine asa.

Discutia la noi e daca sa-l dam la romana sau la germana. Eu inclin spre romana, din mai multe motive, tati parca spre germana, pe Tudor l-am intrebat, dar nu prea realizeaza care-i treaba, asa ca inca n-am luat o decizie finala. Dar daca va fi romana, va merge la aceasta invatatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Daria merci! Nu si vaccinarile??

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kim222

Daria merci! Nu si vaccinarile??

La secretariat mi au zis ca tot atunci cand vin cu foaia de la gradi sa aduc si vaccinarile.
La noi s-a anuntat la gradi dinainte ce si cum.

Mitzu, ce faina optiune cu germana

Ioana, tema de casa si ce mult
Giulik nic sa vada vreun caiet, io nici atat
Ieri dupa-masa, dupa ce a redecorat viitoarea casa si parcul lui Tinkerbel ca e convinsa ca se va muta la noi i-a scris lui MosCraciun scrisoare de multumire
O s-o pozez daca nu uit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Ioana, Mitzu, o sa fie competitii si la CNCSIS si la CNMP la parteneriate...(ca o sa iasa cine trebuie stim deja dar daca nu tragi loz sigur nu castigi la loto...:)))

Noua ne-a promis doamna invatzatoare ca o sa fie pe lista (ne-au pus pile directoarea gradinitei care e verisoara invatatoarei si fosta directoare a scolii care e vecina noastra, asa ca nu ma astept la surprize...)

Si la invatatoarea de care vorbesc se fac "inscrierile" cu un an inainte si ea apoi selecteaza copiii pe care ii vrea, ce ramane se duc la alta invatatoare, asa am inteles

Pe mine ma iau deja durerile de cap si de inima cand ma gandesc la scoala.
Mariuca nu realizeaza ce si cum, ea se bucura: "o sa fiu iar in clasa cu fostii mei colegi de la gradinita!" aia care sunt deja la scoala acum...Mai lucram la asta

Ioana d'aia o fi zis John din start "nu!" cand i l-am aratat?!?!

Mergi la inceput