Copilasi de Iulie - August 2004 * 63

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Olivia, la astea trebuie rabdare foarte multa si depinde foarte tare de temperatura din camera...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

temperatura a fost constanta si pe un raft deasupra caloriferului..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Dap pe mine ma deranjeaza metoda ei...la o sedinta cu parintii prin noiembrie io am intrebat daca nu fac litere si alte chestii(pentru ca auzisem la altii cupii de la alte grupe pregatitoare ca fac)...ea a zis atunci ca nu au voie sa faca asa ceva si ca programa nu cere si la cifre trebuie sa faca pan la cifra 2(tati a zis atunci ca ei o sa faca si cifra 3 ca sa fie avansati,sic!)....faptul ca ne cere asta acum si pana la vacanta intersemestriala mi se pare tare ciudat,io cred ca ea trebuia se la faca cu ei si se anunta un control...noi am calculat,daca facem o pagina pe zi suntem in grafic..si astfel o sa invat si io sa scriu cu stanga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

acte: copii dupa buletine parinti, dupa certificatul de nastere, vaccinarile de la gradi si la sfarsitul anului scolar adeverinta de la gradi. unele scoli cica cer si caracterizarea copilului de la educatoare.
Mitzu, eu as opta ptr germana.
Ioana, e absolut incredibila tanti educatoarea asta a voastra!!!!
io nu cred ca vreunu dintre ai nostri realizeaza cum o sa fie la scoala.. or sa vada ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Asa e Rox , dragii de ei
Eu ii mai spun lui Giuli ce cool va fi, cate va invata Ei ii stralucesc ochii, io mor incet cand ma gandesc la jungla din scoala.

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=6" target="_blank">mam.jpg ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Din cate stiu eu programa nu cere nici un fel de litere si nici citit. Si educatoarea noastra face exces de zel, am descoperit ca ea ii invata sa citeasca, cand am intrebat-o a recunoscut, da a zis ca nu-i invata decat cu literele de tipar. Nu ma deranjeaza neaparat, dar ma intreb cand mai face ceea ce e prevazut in programa pentru grupa pregatitoare.

Ioana si mie mi se pare ciudat ce face ea. Iar treaba cu cifra 2 si ce a zis tati al vostru a fost hilar de-a dreptul. Cum sa trebuiasca numai cifra doi la pregatitoare. Eu stiu ca trebuie sa faca inclusiv operatii (adunare, scadere) pana la 10.

Si io ma gandesc ca trebuie sa pretuim momentele astea de acum, cu gradinita, si libertatea pe care o am, ca dupa inceperea scolii...Si Tudor era complet inocent legat de scoala, dar am avut cateva discutii serioase, initiate de el, legat de scoala. A avut tot felul de curiozitati gen, la scoala o sa dorm? (durerea lui de la gradinita), o sa fie aceleasi educatoare, aceiasi copii? acolo ne jucam?...adica tot intrebari cu raspuns dureros pentru el. Va dati seama ca am incercat sa-i pictez totul in culori cat mai placute, fara sa-l mint totusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

he,he,he..si Luca ca si Tudor..unica intrebare a fost: acolo dorm???..deci el abia asteapta!!! Si azi a pus-o pe asistenta medicala sa sune la socrela ..poate totusi vine sa-l ia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

dulci feciorii ce sa piarda vremea cu atata somn
Giulik asteapta orele de chitara de la scoala

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=6" target="_blank">mam.jpg ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

ehe, pretuiti libertatea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Mitzu, eu din cate am inteles cu scrisul cu litere mici e problema. La citit e liber :)))

Ioana, tare educatoarea vostra...spor la lectii!

Pe mine ma ia cu durere la inima cand ma gandesc, v-am mai zis...
Pai Maria e certata si pedepsita zilnic, vorbeste non-stop (avem certuri continuu pe tema asta) si se ia cu joaca/scrisul si uita sa se duca la toaleta, uita ce ii zice doamna pana iese pe usa de la gradinita (ce pretentii sa am eu sa-si aduca aminte tema!)...asta numa' cateva...
E total impotriva "lectiilor" ...daca ii zic la colorat lectie pun pariu ca nu o sa mai coloreze...
(nu stiu de unde e problema cu lectiile, ca noi nu ne prea fortzam cu asta...hmmm)

Olivia, si cat timp zicea sa le lasati sa creasca?!

Mergi la inceput