Copilasi de Iulie - August 2004 * 63

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Lia,iti trimit pe pm e-mail-ul meu.Stai sa fac o precizare...eu eram slaba...de la natura...dar aveam carnea pufoasa...adica iesea in evidenta pe la bretelele de sutien,cand stateam asezata se faceau ceva cute la burtik...cam atarna pe ici pe colo...deh,ca la omu sedentar.acu-s tapana rau...ca aspect asa...mainile frumos conturate...n-atarna nika...deci se vede ca-i lucrat corpul.eu nu m-am apucat de sport de kiki ca m-a plictiseam...am facut artroza la un calcai..piciorul meu varus cu care m-am nascut...si aveam niste dureri groaznice...m-a trimis medicul la sport...si daca nu se remedia...atunci operatie de cimentare a articulatiei.Am dat de gust...durerile au incetat dupa o luna...si uite-ma acum...dau lectii de zumba si mai am doua cursuri de age control...sunt oameni in varsta..si foarte receptivi...lucrez acum si la un curs de pooldance...de asta imi omor mainile...deci eu de capul meu fara pregatire de specialitate..am fost atat de ambitioasa...ca patronul a luat cursuri de la instructori si mi le-a dat mie.Se duceau oamenii la el si-i spuneau ca vor sa faca si ei ce fac eu...tot timpul incercam ceva nou sa nu creez efectul de platou...ma vedeau cat de sarguincioasa sunt(cele mai mult madame merg la sala si-si flutura prosoapele pe gat sa nu-si strice machiajul)si asa mi-am facut clientela
Ioana merci,e draguta intr-adevar...e veche poza intre timp am schimbat cate ceva...ca ala era birou de gradinita si acum are birou de scolar.Si patul e grozav...mai bine zis subpatul ca acolo are ministerul de lucru.Dar a ramas si biroul de gradinita...ptr. ca nu e corect el sa faca lectii si eu sa stau...asea ca fiecare face lectii la birou lui...sunt lipite unul de altul oricum sa vad ce caractere hinduse scrie fii-miu.
Olivia..merci de intrebare...mama e bine iar Serban s-a adaptat...e neamt get beget...adica el de-aici eInvata foarte bine,are prieteni ca lumea...nici in vacanta nu vrea in ro...sa nu auda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Olivia,
stati asa ca m-am enervat.so...orice ai spune si oricum ai da-o....sa nu-mi spui ca seara n-ai 8MINUTE libere...da-o incolo...8 minutele...sunt sigura ca nici nu te-ai uitat pe filmulet...iti pui o patura la dusumea si 8 min. nu mori.sa dea naiba sa vina primavara si sa te aud cu vreo daneza de aia beton...sau mai stiu eu cu care iti macina stomacu o frunza de doru lelii...asea ca vine vara si tre sa scapi de burtica.Ca-s geana pe aici si cand te-oi auzi cu dieta in cap iti sar.
doar nu dai la lopata toata ziua si nu te mai tin balmalele sa ridici capu de la dusumea ...lasa lenea ca de intinerit,nu intineresti ...acu mai e inca timp...tonifiaza muschii acolo si fa-ti din asta un narav...ce naiba ca esti femeie faina si cu carte pe deasupra...nu pricepi ca face bine si la tigla?nu mai zboara asa repede cand adie vantuIa te rog sa te apuci ...chestia cu lenea las-o pe la 70 ani...iar cu timpul...8 minute lasi si tv-ul si bagi la muschiuleti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata
azi inscriu copchilu' la scoala, asa ca e zi mare.
va pup, o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Deja se fac inscrieri!? Credeam ca se fac numai listele neoficiale...uau
Roxana, succes!

Ema, pe mine m-ai convins de ieri!
Numa' ca dupa ce am culcat mandrele m-a luat o lene lenoasa si...mi-am luat o bere si m-am uitat la un film de jim jarmush ...Mistery train...e din 1989 dar mi-a placut la maxim

Ioana, vezi ca se anunta competitii in februarie!
Lumea pe aici e in mare fierbere (e drept ca o sa fie numai pentru premianti, dar noi punem proiecte pentru ca juma din banii de salarii vin din Proiecte Nucleu si jumate din Proiecte de competitii de la CNMP si CNCSIS...asa ca nema' proiecte, nema' bani...)

Andreea/philip, pe aici e o vreme mohorata, gri cu pete de noroi de la topitul zapezilor peste praful nesfarsit de Ilfov...spune-ne ceva despre Azore ca sa ne inseninezi ziua :)))
(sper ca statul la hotel e okay si voi sunteti bine sanatosi si voiosi)

Mitzu, sper ca se vindeca frumos bubitele si nu aveti probleme! Multa sanatate.

Ma duc sa ma experimentez, sper sa iasa ce trebuie
O zi excelenta sa avem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata sportivelor
Mitzu, ma tot gandesc la voi si la Mara poate scapa. Pupam seniorul cuminte
Ema, baga poze cu voi
Rox, succes
Kim, ce bine ca ati ajuns unde ati vrut, ti-ai luat cred o piatra dp suflet !
La noi ploua marunt vine toamna.
Aseara a fost tare fain, 4 mamici si 4 fete care au ras si s-au distrat tare bine.
Si acum din straputul gandirii gramaticale a la Giulia
Mami, nasuc e compus din nas si suc Evident i-am explicat ca nu asa e cu cuvintele compuse, biiig mistake evident ea stie mai bine tot
Azi mergem la cinemaaa

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=6" target="_blank">mam.jpg ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Neata,

Multumesc de gandurile bune, deocamdata Mara e ok, sper sa ramana asa, iar la Tudor nu cred ca vor fi probleme cu eventuale cicatrici, deocamdata arata foarte bine in conditiile date.

Am facut si eu ieri vreo 4 minute de abdomene ca mai mult n-am putut. Mi se pare foarte interesanta treaba asta, ca daca se uita cineva la mine, slaba cum sunt, se gandeste probabil ca sunt si zglobie, dar de fapt, nu prea duc la efort.

Roxi se fac inscrieri si la voi? hai ca ma apuc si intreb si eu, ca am vazut si la televizor deja si n-as vrea sa raman pe dinafara.

Cristalina, si eu sunt interesata de proiecte si competitii. Chiar acum am un proiect in derulare, pana in septembrie 2009, dar deja ar trebui sa incep sa caut altceva. Zi si mie daca mai stii ca se anunta competitii (dar numai daca sunt si pe stiinte sociale).

Va pup (azi iar am o zi stresanta ca am o gramada de lucru si sunt cu amandoi acasa, asa ca nu pot face mai nimic. Si ai vostri se cearta intruna?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Pupam!
Daria, ce de va mai distrati voi Vizionare placuta azi
Mitzu sanatate, sa scapati cat mai repede. Intrebai de certuri... pai sa vezi la ale mele, cat timp stau fiecare pe un etaj e liniste, daca aterizeaza la acelasi nivel in max 5 min incepe scandalusi la diferenta de varsta dintre ele ai zice ca merge mai bine...
Eva a inceput ieri gimnastica si a fost succes total si asta nu pt ca ar avea ceva aptitudini ca nu e cazul, ci pt ca cu totul intamplator pretena ei de la scoala merge in aceeasi grupa. ce sa mai... totul a fost parfum!!
Io habar nu aveam ca este o instructoare de sport printre noi... de acum nu mai indraznesc sa ma laud cu "performantele" mele
Ma tot gandesc ce o face Gabi... o fi bine si frumos pi acolo??
Despre Azore vreau si io detalii, cuget la o vacanta pe acolo, am vazut niste imagini absolut superbe... care e anotimpul cel mai potrivit...Andreea pls help!!
Ufff... gata pauza mea, ia sa nu mai visez atata ca iar m-au incalecat trebile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

deci fost, vorbit cu educatoarea. oficial incep inscrierile la 14 februarie (la scoala asta ca am observat ca-s termene diferite, dumnezeu o sti de ce). sunt deja 32 inscrisi, moama... ce mici par clasele fata de cum erau acu treij' de ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Mitzu, pai la inceputul lui februarie se anunta competitiile, asa am inteles (toate domeniile).
Deja m-am apucat de experimente sa vad daca are vreo noima ce vreau eu sa depun (sa nu cumva sa ratez nobelu' anu' asta...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Cristal, zici de competitii la CNCSIS sau si altele?

Roxi, 32 de inscrisi dar nu intr-o clasa presupun. Si l-ai inscris, sau abia in februarie? patrick ce parere are?

I-am spus si eu lui Tudor ca mergem intr-o zi sa vedem scoala si sa vb cu invatatoarea si n-a prea fost incantat.

Mergi la inceput