Copilasi de Iulie - August 2004 * 63

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Salutam,
Lia la noi constipatia e sport national, nici nu stiu daca eu sunt mai constipata decat Eva sau invers... in orice caz rezultate bune am avut cu Psyllium (se gasesc seminciore mici-mici pe care e amestec in musli, cam o lingura, se pot bea si amestecate in apa sau suc)
Olivia, eu am esperienta bogata de renovari, casa noastra e construita in '20, am recompartimentat-o, am mutat bucataria, acum mai am 2 din camerele de la parter si urmeaza subsolul... apoi podul... ca sa nu mai zic ca am si niste planuri mai mult decat marete pt "gradina botanica" ... macar sa stim unde se duc banii
la cap. sport ma laud si io, mai nou au introdus ora de zumba si duminica, asa ca voi merge de doua ori pe sapt sa dantuiesc plus o data la gimnastica... uau, despre mine vorbesc???
Eva incepe azi gimnastica, am emotii ca are voie sa probeze de doua ori dupa care daca o apuca lenea poate sa-mi dea flit... ramane oricum cu dansul dar eu simt ca ii mai trebuie ceva. Pe aici calaria e la mare cautare, dar eu cum sunt megaparanoica nici in visele cele mai indraznete nu m-as incumeta sa o las...
Pupam, ziua buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Salut,

Ema, ca de obicei, cand intri tu incepi sa misti lucrurile pe aici .

Si eu imi tot propun de un car de ani sa fac abdomene, da nu ma lasa lenea, scuzele, timpul, etc. Hai sa facem un grup de sustinere, poate gasim o modalitate sa ne motivam, daca lucram impreuna, ce ziceti?

M-am uitat pe site la aparatul asta de care zici tu, eu una am ramas impresionata de cate stie sa faca. De obicei prezentarile sunt exagerate, dar daca tu zici ca il ai si esti multumita de el, inseamna ca e chiar ok. In schimb n-am reusit sa vad pretul pe nicaieri. Am inteles ca e scump, dar cat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatzameii cum ne-am transformat noi din gospodine in sportive
Ema mi-a placut mult camera si-n special patul lui Ricardo
Cristalina felicitari pentru ideea cu abonamentul...eu daca nu reusesc sa ma tin de sport acasa imi fac abonament la sala...vad ca pana acum am fost constiincioasa,ptiu,ptiu,ptiu....ma acompaniaza si Maria la bicicleta si la abdomene
Daria ce program fain aveti voi
AndreeaP pe unde mai sunteti,tot la hotel?
Vivia hai ca-ncet incet se apropie si momentul mutarii in casa nouaLuka ce mai face,cum se mai simte,il mai doare burta?
pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Deocamdata sunt la stadiul de idee...:) (tinand cont ca scot din buzunar 60 de lei pentru (citez) "o luna intreaga, cate zile vreti, in ce zi vreti, cate ore vreti!" nu a fost greu cu ideea...cu pusul in practica o sa fie mai complicat.

Corina, spor la redecorat/reamenajat...

Vreau si eu casa sa am ce aranja...:)
Deocamdata incep cu pasi mici-mici. Am schimbat manerele de la sertarele mobilei din dormitorul matrimonial (ce, io sa nu fac nici o schimbare?! )
Peste vreo cateva luni mai iau o policioara...incet incet va ajung din urma...hihihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Cristalinasi io am facut modificari in camara cu papuci
Fetelor am vazut ca robotul minune costa in jur de 900 de euroi....mie imi plac masinariile astea in bucatarie,steamer-ul si masina de paine imi sunt prieteni buni...intai imi maresc bucataria la vara si pe urma imi iau thermomix!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Ioana, ce faci cu steamerul? e bun numai pt legume prospete sau congelate sau poti face si alte lucruri (carne de ex?) am vrut si eu sa-mi iau, dar nu ma inteleg bine deloc cu tehnica prea avansata in bucatarie, nici dupa un an nu am reusit sa pricep cum se programeaza plita si cuptorul iar la masina de paine mi-am prins degetele... cateodata iesea buna-buna, alte dati iesea ca piatra, naiba stie de ce... macar de n-as fi chimist, ca mi-e si rusinica ce nepriceputa sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Am pauza...coc biscuiti.
Cristal,merci de chimicale...am aruncat cutia si nu stiu cum se numeste praful...solutia...mai cumpar una.Bravoooo...las ca cu pusu in practica te bat la cap si-ti dau la suturi...de o sa ti acreasca si te duci...doar nu ne-om apuca de sport la 60ani...ce mama-ma-sii!
Adela eu as de acord...am un program complet...delicios...o sa m-a cam bagati in mama la inceput...insa face minuni...fara greutati,fara echipament special...intai va las sa va incalziti si pe urma vedeti voi ce va facdeci dupa vreun an lucram deja cu gantere de 10-12 kg ...cand am vazut insa ca-s madame-barbat...bicepsi si tricepsi explodand...am gasit programul asta.deci fara nici un rahat de greutate in mana si eram...lesinata..credeam ca-mi cad mainile...si eram vorba aia super antrenata.Las ca pe parcurs mai explic ce mai stiu...incetisor ca va sperii si fugiti in oale
Corina,si eu fac zumba de doua ori pe saptamana...imi place foarte tare...dansu-i o mare pasiune de-a mea...
Ioana...in thermomix sunt cumulate 16 masini de bucatarie...deci cu asa ceva in dotare...nu-ti mai trebuie decat...tava de copt.Mey,e scump asa cand zici suma...dar sincer toata lumea care si la cumparat are numai cuvinte de lauda..si cunosc multa lume.cineva ma intrebat daca de banii astia face si piata thermomixul...so nu e numai ce face ci cum face...am avut musafiri...normal ca am sarit in sus pe linga masina...absolut orice am facut..oau...toti au spus ca asa chestii gustoase n-au mancat facute in mod traditional.Supa crema de rosii...eu numa tre sa spal rosiile...ca asa intregi le pun...alte ingrediente...care sunt scrise in reteta...dau pe buton si in 15 min...bag polonicu in recipient si pun supa in castronele...si doar faceam supa de rosii...ohoho...ei,nici la restaurant de fitze nu am mancat asa supa gustoasa.

Mergi la inceput

Biscuiti cu ciocolata
100g cicolata amaruie de menaj
80g migdale...sau nuci sau alune de padure...sau din toate.
80g fulgi de ovaz
130gunt
100g zahar alb
100g zahar brun
1 ou
1 plic zahar vanilat
130g faina
1/2lingurita praf de copt
1/2lingurita bicarbonat de sodiu
1/2lingurita sare
Se pune cuptorul la incins.Ciocolata si alunele se macina...nu foarte tare...adica la final trebuie sa se simta in biscuiti.Fulgii de ovaz de asemenea se macina.Untul moale,cele doua sortimente de zahar,oul,zaharul vanilat se mesteca cu mixerul pina la omogenizare.Se adauga faina,fulgii de ovaz ,bicarbonat,praf de copt,sare..si se incorporeaza bine in crema.Seadauga ciocolata si alunele macinate..si.se mai mesteca putin .Cu doua lingurite luam din compozitie si formam bilute cat o nuca...care se pun in tava la cuptor...15 min.la180grade.Se pun la distanta una de alta...altfel se intins si lipesc intre ele.cam 3 cm intre ele.Sunt biscuitii preferati ai cupiilor mei.spor daca vreti sa faceti.

Mergi la inceput

Cristal...daca am timp scriu diseara o reteta...sigur o sa-i placa lui John...nu e numai fatoasa dar e si buna tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Su[erba culoare! Cam asa vreau si eu...Si la bucatarie asa vroiam si noi dar arhitecta mi-a demolat ideeaLa aparta de gatiti nu ma bag ca s-au terminat resursele:))

Abdomene..sa le fac acasa nu am timp si chef..la sala nu am cum..La tine ste mult mai simplu ai mai mult timp eu cand vin nu stiu ce sa fac mai intai...daca mi-at face cineva curat si mi-ar gati as fi cea mai fericita!..ceea ce nu se va intimpla niciodata

Ioana , merci de intrebare Luca este f ok..trebuie insa sa-i dau Septilin 1 luna si medicamentul pentru alergie 2-3 luni..si ma uitam pe net ..3 mil/luna ar costa acest produs..in Ro ca-n USA este super ieftin!

Azi am primit confirmarea 100% ca suntem pe lista invatatoarei dorite!..a trebuit sa fie dat un telefon de f sus..in fine..tipic pt Ro

Dana cum s-a adaptat Serban?? Mama ta ce mai face?

Mergi la inceput