Ghiocei de Martie-Aprilie***291***

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

numele de familie e Catalina, cu "a" normal,peste tot. prenumele e Catalina, cu "a" din "margele"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

mi-a placut faza cu ginel.

imi aminteste de "archibald" al sotului meu. cand eram gravida cu andrei, sotul meu din archibald nu-l scotea. si in perioada aceea am tot vazut filme englezesti in care aparea si un archibald. am ajuns chiar sa-l iau in serios pe sotul meu.
cand s-a nascut andrei, am fost impreuna cu sotul sa declaram copilul in spital (desi nu era nevoie), ca sa fiu sigura ca nu-l cheama archibald sau ce alte traznai ii mai veneau sotului in cap.

dar sotul meu se pare ca a ramas cu un regret (desi el nu recunoste), ca mai nou, orice cont isi face pe diverse siteuri, e "archibald".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

numele de familie e Catalina, cu "a" normal,peste tot. prenumele e Catalina, cu "a" din "margele"

Foarte interesant si foarte frumos numele de fam! Ce origine are?

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m
Citat:
citat din mesajul lui cativ13
Foarte interesant si foarte frumos numele de fam! Ce origine are?http://www.lucamic.blogspot.com/
Nu stiu... n-am cautat niciodata. mi s-a parut deosebit si mi+e tare drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

valeu, fetelor, luati-o mai usor cu complimentele, ca ma rusinez

cit despre camion, est mai economic decit altele, dar nu decit o masinuta, el consuma cca 8l. Pt plata autostrazilor, masinile sint categorizate in "clase", mai multe explicatii aici: http://www.lemoneymag.fr/v5/fiche/s_Fiche_v5/0,6171,9470,00.html

uitati aici niste ocazii ieftine:
http://auto.yakaz.fr/transporter-t4-diesel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Dyanna, aparatul ala minune functioneaza numai cu "kiturile de consumabile " din magazine, sau stie sa faca si cafea-cafea?

Raspuns: A. Ca-mi facea si mie cu okiu'si-am intrebat-o pe verishoara-mea care e user. M-am desumflat, raman tot la expresso-ul meu.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Catalina era numele bunicii mele paterne (cu prima litera a altfabetului peste tot). Cealalta era Paulina...Uneori ma gandeam ca as putea pune fetei mele unul dintre cele 2 nume, dar din div motive am renuntat.(povestea in numarul viitor)

Chato-la ce sa te rusinezi ca e odrasla ta minunea cu bascuta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m
Si colac peste pupaza, m-ati mai facut si sa ma rusinez, cu oscarurile voastre, ca nici n-am mai stiut ce sa zic...Sigur ati observat ca io nu stiu sa primesc complimente, si amutesc si la pupicii "de toata ziua" pe care mi-i trimiteti, v-am mai spus ca-s timida de fel (incerc sa ma tratez), si de tare ce ma emotionez, ma blochez, ma fastacesc, si trece momentul...

Si pe mine ma cam blokeaza complimentele... V-am zis eu ca... sunt atat de inteligenta, incat ma sperii uneori

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

de noapte buna. Injineru' o fo' la o petrecere, pe drum s-o abtinut, da' acasa a dat la ratze. Ma duc sa-l pazesc.

injineru' care e un gentleman.

Mergi la inceput

Am intrebat azi pe mama cum de s-au gandit la alturarea asta bizara a numelor mele si mi-a spus ca atat ea, cat si bunica mea, doreau sa fiu Ioana-ce chestie!- dar tata a tinut foarte mult sa-mi spuna Catalina si mi-a facut certificatul fara ca mama sa stie ce scrie pe el. a aflat abia acasa ca a luat din spital o Catalina...

Mergi la inceput