Ghiocei de Martie-Aprilie***291***

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Catalina C#259;t#259;lina. frumos, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Chatonel, sa-ti traiasca minunatia de Dragoana-Pogonici-Kitzun, ca-i superba! Si tie iti sta mai bine cu freza noua, esti mai tinera

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

neata la amiaz', tufete!

Va multumim pentru vizionari, aprecieri, complimente si toate cele

Fetele care vor camioane, cel din poza valoareaza 20 000 de euro, mie mi se pare tare scump pentru ce "stie sa faca", mai ales ca consuma mult si costa mai mult pe autostrada decit o masinuta cu cort

Ma duc sa citesc din urma.

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Pai Chatonel ala e un T4. Adica, chipurile consuma 7-8 l/100 km in afara (adica nu in oras).

Dar de ce mai scump la taxele de autostrada? Nu e tot turism? Eu asa stiu ca e trecut in talon. Stiam de motorhome (adica autorulote) ca sunt mai scumpe la taxele de autostrada.

Offf, ma faci sa ne reorientam. Pana la urma tot la Nissanu nostru ajungem (dar ne mananca 15l la suta de km)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Pfui, uitai sa complimentez familia chatoneasca!

Pe tine te prinde noul luc de numa', numa' iar "colega de zi" a lui Ian e tare scumpa; imi place cum ii vin colantii aia luciosi

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

neata la amiaz', tufete!

Va multumim pentru vizionari, aprecieri, complimente si toate cele

Fetele care vor camioane, cel din poza valoareaza 20 000 de euro, mie mi se pare tare scump pentru ce "stie sa faca", mai ales ca consuma mult si costa mai mult pe autostrada decit o masinuta cu cort

Ma duc sa citesc din urma.

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

eu pusesem ceva diacritice...ati inteles ce trebuia sa iasa, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

Catalina Catalina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Io nu

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Imi pare tare rau sa aud de ghiocei bolnaviori, ii pup pe toti!

FLORIC, io n-am folosit nebulizatorul decat cu ser, adica pe post de oala cu aburi, si s-a simtit, e bun si fara medicamentoase...

ADEE, eu am decis demult ca nu facem decat vaccinurile obligatorii, asa ca pe mine trece-ma la "no-prevenar".

Inca asteptam vesti despre ratele din familia lui MONNVAS: le-ati mai hranit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

LIST 2

1. Cum ati ajuns sa forumiti si de ce?( by Anaan)Am intrat pe DC cautand dezvoltarea copilului (de 7 saptamani pe atunci) saptamana de saptamana. Am gasit pe DC chestia asta si am gasit si forumul cu ghiocei. Si asta a fost.

2. La ce virsta v-ati inceput viata sexuala; acest aspect -virsta inocentei pierdute - vi se pare relevant au ba? (by inapreda)La 22. Nu mi se pare relevant. Putea fi si 30 sau 12 – daca atunci eram eu convinsa ca asa e bine.

3. Care e principala voastra calitate? dar cel mai mare defect?(by Novus)Calitate... empatizez foarte tare, cu orice. Mie imi vine sa plang (sa nu radeti) sic and vad cate un catelus in brate la un copil care cerseste. Si da, ar trebui sa-mi fie mila de copil, dar mie imi e de caine…
Defect… uaaa… aici sunt fara numar, fara numar. Cel mai mare defect este ca nu ma pot tine de ceea ce imi propun sa fac. Drept pentru care “to do list” e ataaat de lunga. Nu sunt parolista, dar nu din nesimtire, ci dintr-un soi de…, nu stiu, comoditate pe care nici acum nu am reusit sa mi-o reglez. Dar nici nu am pretentia de la altii. Nu sunt prea sociabila. Asta insemnand nu ca stau cu botul cazut cand sunt intr-un grup, ci ca nu reusesc repede sa gasesc modalitatea de a ma face placuta. Sunt necrutatoare cand mi se pune pata si cu greu ma poti intoarce din ale mele. Si ar mai fi…

4. Cati parteneri de asternut ati avut pana acum si daca ati invatat cate ceva de la fiecare...si ce, daca vreti sa dezvaluiti?(by Leeloo)4 si da, normal ca am invatat cate ceva de la fiecare.

5. Ati fost sau sunteti atrase si de persoane de acelasi sex cu voi? Ati vrea sa incercati ceva?(by Leeloo)Cam da. Dar asta probabil ca nu dintr-o chestie foarte sexuala ci ca pur si simplu imi place tot ceea ce e frumos.

6. V-ati inselat vreodata amantul?(by Bianca)
Nu am avut amant. Yet

7. Ce zodie are partenerul? Are vreo relevanta?(by Simplyana)Balanta. Nu cred ca are relevanta. Cred ca orice zodie ar fi avut ar fi fost ok daca se “plia” pe defectele mele. Calitatile le suporta oricine.

8. Care fata de pe DC este "cea mai diferita" in realitate decat pe net?( by Monnvas)[/b]La asta chiar nu stiu ce sa raspund. Mai asteptati-ma cu raspunsul asta sa ma mai intalnesc de cateva ori cu voi tufete…

9. Cand (in ce situatie) ati fost cel mai profund deceptionate de un prieten?-
Am avut o singura prietena f. buna (cum se spune). Ne-am cunoscut cand aveam amandoua 8 ani. Si am fost prietene pana in 2005 (deci cand aveam 32 de ani). Cu cativa ani inainte de 2005 (vreo 2) ea se cam distantase de mine. Eu nu mai locuiam langa ea si fiind o tipa destul de comoda ii era greu sa intretina o asa prietenie avand cateva statii de autobuz intre noi. Eu am tot tras de relatia asta, nevroind sa recunosc ca ea, relatia, murise oarecum. Si nu din vina mea. Ea a fost intotdeauna o tipa plina (ca sa nu zic altfel). Eu, de 50 de kg. Si cumva, asta ne-a influentat relatia tot timpul. Dar ea a tinut cont de asta, eu nu. N-a avut relatii, eu da. Si tot timpul era cumva “langa mine”. In concedii, de Sarbatori… in aproape orice as fi facut eu o includeam, din start, fara sa ma gandesc, si pe ea. La un moment dat s-a combinat cu un coleg de serviciu, insurat de multi ani. Eu… am crezut ca fac atac de cord. Nu era vorba de moralitate. Ci imi pasa de ea. I-am explicat ca nu are niciun viitor relatia aia, ca el isi petrecea DOAR orele de serviciu cu ea. Nu aveau vacante, nu aveau aniversari, nu aveau nimic impreuna. Si de aici, eu cu gura mare, s-a stricat relatia noastra. Dar pana atunci noi ne spuneam orice. Daca ea considera ca eram proasta, imi spunea si eu ma corectam. Si invers. Atatia ani. Ei bine, relatia asta (si prima relatie sexuala) ne-a pus capac. La un moment dat mi-a spus ca mai bine renunta la prietenia noastra decat la ala. Ala care n-a avut bunul simt sa inchirieze o camera de hotel cand i-a tras-o prima oara. Ci a dus-o in padure la Snagov de a venit asta plina de muscaturi de tantar. Ziceai ca are pojar. Dar era foarte fericita.
E, au trecut 2-3 ani asa… Si a venit momentul 2005. Cand, in august mie mi-a murit catelusha pechinez pe care o aveam de 12 ani si pe care o iubeam nu mai zic cat. De am plans o luna si ceva la serviciu dupa ea. A doua zi dupa ce s-a intamplat, catelusha murind seara, am sunat-o sa-i spun. Plangand. Iar ea mi-a spus: “Bine, bine, lasa ca o sa-ti treaca. Te sun eu mai tarziu ca am putina treaba”. Asta dupa 2 minute de conversatie, nu dupa 2 ore. Atunci am renuntat eu la ea.
Nu i-am mai vorbit un an si ceva. Ea a mai sunat (oricum ea suna rar, cam la 3-4 saptamani) dar nu i-am mai raspuns. Si dupa un an si ceva simteam chestia aia ca nu e bine ce fac. Aveam un sentiment de imi venea sa ma dau cu capul de pereti cand ma gandeam la ea. Fusese ca si sora mea. Si ea fiind singura la parinti. Si i-am dus un buchet de flori la job. I l-am lasat si i-am lasat si un mesaj. M-a sunat si apoi am reluat legatura dar nu mai e, nici pe departe, ce a fost. Si de atunci sunt cam reticenta in a-mi pune sufletul si inima, complet, in mana cuiva. Nu pot fi “chitroasa”, ca nu am fost niciodata, dar nu mai pot considera ca am o prietena buna. Aia careia ii spui absolute orice gargaune ai in creier si nu te judeca.

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Mergi la inceput

NIKO, tu cereai info despre canal lacrimal infundat, nu stiu daca te-ai edificat intre timp, dar mi-au cazut ochii pe topicul asta, si m-am gandit la tine: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=159312
Un mare lui Mario.

Mergi la inceput