Ghiocei de Martie-Aprilie***291***
Raspunsuri - Pagina 22
Ela78 spune:
Dyana, tinem pumnii surioarei. Nastere usoara!
Olishka, 

sa se obisnuiasca iar David sa stea la gradi fara mami
Vazut pozele lui Chato (felicitari pentru noul look) si ale Ioanei-Pisik, ce frumoasa era de revelion
, iar Anei ii sta bes-ti-al cu codite
si este pur si simplu delicioasa doar in pampers, atunci cand am vazut-o imi venea s-o prind s-o pupacesc

Povestea numelui... Mie dintotdeauna mi-a placut Alexandru, suna asa maiestuos si frumos si te duce cu gandul la imperator/lider/invingator etc. Cand eram gravi, chiar am visat o secventa din filmul "Declaratie de dragoste", eram pe aceeasi banca in Herestrau si-l strigam pe fiul meu - mare deja! - Alexandru! Alexandru!
Dar n-a vrut Dan si pace: ca prea multi Alex-i sunt si la tot pasul auzi Alexandru, sa fie un nume rar. Atunci m-am orientat catre domnitori romani: Rares, Stefan, Dragos. Ramasese Rares, Dan chiar alesese nasul pe un coleg de-al lui tot Rares
, pana cand acesta i-a tras clapa si l-a dat afara
Asa ca a cazut si numele acesta.
Mie de mica imi placeau numele latine: Tiberiu, Octavian, Ciprian, Iulian etc., dar nu-i placeau lui Dan cum suna. Am auzit undeva numele "Ianis", mi-a placut cum suna, i-am zis lu'sot, s-a infalacarat si el: 1) Ianis Zicu, 2) fiul lui Hagi, 3) nu mai stiu cine..., ca e nume macedon si se potriveste, noi l-am conceput in Grecia etc. Am tot cautat pe net semnificatia numelui "Ianis", dar nu am gasit, asa ca al doilea prenume "Cezar" s-a potrivit de minune dorintei mele de "imparat,lider,conducator etc".
Uite asa am pus nume greco-roman Ianis-Cezar![]()
Daca vom avea vreodata o fetita, probabil ca o vom chema Alessia.
PS: Acum recitind ce-am citit, nu e de mirare de ce preferatii mei ghiocei au fost din start Ada Alexandra

si Vitamina Alexandros
![]()
Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
dyana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Floric Dyanaaaaaaaaa, sora ta naste?????? sau doar asa probleme cu sarcina? Caci mi se pare ca lunile trecute (curand ne-ai anuntat despre sarcina ei. |
da flori, naste... dar la termen

; cat de nostalgica am devenit scotocind dupa lucrusoare... si cand le-am vazut atat de mici.... nu-mi vine sa cred ca mutzu meu a fost vreodata in ele, asa mititel

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA
Gina2008 spune:
Buna tufetelor!
Totusi, chiar daca sunt pe aratura iar, parca nu as vrea sa raman datoare. Asa ca, please, suportati-ma...
Lista No. 1
1. Daca tot m-a provocat Simplyana:)), intrebarea mea este: Va bagati? Daca da, in ce? ( by Anaan)
De bagat ma bag si acum, chiar daca am mai imbatranit. Dar cat eram mai juna cauza oricui era cauza mea… Ce sa fac, Geaman patimas…
2.Care a fost proful vostru preferat in liceu si de ce? Faceti-i o scurta descriere.(by Ilinca)
Proful meu preferat din liceu a fost profa de germana (Dumnezeu sa o ierte ca s-a spanzurat cand eram in ultimul an). Imi placea enorm pentru ca germana era material mea favorita, iar ea era pe vremea aia comunista… foarte capitalista. Statea cocotata pe banca si fuma Carpati. Iar material o facea in ultimele saptamani asa, rapid. Insa de predat, ne preda dupa niste carti aduse din Germania, ne punea sa traducem anunturi de prin ziare. Radeam mult cu ea si ne duceam de placere la orele ei. Eu am fost si olimpica la germana datorita ei.
3.Numiti cel mai sexy barbat in viata (vedete, ca e mai usor de documentat, dar nu musai).(by Simplyana)
Da, greu ca E multi… Dar asa dupa sufletul meu (pe langa brazilianul Ilincai, care e cam tanar pe gustul meu) imi place unul dintre cei doi chirurgi din Nip/Tuck. Cel brunet. A, si mai imi place si David Duchovny (mai ales pentru rolul din Californication).
4.V-ati indragostit vreodata la prima vedere? Daca da, de cine?
Always. Si pe sotul tot asa. L-am vazut, mi-a placut. Si ne-am luat. Dupa 10 ani!
Si daca nu va place asta, raspundeti la(din aceeasi gama):
V-ati casatorit cu iubirea vietii voastre? (by Anamariame)
Cu siguranta da, chiar daca ies scantei cam des.
5.Respectati traditia de anul nou...si purtati ceva rosu pe"dedesupt"???( by Georgyiuly)
Da, daca se nimereste. Stiu de ea demult, dar pot trece anul si fara ceva rosu under…
6.V-ati inselat vreodata partenerul?(by Bianca)Nu
7. Cu cine ati observat de-a lungul timpului ca va asemanati mai mult din clubul nostru de mamici? Dezvoltati, desigur(by anamariame)
Cu Bianca, cu siguranta. Pana pe la 34-35 de ani (acu am 38) asa am fost. Iar pe la 20 de ani eram belea… imi placea sa ma urc in tren (hotarandu-ma in dimineata respective) si sa ma dau jos in ce gara mi se parea mai vesela. O data, am nimerit cu doi salvamontisti in tren, de care m-am lipit si cu care am ramas amica multi, multi ani. Din pacate, acum nu mai stiu nimic de niciunul dintre ei. Nici acum nu a murit neuronal, da’ m-au cam doborat responsabilitatile.
8. Cu cine va asemanati cel mai putin din club? (by inapreda)
Nu stiu sa spun clar ca nu am aseman cu cineva. La fiecare gasesc ceva in comun.
9. Ce semnificatie are nick-ul vostru? (by inapreda)
Unul foarte simplu si deloc studiat. Vroiam sa ma loghez si asta era la indemana. Numele si anul in care m-am inscris pe DC.
10. Ce va place cel mai mult sa faceti ? (by novus)
Cel mai mult imi place sa calatoresc. Asa, nu in orase faimoase. Mai mult imi plac locurile neumblate, netelevizate. Dar am si o parte comoda in mine. Adica imi place sa am o vacanta pe an de huzureala (pe o plaja, cu hotel de 5 stelute)
11. Care ce faceam la 12? ( by andiaroro)
La 12 eram cu o bluza a lui Calin (ca il dusesem la mama pentru ca am avut f. multi invitati si mi-a fost teama ca nu va dormi), cu sticla de sampanie in mana (bautura preferata) si pupandu-mi sotul.
12.Chestii de care mi-e rusine: Chestii de care sa imi fie rusine in adevaratul sens al cuvantului nu am facut. Ca din fericire mi-a dictat bunul simt intotdeauna.
13.Ce tatic din Odisee mi s-a lipit de suflet: Aici nu-mi pot da o parere competenta (avand in vedere ca participarea mea de la Moeciu nu a fost 100%), dar mi-au placut fiecare in felul lui. Si Dan, si Pisi, si Horatiu…
Urmeaza si restul...
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui
inapreda spune:
La noi, alegerea numelui a fost cu nabadai si, de blonda si gravida ce eram, imi trecea prin bibilica sa...bag divort, semn clar ca aveam biblioteca deranjata la raftul de sus 
Jambo voia sa-l cheme ca pe el; nu Jambo ci Cristian
Io n-am nimic cu numele asta ca-i fain, da' voiam pentru copil un nume "al lui" (1) si (2) avea, oricum, sa poarte numele lui de familie
Paranteza: eu mi-am dorit de cind ma stiu sa-mi pstrez numele de fata; cu numele ala ma identific si acum; asa ma si prezint pentru ca AIA-S IO!
Inchis paranteza.
Jambo nu era de acord cu nici unul din numele de pe listele mele; ca aveam mai multe
Pe aia "principala se regaseau: Thomas (cu accent frantuzesc), Vladimir, Dominic, Matei, Barbu, George, Eric si numastiucare. Lista lui Jambo era si aia foarte lunga: Cristian, Cristian, Cristian, Cristian si...Teodor (al 2-lea nume al lui Jambo
Pentru mine era exclus ca pe copil sa-l cheme ca pe tac' su.
Si, in plus, doream sa aiba UN SINGUR nume.
In fine, ca sa nu o mai lungesc: intr-un consiliu de familie, mama a sugerat ca fiecare sa alegem cite un nume si alea sa fie, fara posibilitate de negociere. Am fost de acor ambii. Incepe Jambo, foarte tzantzosh:
-Cristian.
Io, foarte sigura pe mine:
-Ginel ![]()
Jambo: cum sa-l cheme Ginel?
Io: foarte simplu, Cristi ca pe tine, Ginel, ca pe mine, care-i baiu?
Jambo: o sa rida copiii de el!
Io: singurul compromis pe care pot sa-l fac e...Gino
Am cazut de acord ca fiecare propune si celalat accepta.
In fine, el a ales Alexandru si eu Ian; IAN Alexandru ![]()
Sincer, Ian nu se regasea pe nici o lista a mea; speram ca Ian sa nu-i placa si sa mai facem alte propuneri dar, spre surprinderea mea, a fost de acord 
Gata.
Pup.
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
cativ13 spune:
Bun gasit, dragelor!Eu se cheama ca sunt in concediu...sot plecat in delegatie pentru 4 zile asa ca imi fac de cap
Ina, si eu tot cu numele de fata am ramas in cap, nu ma simt deloc sa raspund la asta de maritata si cand ma recomand, tot cu ala de fat adau inainte. bine, e si usor ca lumea sa faca o confuzie pt ca numele meu de fata e acelasi cu prenumele. va las sa va dati cu presupusu`...
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cativ13 bine, e si usor ca lumea sa faca o confuzie pt ca numele meu de fata e acelasi cu prenumele. va las sa va dati cu presupusu`... |
Adica cum...Catalina Catalina??????
chatonel spune:
neata la amiaz', tufete! ![]()
Va multumim pentru vizionari, aprecieri, complimente si toate cele 

Fetele care vor camioane, cel din poza valoareaza 20 000 de euro, mie mi se pare tare scump pentru ce "stie sa faca", mai ales ca consuma mult si costa mai mult pe autostrada decit o masinuta cu cort ![]()
Ma duc sa citesc din urma.