Ghiocei de Martie-Aprilie***291***

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan
Pisik, ma bucur ca ati petrecut bine...am vazut ca la intalnirea cu prietenii copilasii si-au facut de cap: Ana si Ianis au pozat seminud, Chiscuta si Kati tot dadeau cate-un vestmant jos...Adela si David ce-au mai salvat reputatia!

Adela mai mult sau mai putin, ca la un moment dat Adela a trecut la desabille si a s-a retras la nani... cu un nani de imprumut, ca noi nu aveam piticul cu noi.

Intreba cineva de prevenar, parca? Noi l-am facut, in vederea mersului la gradi. Daca nu o duceam acum (adik peste 2 luni), i-l faceam dupa 2 ani.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

dar ventolinele nu-i pt muci ci pentru tuse, probleme pulmonare

Aprob pozitiv!

Ventolinul e bronhodilatator, nu are treaba cu mucii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m[/i]
Si colac peste pupaza, m-ati mai facut si sa ma rusinez, cu oscarurile voastre, ca nici n-am mai stiut ce sa zic...Sigur ati observat ca io nu stiu sa primesc complimente, si amutesc si la pupicii "de toata ziua" pe care mi-i trimiteti, v-am mai spus ca-s timida de fel (incerc sa ma tratez), si de tare ce ma emotionez, ma blochez, ma fastacesc, si trece momentul...

Simply, stai linistita ca am observat noi ca esti timida si cu bun simt, insa pe forum cand te exprimi, scrii atat de adevarat si de profund si de vesel si plin de talc, incat nu poti sa nu dai dreptate ca asa e. Deci eu cel putin n-am facut nici un compliment, am facut o simpla constatare reala.

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Anaan, please, mai pui o data linkul cu pozele de la Moeciu, ca-mi zice ca nu-i nika de vazut acolo. Sau acorda-mi permisiunea de acces, pleeeeeeeeeease!

Povestea numelui: Adela este numele Omului pe care il admir cel mai mult... Un Om cu totul si cu totul deosebit. Voiam sa scriu mai mult despre ea, dar nu ma simt in stare... Eu am cunoscut-o pe vremea cand faceam sah la Targoviste, dar "dictionarul" de pe procesulcomunismului.com ii acorda ceva spatiu... Daca as fi macar 1/4 din Adela H. G. Poate Adela va fi..

De pe vremea concursurilor de sah stiam ca voi avea o fetita pe care o va kema Adela. Si Costin a aflat asta cu muuuuuult timp inainte, so aici nu am avut nici un fel de probleme. La al doilea nume ne-am gandit ceva: mie-mi placea Marisa (Maria-Luiza fusese varianta cand m-am nascut eu ), dar mi se parea cam telenovelistic (mai aveam ceva variante, dar ba nu mergeau cu Adela, ba nu aveau sfant, ba...). Pana la urma am stabilit Adela-Marisa si asa am declarat-o, carcotashilor le-am zis abia dupa, sa nu-si mai dea cu parerea. Le spuneam doar de Adela, oricum asa o sa ii spunem si oricum ii mushcam de cap daca se legau de numele asta.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Imi place ca Gina2008 e constiincioasa si-si face temele restante!! Vai, ce prietena aiurea ai avut si tu...si io cand mi-a murit pekinezul de 12 ani mi-am sunat prietena cea mai buna, plangand...Ea chiar a avut reactii de prietena cea mai buna...
Gina, esti de groaza, bine l-ai parat pe Jambo cu "ginelul" tau, ai fost inspirata, altfel nu cred ca renuntza el la Cristian! Iti dai seama ce nume de "alint" ar fi avut de la colegi...gen "vaginel"
Inapreda si cativ si alte tufete, daca ati tinut la numele de tufata de ce vi l-ati schimbat? Io mi l-am pastrat nu pentru ca-mi place cum suna (al lui huzband e mult mai frumos, chiar imi place) ci si din lene (ce sa mai schimb acte, sa tot duc copii dupa certificatul de casatorie la orice examen sau ceva etc) dar si fiindca vorba voastra: asta sunt eu! Am fost 30 de ani asa, mi-era cumva ciudat sa-mi schimb identitatea:))). Da, e drept ca eu si Phiphi avem nume de familie diferite, dar chiar nu cred ca va fi o problema, o sa-nteleaga ea care-i treaba

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

E o poveste lunga; pe scurt, mi-am schimbat numele ca sa evit niste discutii interminabile la propriu; dar, a fost "de forma"; in cuget si-n simtiri sint...cine sint; nu am vrut sa fiu "gigi contra" dar eu ma identific cu numele meu si, oricit de "fitzos" ar suna, pentru mine e un brand care -clar!- nu avea nevoie de re-branding

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Te rog, ajuta-ma cu un sfat: ian a facut pina acum 3 doze de Prevenar; a 4-a n-a mai facut-o, nici nu mai conteaza de ce; ce optiuni avem acum?

Multu'

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Anaan, please, mai pui o data linkul cu pozele de la Moeciu, ca-mi zice ca nu-i nika de vazut acolo. Sau acorda-mi permisiunea de acces, pleeeeeeeeeease!

Povestea numelui: Adela este numele Omului pe care il admir cel mai mult... Un Om cu totul si cu totul deosebit. Voiam sa scriu mai mult despre ea, dar nu ma simt in stare... Eu am cunoscut-o pe vremea cand faceam sah la Targoviste, dar "dictionarul" de pe procesulcomunismului.com ii acorda ceva spatiu... Daca as fi macar 1/4 din Adela H. G. Poate Adela va fi..

De pe vremea concursurilor de sah stiam ca voi avea o fetita pe care o va kema Adela. Si Costin a aflat asta cu muuuuuult timp inainte, so aici nu am avut nici un fel de probleme. La al doilea nume ne-am gandit ceva: mie-mi placea Marisa (Maria-Luiza fusese varianta cand m-am nascut eu ), dar mi se parea cam telenovelistic (mai aveam ceva variante, dar ba nu mergeau cu Adela, ba nu aveau sfant, ba...). Pana la urma am stabilit Adela-Marisa si asa am declarat-o, carcotashilor le-am zis abia dupa, sa nu-si mai dea cu parerea. Le spuneam doar de Adela, oricum asa o sa ii spunem si oricum ii mushcam de cap daca se legau de numele asta.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

capitolul 292

Dodo-pui

Mergi la inceput