Ghiocei de Martie-Aprilie***291***
Raspunsuri - Pagina 21
dyana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui m_monique dyanna eu zic ca anuntul sa fie destul de scurt: varsta copilului, program de lucru, locatia. cand vine persoana si stai de vorba, discuti si despre analize medicale. o colega de-a mea a platit ea analizele medicale ale bonei, ca altfel bona nu prea era de acord sa le faca. |
pai cam asa am ramas si noi pana la urma; si cu siguranta o sa-i platesc eu analizele... nu cred ca ar accepta altfel... ca doar nu e bona profesionista si nici nu e prin agentie....; acum ramane sa vedem cum facem; eu diseara il trimit pe cristi sa le plaseze pe la blocurile din jur si sa vedem cum le chem la interviuri si "vizionari" ca se pregateste surioara sa nasca; e programata miercuri, dar azi dimineatza i-am facut bagajul ca am crezut ca e intrata in travaliu; i-am dat un nospa si a mai lasat-o..... si acum are grija mutzu sa o plimbe bine prin casa si sa o tarasca dupa el

;Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA
olishka spune:
Dyana sa-i transmiti surioarei tale nastere usoare si ganduri bune 
Sa ne spui cand sa scoatem majoretele ![]()
Sper sa gasiti cat mai repede bona perfecta pentru Mutu 
Olga, mamica lui David iepurasul 

Gianina34 spune:
dyana - 

cred ca merita si ea un morcov ca-i tot "de-a noastra"
si mai cred ca ea i-a soptit lui cristi "dorinta" ta![]()
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si opt luni
Gianina34 spune:
olishka - eu aqm observat la micsu' ca daca-i povestesc/explic dinainte ce urmeaza sa facem/mergem... totul decurge ok si cu gradi si cu dr de ex
miercuri vom relua si noi frumoasa indeletnicire asa ca am inceput sa-i povestesc de ieri cum vom pleca dimineata amandoua si ea va ramane la gradi la miss a ei si la copii, se va juca, va desena, va manca, va dormi si apoi seara voi veni sa o iau acasa
te tin la curent miercuri daca va functiona si de data asta![]()
olishka spune:
Gianina bafta multa 
Si eu l-am pregatit pe David si era tare incantat ca mergem la copii si desenam si etc. Nu a plans nici cand am ajus la gradinita. Crizele au inceput cand a trebuit eu sa plec. Dupa el, ideal ar fi sa stam cu totii la gradinita...

Gianina34 spune:
http://www.nzwide.com/swanlake.htm
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianina34 http://www.nzwide.com/swanlake.htm Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor si opt luni |
Wow, am ramas fara cuvinte...

Ela78 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui olishka
Wow, am ramas fara cuvinte... Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Impresionant...!

Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
m_monique spune:
dyanna eu zic sa incepi deja sa pui anunturi, ca mai dureaza pana primesti telefoane.
incearca si la sectiunea "Scoli, gradinite, crese, bone" ca acolo chiar e deschis un topic cu "caut bona".
nastere usoara surorii tale! nu-i nici o problema ca face miscare acum. ii prinde bine.
eu cu o zi inainte sa nasc ma plimbam cu metroul.
Floric spune:
Dyanaaaaaaaaa, sora ta naste?????? sau doar asa probleme cu sarcina? Caci mi se pare ca lunile trecute (curand ne-ai anuntat despre sarcina ei.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel