Strumfi de iul-aug 2007 (207)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Nico, chiar vroiam sa te intreb cum mai e Andra, in mesajul anterior, dar mi-a scapat. Ma bucur ca este mai bine, o fi si la ea vreo viroza usoara. Si la noi la gradinita este asistenta care ii controleaza in fiecare dimineata...
Cu interviurile, da, clar vor sa fii fara copii, eventual si sa nu te gandesti sa faci vreodata (si daca se poate, sa le dai in scris garantii). Pai normal, ca sa poti sta pana seara la munca fara griji. Asa cu copil (mic, mare, nu conteaza) nu-ti mai arde...

Xerxe, ma bucur ca esti mai bine... Ma bucur ca Razvan e bine, cred ca te unge la inima cand este asa afectuos. F frumos!

Stefania, de unde esti, de origine? Aici in Ro, ma refer, adica unde o sa vii? Cu caruciorul, merge prin autobuze, doar sa nu fie full inauntru (sa incapa fizic carutul); teoretic este prevazut un loc pt asa ceva, undeva la mijlocul autobuzului, pe langa geam, iar la urcare tre' sa te ajuta cineva, ca nu exista rampe (mobile, normal. al usa, ceva, habar n-am) sau usa nu are continuitate cu bordura, ca sa fii pe suprafata plana cu carutul.

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Neata fetele.
Xerxe, cat de dulce Razvan!!!
Monica, stam in Darza si va asteptam cu placere peste noi. Ai pm cu nr meu de mobil cand te bate gandul doar da un semn si ne vedem
Nico,
Multa sanatate la toti copilasii!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Vreti sa va spun eu ceva referitor la a lucra si a avea copii?
Noi eram in birou 11 oameni pana acum 2 luni. Din astia 11, seful meu (59 de ani), o tehniciana (55 de ani)care se ocupa de tehnoredactare, eu (32 de ani, cu un copil acasa) si colega (35 de ani, cu un copil acasa) care a ramas gravida lucram in cele 8 ore intr-un mod eficient si cu folos, fara pierdere de vreme si fara atentionari, fiecare ne stiam treaba si termenele si lucram in consecinta. Deci 4 oameni.
Mai avem 3 seniori, trecuti de 60 de ani care ori fumau 10 cafele pe zi cu pauza corespunzatoare, ori infierbantau solitaire-ul si lucrau cand si cand....ei sunt pe post de enciclopedii ambulante, asa se considera, adica au multa experienta si cunostiinte si ne dau pareri cand le cerem...dar nu el putem pretinde sa si lucreze ceva efectiv, ca doar au lucrat la viata lor, acum e randul tinerilor...
Avem un inginer cadastru, tanar, 35 de ani, care vorbeste doar intrebat si care face ce treaba i se da, in timpul lui propriu, nu cere alta cand termina, nu se implica in altceva, e multumit sa isi vada de gandurile si treburile lui.
Mai avem o colega tanara, 28 de ani(nemaritata, fara copii) care stie si autocad, grapher si corel si care in principiu poate sa faca tot ce fac si eu, dar care la fel ca si colegul de mai inainte, face doar ce i se da, nu se implica, nu cere treaba, cum termina ce i s-a dat sta pe facebook si pe mess.
Si apoi mai avem doua colege de 42 de ani, una nemaritata, fara copii, una divortata cu un copil de 14 ani, care nu fac nimic pentru ca nu vor, nu pot, nu le duce capul...etc.

Ce concluzie se poate trage de aici? Pe cine ati angaja dintre noi?

Am uitat sa va spun ca seniorii au salarii mari ca sunt fosti directori sau fosti sefi de birouri, iar noi, ceilalti, mai tineri, avem cam aceleasi salarii, +-100 ron. Deci suntem stimulati la fel.

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07 si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
si eu cred si simt ca o femeie maritata/divortata si cu un copil/doi este mult mai determinata in slujba ei,are motive mai intemeiate decat doar a avea un salariu din care sa-si cumpere tigari,cafele,de'ale gurii..se gandeste pe termen lung,locul de munca e poate vital pentru unele..dar na,mentalitatea,angajatorii se gandesc poate la momentele and copiii se imbolnavesc si doar atat,pai poate eu in 3 zile de munca sunt mai eficienat decat seniorul trecut de 60 care face ce fac eu in 7..si uite asa la o adica pot castiga 2 zile cu copilul acasa..

nico,santatea andrei...mai dar dr astia de familie fac toti aceeasi facultate...si a mea la fel,aceeasi maniera.

mai voiam sa adaug ceva dar sunt bruiata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

salutare

mychy, ti-am vizionat pozele, super ati mai petrecut voi . unde ati fost?
de Andrei mi-a placut mult , da' esti cam zgarcita cu pozele, doar 3??cred ca vrei sa-l tii doar pt tine, egoisto care esti! ca sa nu zic ca nu ne-ai mai povestit nimic in ultima vreme despre IT-istul nostru (david nici acum nu se apropie de pc, doar ca sa mai dea cu el de pamant poate...).

Vio, eu in toamna 2009 mi-am scos 2 masele de minte, amandoua pe aceeasi parte. tzac-pac, in 5 minute m-a rezolvat. de la anestezia aia insa - dupa ce a trecut efectul anesteziant - m-a durut capul foarte-foarte tare, cred ca a fost prima data in viata mea cand am plans de durere. ironic, ma durea si gatul rau si nu puteam sa inghit niciun algocalmin macar, sa scap. clar, as fi preferat sa mai nasc odata fara anestezie decat sa ma mai doara in halul ala. acum mai am una de scos pe partea cealalta (normal) - tot de minte, si nu stiu cum naiba sa fac, ca asa mi-e frica sa nu patesc la fel...

Stefania, e cam nasol in autobuze cu carutul. la metrouri (daca ajungi in Bucuresti), la fel, e cam nasol sa cari carutul pe scari, ca n-ai sa vezi rampe speciale . in autobuze pe mine ma enerveaza ca lumea se baga in sufletul copilului si vorbeste de deasupra lui - numai bine sa-i picure in gura de toate...in rest, de fiecare data oamenii m-au ajutat sa urc/cobor carutul, deci au fost saritori si bine-intentionati. dar eu tot evit maxim!

mie-mi da tarcoale o raceala, deocamdata n-am simptome dar am un feeling ciudat, Damian insa e ragusit si mi se rupe inima de cum gajaie cand plange/vorbeste. cred ca de la ceata din ultimele zile i se trage.
v-am zis ca s-a ridicat in picioare bine-bine? si toata ziua merge prin casa tinut de manute. cum prinde ceva, cum se ridica sa mearga. pe mine ma dor salele rau de la pozitia asta, ca nu se lasa cu una cu doua. mi se pare cam prea devreme, abia ce a facut 7 luni.

incerc sa prind si eu o ora de somn.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

hellou.....
xerxe, iti inteleg frustrarea....dar mi-a placut descrierea activitatii de birou
nico, sanatate andrei!!!
violeta, sper sa o rezolvi cu maseaua. ma apuca frica numa cand imi aduc aminte de durerile alea
vivela, chiar ma gandeam ca nu i-am prea facut poze in ultima perioada. nici nu mai stiu pe unde zace aparatul. am tone de poze de cand era mic si acu am tras pe dreapta. trebuie sa recuperez
de sarbatori am fost la un botez si la revelion intr-un bar.de acolo-s pozele.....
am asa un chef de munca , uite acu' as pleca acasa!

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

salut fetele!
eu dureri de masele/dinti nu am avut in viata mea, dar de dentist tot nu am scapat. O data prin clasa a 8-a - 2 plombe, inca o data pe la 23 de ani- 1 extractie si inca o data acum 10 ani cand mi-am pus o lucrare (aveam un premolar lipsa) si l-am pus. Ei, si azi m-am dus sa-mi scot lucrarea si sa imi lucreze alta.
Nu m-a durut ca mi-a facut 2 anestezii dar acum ca incepe sa treaca efectul incepe sa ma doara. Am 2 masele pilite dar cu nerv in ele si de la rece ma dor. Abia astept sa merg maine sa imi puna o lucrare provizorie pana mi-o termina pe cea definitiva, ca sa nu ma mai doara de la frig. off abia astept sa se termine.
Ma duc sa vad ce analgezice am prin casa.
Va pup pe toate. Noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

hello!

distractive mai sunteti!

Sanatate tuturor in primul rand!

Elena pai de aia nu te vor gravi, pentru ca muncesti...ia stai mai des pe facebook si mess, sa vezi cum nu-ti mai simte nimeni lipsa activitatii.

Felicitari lui Damian pentru progrese! Nu-i devreme deloc..si Matei tot pe la 7 luni se apucase de activitati din astea si "gura lumii" imi zicea ca fortez copilul. Mai trist pentru spatele tau totusi

Loredana felicitari! Cred ca suntem si colege de odisee????

Am anuntat si eu seful direct...reactia a fost mai blanda decat ma asteptam, chiar ok!

Mi-e rau de numa! Azi am iesit de 3 ori din cabinete in mijlocul discutiei sa iau aer...pana acum am vomat numai in week-end, o fi si asta o treaba. La eco inca nu am fost, am programare pe 18..o sa am aproape 9 sapt, deci o sa fie si spectacol.

pup

mami de Matei 28 iulie 2007 si (DPN 26 august 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Hola girls!

Simo te-am mai felicitat si in urma dar mai zic si acum, ma bucur din toata inima pr tine. Si cum am citit doar ultimul mesaj (mea culpa) o felicit si pe Loredana, ca am inteles ca are si ea bebe in burtica. Felicitari mamicilor.

Eu am intrat repede sa impartasesc cu voi emotia: tocmai am finalizat aplicatia pt scoala pt Adelise, si cum am impartasit cu voi toate bucuriile si emotiile, trebuia sa o impartasesc si pe aceasta.

Saptamana asta am tot vizitat scoli, care mai de care mai cu mot, ne-am oprit la doua, sper sa intram la una dintre ele si sa n ifm repartizate la alta, caci astea doua ne plac mult, au f multe facilitati iar una e chiar la usa casei (200 metri). Asa ca in Septembrie o luam de coada.

In rest nu mai zic nimicuta, scuze ca nu mai intru dar chiar nu am timp, la servici am deadline dupa deadline, ma mir naibii ca avem dreptul la concediu , avem deja liste cu saptamanile cand nu avem voie sa ne luam concediu. Noroc ca al meu in februarie a fost aprobat deja.

Va pup pe toate si mi-e dor de voi, de o zi din aia de stat pe DC toata ziua si citit toate subiectele de la cap la coada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput