Strumfi de iul-aug 2007 (207)
Raspunsuri - Pagina 12
musso17 spune:
neatza
chiar ca ne trebuie niste soare,poate mizeria care a ramas dupa zapada si inghet sa arate mai stralucitoare..n-am vazut atata nesimtie,am fost ieri cu fii-miu la nisip, cati kk-ati de caini!!!!...nu stiu de ce ma tot mir
mychy,ti-am vazut si eu cavalerul,un ghidus,dar vorba vivelei nu m-am saturat.
simo78,felicitari pentru samburel.
Vivela spune:
apropo de kk de caine, david a numarat ieri toti kk de la gradinita pana acasa, strigand in gura mare: "inca un kk de caine!!! cainii astia nu au toaleta??!!". si desi gradinita e cam peste drum, a trebuit sa numere mai mult decat stia el, ca erau la maxim 2 m unul de altul, e groaznic.
si ma apuca usor iarasi furia fata de posesorii de caini care nu au minim bun simt...(ca aia maidanezi nu fac chiar pe drum, se baga pe un petec de iarba/pamant, cel putin asa am observat eu).
Traiesc in Orasul Alandala
mychydutza spune:
neatza. fetele nu va mai enervati de pomana...traim in romania asa ca nu trebuie sa ridicam pretentii.
am vazut filmuletul vivelei. ma tot asteptam ca dupa atata liniste si soare, sa apara unu, sa tipe, sa ma sperie, sa faca ceva....cred ca sunt stresata.
luna, naspa job.mult de munca. felicitari pt "aplicatia" lui adelise...gata ai fetitza de dat la scoala.
violeta, cum mai stai cu durerile?
kariris,.
d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"
nma spune:
apropo de kk de caine ... aseara cand sa ud florile am gasit unul in ghiveci . Pufi nu mai are voie in casa, imi pare rau pt el dar chiar m-am saturat. Si la pisica i-am pus interzis. ea a facut pisu in taote florile pana m-am prins . Au voie doar in camera centralei.
Luna nu imi vine sa cred ca deja incepeti scoala. Doamne, ce repede trece timpul. La noi schimba astia legea invatamantului dupa cum bate vantul .
Miky si eu speram ca ai pus mai multe poze cu strumful. Am si uitat sa te trag de manecuta .
Simo ce spune Matei de bb din burtica?
Kariris nu era mai bine cu implant daca lipseste doar o masea? Eu asi vrea sa incerc dar cica am osul maxilarului prea ingust, trebuie aditie de os, deci ma complic putin. Oricum costa mult asa ca mai astept .
Vivela, Miky multumesc pt mesajele la adresa domnisoarei . Tati s-a laudat cu pozele la birou, astea sunt pozele lui preferate .
Vad ca s-a dat drumul la vot asa ca daca va plac strumfii mei poate intrati pe acolo .
Andra pare ceva mai bine. Nu am reusit sa ajung la pediatru, era prea aglomerat si trebuie sa recunosc ca imi e groaza sa stau pe la usa cand mai sunt 4-5 copii bolnavi. ramnane acasa si azi si maine. sper ca de luni sa o pot duce iar la gradinita.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=7" target="_blank">Chic Bebe – nma1 si nma2
mychydutza spune:
nico, ma bucur ca e mai bine andra.
deci animalele tale si-au gasit "refugiu" in ghivecele cu flori . si mama avea o matza cu apucaturi d-astea, numai ca jumate de pamant era pe jos dupa ce o apuca astupatul.
am asa o stare de siktireala....sunt obosita, nu mai vreau la servici
stefania_97 spune:
Neata fetele,
Monicabo, Vivela eu sunt din Constanata. Parintii mei stau in Navodari.
O sa vad cum ma descurc pt ca eu nu am permis si nici nu vreau sa il transform pe tata in sofer.
Viata in patru :)
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10
mychydutza spune:
stefania, nu stiam ca esti de la malul marii!
snowbunny, cum merge coaforul?
stefania_97 spune:
Micky toata viata mea am trait langa mare. In Portugalia si aici tot langa plaja sunt
Viata in patru :)
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10
CarlaV spune:
Hello, people! Am tot incercat sa va prind din urma, odata am si scris juma' de mesaj pe care mi l-a sters Larisa, raspund acum (daca apuc) la ce imi mai amintesc.
Loredana, felicitari pentru bebe, ma bucur ca este bine!
Xerxe, incearca sa nu te mai stresezi cu oamenii, nu se vor schimba acum si nu merita sa te intristezi si sa te simta bebe.
Cristina, sanatate multa, sa nu capatati nimic de la gradinita.
Oaana, imi pare rau pentru toate problemele, asa bine te inteleg, n-ai idee... Se vor termina la un moment dat si la voi, totul e sa rezisti pana atunci si cu cat mai putin par alb
Kariris, sa stii ca acelasi text cu intarirea imunitatii mi s-a servit si mie la gradinita, numai ca n-a reusit sa ma convinga ca cele 50-100 viroze din copilarie imi garanteaza ca va fi mai rezistenta ca adult. Dimpotriva, eu cred ca o vor sensibiliza foarte mult.
Acum la Saby noi suntem in continuare cu regim alimentar, o diversificam lent si urmarim continuu sa vedem daca apar semne de alergie. Daca as duce-o la gradinita si ar mai lua un streptococ sau vreo viroza care sa-i dea alta otita la urechea deja afectata, n-as avea voie sa-i dau antibiotic. Atunci ce fac cu ea, ajung iar la soc septic? Unde sunt beneficiile gradinitei in chestia asta?
Fetelor, nu stiu ce i-a apucat pe barbatii astia cu statul la casa, or fi ei mai primitivi? Si pe al meu l-a apucat sa le luam casa in Bucuresti si sa-i facem socrului "un cotet" la noi in curte, ca sa mai mature pe acolo si sa hraneasca gainile . Deci consortul meu a presupus de capul lui ca ma muta din bloc in casa, in alta zona decat m-am invatat, mi-l baga pe gat pe taica-su' dupa atatia ani de convietuire de capul nostru si mai si crestem gaini la casa in Bucuresti . Se poate si mai rau, stiu...
musso17 spune:
anca,cum nu mai puteti sa-i dati antibiotic?nu stiti la care face alergie?...nu te sfatuiesc sa stai cu cineva in curte caci este teroare,batranii pot deveni extremi de rai si egoisti,mai bine mai putin si liniste ca este atat de importanta..sunt intr-o situatie de genul si-ti spun din experienta.