Sezatoarea canadiana (204)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Rox, Andreea, mersi mult, am cautat si eu pe site si m-am retras online ;

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Doloress merci! Imi dai sperante. Ai mei vor veni doar o luna, ca altfel ne calcam pe picioare in app meu. Deci nu va fi o perioada lunga. Vreau sa le fac viza multipla, sper sa le-o dea.... Si sa vina in fiecare an intr-o mica vacanta.
Ana analizeaza factura. La udem mai erau 2 taxe, tehnologice si inca ceva. Si se puteau refuza . Scria pe site-ul sindicatului studentesc cum se poate anula. Poate poti sa reduci si la voi ceva. Din 2006 s-a scumpit ceva scoala. Si e mereu mai scump cand ei putine cursuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Buna dimineata fetelor dragi
In primul rand La Multi Ani cu sanatate si bucurii tuturor celor care poarta numele de Ioana (eu stiu doar pe Arturicii si Ica ) si Ion!
Corina (Puku) - La Multi Ani puiutului Yann! Sa-i dea bunul Dumnezeu sanatate si noroc, si sa-l ocroteasca de tot ce-i rau! sa va bucurati de copii multi ani fericiti
Ana - eu iti urez multa-multa putere daca intr-adevar esti hotarata cu scoala Eu am renuntat pentru ca nu aveam cu cine s-o las pe Gabisor (s-au n-aveam cine s-o ia de la sc). Dar musai de luni incep fr acasa (1h/dim). Sotul mi-a dat trei carti super-faine si intentionez sa ma pun pe treaba serios.
Doloress - imi pare bine ca bb Kevin sta cumintel la caldurica . Ca si CD-uri eu am ascultat Chackra Meditation a lui Glenn Harrold (dar si Healing your Body, De-Stress si Inner Peace - care nu sunt meditatie ci mai mult tipul de self-help), apoi Guided Mindfulness Meditation de Jon Kabat-Zinn si Still the Mind de Bodhipaksa. Pe mine m-a "prins" glasul lui Glenn Harrold... Cred ca e important sa "simti" glasul celui care-ti vorbeste... Eu ti-as sugera sa cauti pe web-site-ul bibleotecii sa vezi ce CD-uri de meditatie au (poate n-ar fii rau daca ai gasi ceva cu child-birth / pregnancy) si sa le impumiti. Le asculti si, in functie de ceea ce simti, alegi ceea ce ti se potriveste. Daca glasul persoanei, muzica, atmosfera creata de ascultarea cd-ului te vor ajuta sa te relaxezi, sa te simti bine - atunci ai "nimerit" ceea ce ti se potriveste. Este f greu sa dau sfaturi pt ca e atat de personal... O alta idee ar fii si rugaciunea (daca crezi bineinteles...). Eu ma simt bine daca ma rog (si multu lui Dumnezeu pt tot ceea ce ne-a dat si il rog sa ne ocroteasca de rau si sa ne ajute in continuare) si am hotarat sa ma rog un picut atat dim cat si seara inainte de culcare (e ca si cand vobesc unui parinte drag in care am deplina incredere - adica rugaciunea e f personala... nu rigida). O alta idee - pe care inca n-am aplicat-o - dar intentionez: doresc sa-mi compun singura un script de meditatie-relaxare(in ro sau engl) pe care sa mi-l inregistrez pe un CD (vocea mea, cuvintele mele care sa mi se potriveasca la modul meu de gandire si la nevoile mele, dar inspirat de ceea ce ascult acum) si sa mi-l ascult sa vad ce efect are... Vezi daca gasesti Madonna Gauding la bibleo - am gasit-o recomandata pe dailymail.co.uk http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Dstripbooks&field-keywords=madonna+Gauding+meditation&x=8&y=18 Multa sanantate si rabdare iti doresc in continuare!
Dana (Podeanu), Diana, si toate celelalte fete care mergeti la sala - felicitari pentru vointa
Iselin - ma scuzi dar nu reusesc sa-mi aduc aminte cand si ce am scris despre "a lucra de-acasa"... Pot doar sa-ti spun ca cel mai recent (anul trecut) am avut cursuri in sue atat la distanta car si la centrul SFI de langa casa si a trebuit sa invat f mult si f rapid si eram ca la militarie (program f strict de invatat)... Dar atunci a fost mama la mine si le cam facea pe toate... trebuia sa cer voie sa spal o farfurie... ajunsesem un pic ca Ankalaura (a carui sot e un harnic - sa ti-l tie DD asa ) si eram "dependenta" de mamam si cam "ratacita in spatiu" in ale gospodariei. Cand a plecat mama mi-au trebuit vreo 10 zile sa-mi revin si sa reintru in ritm... dar deja terminasem toate cursurile... asa ca eram un om liber... Am lucrat eu un picut de la distanta cand am venit aici (Sue) dar atunci gradinita Gabrielei era la 5min de casa... deci nu "pierdeam" cel putin 4h pe drum dus-intors de la sc... si copila la varsta aceea nu avea absolut nici un fel de activitati extra-scolare... doar ca stateam pe-afara la joaca primavara si vara cam intre 3h-5h/zii...

Apropo de caini - eu mi-as dori un Lhasa Apso (tuns scurt in a pet-clip) http://en.wikipedia.org/wiki/Lhasa_Apso. Imi [lace temperamentul lor dar si faptul ca sunt relativ robusti (dupa ce am vzionat cateva emisiuni Dogs101 / Cats101 de pe AP http://animal.discovery.com/videos/dogs-101/ am ajuns la concluzia ca marea majoritate a cainilor sufera de mult mai multe probl de sanatate decat pisicile). Am avut motan Birmanez in Ro (l-am dat inaite de plecarea in Ca) si tot a "cat-person" raman. Gaby vrea un ogar mic - un Wippet de ex (sunt f blanzi si total neagresivi).
Ana - la voi la bibleo - nu exista oare niste DVD-uri cu rasele de caini si ce implica cresterea/educarea unui caine? Daca da - poate n-ar fii rau sa mergi cu Tudor, sa imprumutati ceva DVD-ri, sa le vizionati si apoi sa puneti pe hartie (in 2 coloane alaturate) punctele pozitive si resp negative a ceea ce inseamna sa ai un caine (si ce rasa e potrivita fam voastre) si in final sa decideti...

Delphin - si eu mi-as dori sa locuiesc tot in Ottawa (Hull/Gatineau parca sunt in "partea fr") - mi se pare un oras linistit, nici prea mare, mici prea mic, nici prea american (gen To) nici prea fr (gen Quebec City). Are liceu fr, are facultati, poate ca are si ceva job-uri care i se potrivesc sotului tau...
Cand am vizitat Tadoussac sa vedem balenele noi am folosit compania Dufour si am stat exact in Tadoussac la hotelul cel vechi (ala mare care e in toate vederile)... Am stat doar 3 zile cam prin jurul lui 20 august (era deja destul de racoare - mai ales daca era ceata sau inorat)... http://www.dufour.ca/hebergements/region#region-baie-sainte-catherine-et-tadoussac

Acum am fugit - scuze ca m-am intis ca o placinta...
Va tzuck cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

La multi ani! de Sf.Ion pentru toate Ioanele si Ionii !
Lorelaim, eu mai stiu o Ioana aici la Sezatoare, dar care este "incognito"...Sa vedem daca cineva reuseste sa o ghiceasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Ooops!... tot eu baba-roza - cu scleroza... ... stiam ca mai am ceva de scris - da' a trebuit sa recitesc din urma sa
Mimitete, Ana - e f firesc sa nu va placa sa faceti curat / spalat / calcat, etc - nimanui nu cred ca-i place - as dori sa aud si eu pe cineva care declara cu sinceritate "vai ce mult in plac treburile gospodaresti" cred ca atunci va ninge in august - ca sa parafrazez bucatareasa din Nanny McPhee
Eu am remarcat ca daca PASTRAM (cata-cat ordine si curatenie, hainutele nu le tavalim prin noroi ca purcei si nu punem toata lista de bucate pe ele) atunci treburile casnice merg mult mai repede. Sotul intotdeauna isi sorteaza singur hainele inainte de spalat, ma ajuta in weekend cu prunca (iesit afar la sanius, etc) - ca eu sa pot "respira", duce gunoiul si reciclabilele, etc
Andy - mie d-na cu, care faceam haptonomie cat am fost insarcinata, mi-a spus ca "praful imi va ramane pe veci un fidel prieten" (deci nu are sens incerc sa-l elimin din viata mea). Sarcina usoara in continuare!
Miki - o idee - ca ai spus ca ati avut un an greu in care ati bolit pe rand... asculta "Healing your body". Sotul meu de cateva luni bune isi spune zilnic o "mantra" (parafrazez ca nu stiu daca am retinut-o perfect - dar bineinteles ca fiec si-o adapteaza la situatia personala): "Sunt perfect sanatos, plin de energie, calm si nu ma imbolnavesc niciodata." (iarna asta nu a racit niciodata pana acum... sa batem in lemn si sa speram ca "da roade" autosugestia) Multa sanatate si numai bine iti doresc!
Escu - fii binevenita la Sezatoare Sa fiu sincera m-a intristat si m-a surprins ce ai scris "eu doar citesc si pentru ca nu am copii mici nu intervin..." Nu e nevoie sa ai prunci (nici mici - nici mari) ca sa fii cu noi aici la Sezatoare... Eu am cunoscut oameni minunati - pe care-i respect si indragesc - care nu au copii... Chiar daca forumul se numeste "Despre copii" - nu este exclusiv pt parinti. Deci nu fii timida si scrie atunci cand iti da inima ghes!

Va tzuck si am zbughi sa fac dictare cu prunca

Edit: Oana - n-am idee cine e cea de-a treia Ioana a Sezatorii... dar de-abia astept sa fie "descoperita".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

La multi ani Ionilor si Ioanelor!
La multi ani tuturor ce poarta numele asta si derivatii!

dar in special, La multi ani Ioana de Laurajr! Sa cresti mare, frumoasa, sanatoasa, iubita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

La Multi ani sarbatoritilor si sarbatoritelor!!!! Sanatate si fericire cat cuprinde!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

LMA - tuturor ce-si sarbatoresc azi onomastica, Arturicii, Ica, Ionela, Oanagabriela, Ioana de Laurajr si... cine o mai fi, ca nu mai stiu...

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 34+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed15 spune:

La multi ani pentru toate sarbatoritele de azi, Ioane.Tzuc fetele pe 2011 si o .
Eu is cu gripa bat-o amarul s-o bata ca mi-o dat tarcoale si m-o prins anul asta. Dar nu-i bai i-am venit de hac si sper ca in cateva zile sa treaca, am sunat-o pe nasa mea, e farmacista in Ro si mi-a zis ce sa iau , aveam antibiotice in casa trimise de mama.

Delphin , noi am stat aici http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g155033-d188411-Reviews-Hotel_Sepia-Quebec_City_Quebec.html , anul trecut o noapte si a fost bine , insa cam scump as zice , ca la pretul ce-l zic ei se mai adauga si taxe plus nu stiu ce taxa de hebergement.
E in Ste-foy si si ce era frumos acolo e ca erau autobuze care merg la fiecare 15 minute in qubec city si cu 3 $ te poti plimba toata ziua. Cand eram in statia de autobuz care e la minute, au venit niste turisti scotieni sau irlandezi si mi-au zis ca pe strada aia sunt numai hoteluri si totodata seara la 10 putem vedea un spectacol pe celulele de depozit de grane care sunt in port, in orasul vechi.
Noi ne-am dus la plesneala la quebec. Am fost si la cascada Montmorency si am lasat masina jos si am remarcat ca se poate merge cu masina pana sus la cascada , nu e nevoie de luat funicularul care costa. Fetele de la quebec pot confirma sau infirma , eu nu vreau sa te induc in eroare , insa na ma gandesc la buget ca fiecare.
Ce am mai aflat ca la jumate de ora de Quebec mai e de vizitat ceva
http://www.canyonsa.qc.ca/ENG/home.html asta deci. Nu ne-am dus la Tadoussac, insa pentru mine experienta cu Quebec-ul a fost nemaipomenita, sper sa-ti fie de folos.
Asa si ca sa nu uit , un coleg de-al meu de servici, a mers si el la Quebec si a gasit cazare mult mai ieftin decat mine mi se pare cu mic dejun inclus si imi zicea ca e in casa uneor artisti, am si vazut site-ul lor, uite am sa-l intreb luni , ca azi nu cred ca ma intalnesc cu el si o sa-ti dau informatiile necesare.

Escu , nici eu nu am copii dar pentru aia uite ma bag si eu ca patrunjelul in supa cand pot si le citesc pe fete mereu la sezatoare, a devenit ca un drog asa mic , seara cand vin de la lucru , dimineata cand ma trezesc , imi zic hai sa vedem ce au mai scris fetele.

MIkiion , eu am intrebat o data la farmacie pentru mine cum as putea avea prescriptie pentru metformin si mi-a zis farmacistul sa merg la o clinica sans RDV cu prescriptia din Romania si sa-i explic la dr situatia si imi va da alta. NU am facut-o ca am ramas insarcinata si metforminul era pentru am regla nivelul de zahar in sange, insa e o idee poate poti incerca asa la medicul tau sa faci o intrebare inainte sa vina tatal tau.

Fetele imi trimite si mie cineva va rog contul acela al vostru comun sa pot vizualiza si eu si chiar ma gandeam scriindu-i lui Delphin as incerca sa pun pozele de la Quebec. Am citit ca sunt multe de vazut acolo, inclusiv o bucatarie pe care toata lumea o lauda.

Doloress ma bucur pentru tine si iti doresc nastere usoara si bebica al tau e tare cuminte ca uite lui ii place la caldurica.

Dragaica pe unde esti , am sa te sun saptamana viitoare .

Pup fetele ca azi incep mai repede job-ul.

Sa aveti un sfarsit de saptamana excelent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

La multi ani de Sf.Ion!!!!

Oanagabriela, Ione, Arturicii, Ica, Ioana de Laurajr, Maia Ioana de ange, celor ce mai sunt 'incognito', cum spunea Oana, si mie!

Mergi la inceput