Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (21)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

DONNA, FULGUTA - FELICITARI doamnelor!
Cand era Bia de varsta lui Darian m-am jurat ca in veci si de-a pururi n-o sa mai fac vreun copil. Am fost traumatizata si de nastere si de cresterea copilului. Pana la 3 luni nu tin minte sa fi dormit o noapte legata la Bia.
Daca Bia s-ar fi comportat ca si Darian probabil as fi avut 3 copii pana acum.

mamica de Andreea Bianca si Victor Darian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Fulguta, si daca va fi baietel?

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

La multi ani pt toti sarbatoritii de azi!! Si eu care ma gandeam ca azi nu pap dulciuri, voi ma serviti cu tort .
Apropos de "urati", si la mine au venit inainte de revelion, deci la 2 luni de la nastere. Avand in vedere ca alaptez ma asteptam sa vina mai tarziu dar cred ca de vina a fost si anticonceptionalul injectabil administrat in decembrie.
Referitor la hainute, am triat deja de 3 ori si de fiecare data mi-e ciuda ca nu apuca sa imbrace toate hainele. Bine, el este si un urias care creste ca Fat-Frumos . Desi nu avem inca 3 luni ne imbracam cu hainute de 6-12 luni. Nu ne plangem caci stim cui semanam .
Apropos de tigara, si eu am un an de cand le-am lasat. Sper sa nu ma mai tenteze mai ales ca de o saptamana s-a lasat si sotul de fumat.

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Fetelor, voi de cate ori ii spalati pe bebelusi pe cap/saptamana?

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Donna, nu ma grabesc. Din oct-nov, ne punem serios pe treaba pentru bb2.

Mergi la inceput

fetelor, daca ati avea o persoana de incredere (mama) cu care sa lasati copilul, v-ati intoarce la servici? Pe mine ma bate gandul sa ma intorc, dar alaptez si nu pot acum. Suntem dependenti unul de altul deocamdata. Poate pe la 6 luni voi relua serviciul... nu stiu, ma mai gandesc.

pozele noastre

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui office

Fetelor, voi de cate ori ii spalati pe bebelusi pe cap/saptamana?

Meme de Maiu si Lulia

La fiecare baita, adica la 2 zile, dar o fac mai mult din obisnuinta decat de necesitate. Doar nu sta in praf pe santier...buna ideea sa-l spal mai rar pe cap, mai ales iarna.

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Daca va fi baietel... cumparam alte hainute. Ce se poate recupera de la Mara, recuperam, ce nu putem recupera, dam mai departe.
Noi o spalam pe cap o zi da, una nu. Inainte in fiecare zi, pana am scapat de cojite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Noi facem baita o data la 3 zile, corp+capsor. Cand era mai micuta faceam zilnic ca sa se curete, sa-si mai dea drumul, ca prea crispata statea. Parerile sunt impartite referitor la cat de des trebe facuta baita, noi nu vrem sa abuzam de atatea chimicale si daca sunt fara parabeni tot au substante nocive care-i pot distruge flora de pe corp. Parca pe timpuri se facea baita zilnic. Poate veti spune ca sunt certata cu igiena, dar la zonele importante o spal zilnic (fata, fundulet, manute).

Mamica fericita de Ioana Adelina photoshooting

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Fulguta daca tu o sa ai baiat si eu fetita,facem schimb de trusouri?

Mergi la inceput