Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (21)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Off,uratii! Si mie mi-a venit acu 4 zile! Cu dureri si crampe de mi-am adus aminte de travaliu!
Dar bine ca a tinut doar 3 zile,ca inainte de sarcina tinea cam 5-6 zile . Sper sa fie asa scurt si de acum incolo. Dupa 1 an si-o luna...nici nu mai stiam cum e!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

MAI3 - felicitari si din partea mea pentru olita! Stiu ce inseamna, e o adevarata realizare, bravo!

Cat despre urati, bai, nu ma speriati. Si eu alaptez, asa repede e posibil sa vina? Nu vreau!

mamica de Andreea Bianca si Victor Darian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Buna dimineata si de la noi. Pity, multumim de cafeluta chiar acum beau unha ca nu pot sa ma trezesc deloc. Azi la ora 13.30 avem programare la dr, la contolul de 3 luni. Abia astept sa vad evolutia de luna asta, greutate si lungime.

Cristina, mami de bebita David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelka77

Eu nu mai sterilizez biberoanele dupa fiecare utilizare. De obicei dimineata le sterilizez pe cele folosite cu o zi in urma. Iar apa pentru lapte fierb cam 2 litri , o acopar si o folosesc pana se termina. La inceput fierbeam si raceam pentru fiecare utilizare numai cat imi trebuia la masa respectiva.

Intrebare pentru fetele care folosesc batista bebelusului: reusiti sa scoateti TOTI mucisorii??? Ca dupa chinuri indelungi, dupa ce transpir si eu si Petra, dupa plansete cu urlete... cand opresc aspiratorul tot mai aud mucisori in nasul fetei Orice tactica adopt nu ii pot scoate pe toti.

Azi am mancat prima supa de morcovi si patrunjel(30 ml) si ne-a placut foarte tare.

Mihaela si PETRA (01.09.2010)
Felicitari pt supita mancata. Nici noi nu reusim sa-i scoatem pe toti, cu toate ca daca mai tin batistuta in nas nu mai iese nimic, dupa ce termin tot se mai aude ceva.

Cristina, mami de bebita David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Eu mai bag o cafeluta de pranz, decofeinizata si cu un mot de frisca ... vrea cineva?
Incep sa ma stresez ca am renuntat la controlul de 3 luni... dar pe de alta parte cantarit e - 6600, de lung pare ditamai lunganul...

Si mie imi cade parul rau... bine ca se indesise in sarcina, ca are de unde pica. Desi il tin cat pot eu de legat tot gasesc cate un fir lung intre degetele lui Tudor

MAI3, ne-ai lipsit! spor la invatat!

oare ce-i cu PUIUTZA? stim ceva de ea?

vesti de la MARIUK avem?

Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Pity, exact aceeasi senzatie o am si eu, deja, cand ma gandesc ca o sa-ncep acusi serviciul...

nastasie, multumim pt. tort, sa-ti traiasca baietii!

oramona, ce multe evenimente aveti! Felicitari si sa cresteti mari si sanatosi!

la Iustina pana la 6 luni am sterilizat si jucariile alea gen zornaitori si de bagat in gura...tot ce prindeam. Si calcam si hainutele toate si spalam si cu dermalin doar... acum mi-a trecut!

fulguta, noi am cumparat un sifonier pt. bolfosenie si, logic, hainele deja nu-i mai incap..am cam exagerat si noi, cu toate ca am zis ca nu mai fac ca prima data. Deja am haine ramase mici pe care n-a apucat sa le poarte...dar vinovati sunt si bunicii si nana-sa, nu doar noi. A, si cumnata-mea, care-mi furnizeaza hainutele de la fina-mea, dar nici eu nu ma abtin sa nu cumpar.

botosel, distractie placuta!

si mie-mi cade parul...muuuult, f. mult, ca deja ma gandesc c-o sa chelesc.

ups, fie-mea distruge caruselul, l-a prins si l-a tras peste ea.

simona, mi-ai facut o pofta de pesteeee...ca pe vremea sarcinii!

si la mine au aparut uratii acum 2 sapt.

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

na c-am scris ceva!!!

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Donna, eu vreau motul de frica.

Lora, inca 3 cutii mari cu haine de la 6 la 12 luni pe hol, in asteptarea utilizarii. Haine cumparate de mama, sora, primite de la prietene cu fetite mai maricele, plus ce mai cumpar eu. Le pastrez pentru ca anul asta sigur o sa fiu o mamica cu burtica fericita. Sa speram ca va fi tot fetita.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui fulguta28

Donna, eu vreau motul de frica.

Lora, inca 3 cutii mari cu haine de la 6 la 12 luni pe hol, in asteptarea utilizarii. Haine cumparate de mama, sora, primite de la prietene cu fetite mai maricele, plus ce mai cumpar eu. Le pastrez pentru ca anul asta sigur o sa fiu o mamica cu burtica fericita. Sa speram ca va fi tot fetita.

uta28 este mamica de Mara Elena alias Monstru din Adancuri zis Nasturel (10.10.2010)
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

FULGUTA, esti super tare! ce doamna hotarata!

M-as baga si eu la bb2 dar numai dupa ce termin de alaptat, ca va trebui sa iau iar aspenter...

Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput