Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (21)
Raspunsuri - Pagina 12
simona24 spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!
iau si eu o cafeluta, iar tigara... mi-o imaginez! pe 6 feb fac 2 ani de cand nu mai fumez! si as minti daca spun ca uneori nu mi se face pofta... sa nu ma "auda" mihai, ca atat imi trebuie!
noi am dormit bine, cu o pauza de la 2 la 3 si ceva, pt papa si marait.
azi n-am mai ajuns la slujba, ca eram prea obosita si mi-era teama sa nu cad in picioare pe acolo!
fetelor azi, se mananca peste, asa ca la pranz sunteti invitate la un crap la cuptor!
va pup si o zi superba va doresc!
botosel452 spune:
Si mie imi cade parul...la inceput am crezut ca e din cauza faptului ca il tin toata ziua prins in coada, apoi ca nu il mai spal la 2 zile...
pop_adelina spune:
daca va cade parul s-ar putea ca organismul sa va ceara vitamine...eu inca iau si acum elevit ca si inainte de nastere,asa mi-a recomandat medicul ginecolog, ca sa faca fata organismul alaptarii si sa nu raman cu carente. plus ca mai iau si fier ca si eu sunt putin anemica si putin de tot si piciu. incercati ceva vitamine si cele care va confruntati cu caderea parului. va pup
mamy de Darius-Gabriel 27.10.2010
http://picasaweb.google.com/111104166763491653379
alynta27 spune:
Mai3 ma bucur ca ai dat un semn de viata! Bravo pentru performante! Succes la invatat!
Pity o si un pentru decizia luata!
Lora ce e cu termenul limita?!
Be one condoleante! Am vazut apelul tau, dar nu am mai reusit sa te sun!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
LoraG76 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui pop_adelina
mamy de Darius-Gabriel 27.10.2010 http://picasaweb.google.com/111104166763491653379 |
'Neata!
Vin si eu la o cafea cu voi.
Adelina, trebuie sa ma intorc pentru ca din birou de la mine un coleg a plecat din tara iar altul a plecat dintre noi, de Craciun - din 5, cati eram, au mai ramas 2 fete. E greu sa-si ia si-o zi libera, dar un concediu la vara...asa ca inteleg situatia.
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
tanamera spune:
Buna dimineata!
Ce dezmat pe aici,la multi ani sarbatoritilor!
Ionela !
Pity multumim pentru cafeluta,la o tigara m-as baga ca e laxativ pentru mine in combinatie cu cafeaua,dar deocamdata spun pas.
Botosel distractie placuta.Ce as mai manca si eu niste sarmale.
Fulguta imi pare rau pentru urati.Cand vedem martisoarele?
Duamna Maitreyi spor la invatat.
Kiti cum esti cu raceala?
O zi faina!
cameluska spune:
Buna fetele,
La multi ani!!! celor ce azi isi serbeaza numele Calin-Ioan, Ioana Nectaria, si celor ale caror nu-mi amintesc dar si pt printesa mea Ioana Adelina .
La multi ani si Ionelei .
Craciun fericit celor ce ce au acum acesta sarbatoare.
Eu sterilizez o data pe zi, avem doar 5 biberoane la 8 mese, deci le mai limpezesc pe cele folosite pana ajung sa sterilizez. Suzeta nu vrea, avem 2 pt orice eventualitate.
Hainutele am inceput sa le spal cu detergent normal, in masina, iar de calcat calc doar cele ce intra in contact direct cu pielea, sau daca e o hainuta noua, dupa prima spalare o calc. Peste zi tin copilu' pe paturica subtire de bumbac, si astea le calc de fiecare data.
Mamica fericita de Ioana Adelina photoshooting
fulguta28 spune:
Tanamera, nerabdatoare fetita!
Fiecare cm e facut de mana. Abia torn ceramica in forme, apoi dau cu smirghelul pe suprafetele neregulate si in cele din urma ma apuc de pictat care este tare migaloasa operatiunea.
Citat: |
citat din mesajul lui tanamera Buna dimineata! Ce dezmat pe aici,la multi ani sarbatoritilor! Ionela ! Pity multumim pentru cafeluta,la o tigara m-as baga ca e laxativ pentru mine in combinatie cu cafeaua,dar deocamdata spun pas. Botosel distractie placuta.Ce as mai manca si eu niste sarmale. Fulguta imi pare rau pentru urati.Cand vedem martisoarele? Duamna Maitreyi spor la invatat. Kiti cum esti cu raceala? O zi faina! Mamica lui Albert (17.10.2010) |
LoraG76 spune:
No, sa fac si eu o mica scrisorica.
La multi ani tuturor celor care poarta numele de Ioan/Ioana!
Am citit despre autodiversificare, e super articolul! Momentan e cam mica Adelina pentru asta, dar, treptat, o sa incercam si noi. Si la Iustina am facut tot cam ceva de genul asta - nu i-am pasat niciodata, doar ii mai marunteam carnea ori cate ceva ce vedeam ca nu poate ea sa muste, mai ales ca la 5 luni avea deja 2 dinti. La Iustina diversificarea am inceput-o la 5 luni jumate, dar ea era doar pe LM.
Kiti, cum te simti azi? Sper ca esti ok. Multa sanatate! Miru a luat super in greutate si lungime, bravo!
Aaaaa, mai vorbeati de mancarea la borcanase. Am observat ca in alte tari se practica f. mult, dar eu sunt mai reticenta...bine, sunt reticenta si la mancarea din supermarket, dar n-am incotro..cat pot, mai iau din diferite surse de la tara, cat nu...asta e. Iustinei i-am mai dat din borcanase cand plecam din tara cu masina si faceam drumuri lungi, ca n-aveam alta alternativa, insa nu prea-i placeau, se stramba, le scuipa...acum nu stiu daca o sa-i dau Adelinei, vom vedea.
Mai3, ai un super-baietel acolo, felicitari! Si Adelinei ii place sucul de morcovi...de fapt, ii place orice, inclusiv zeama de la supa si legumele fierte. Spor la invatat, stiu de la prietena mea care-i medic ce ins. sa inveti pt. rezi. A, si felicitari pt. folosirea olitei!
revin.
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)