Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (21)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

BE ONE - sincere condoleante!

Urez si eu LA MULTI ANI! celor ce poarta numele sfantului Ioan!

Si eu m-am lasat de fumat insa inca mai visez ca fumez...naspa..

DONNA - eu nu ma simt vinovata absolut deloc ca folosesc Ace, ceva mai sigur de scos petele eu inca n-am vazut. Vanish merge si nu prea - in cazul nostru. Sa vedeti cand o incepe diversificarea si s-or pata cu coloranti naturali din fructe si legume...petele alea fara Ace acolo raman... In plus se dezinfecteaza foarte bine hainitele (mai ales in caz de accidente cu pampersul) si dupa spalare in masaina nu mai ramane nici urma de el in caz ca se gandea cineva ca intra in contact cu pielea.

Noi sterilizam suzeta destul de rar, cred ca am sterilizat-o de trei ori pana acum. Oricum ma gandesc sa iau una noua.

Va vine sa credeti sau nu...noi nu avem biberoane in casa...da deloc. Nu am luat in prima faza in ideea sa nu ma tenteze sa-i dau alt fel de alimentatie in afara de san..si de acum nu stiu daca sa mai iau. Cand voi incepe diversificarea intentionez (sper sa-mi si reuseasca) sa trec direct la lingurita si canita. Oricum sanul va ramane baza mult timp.
Dezavantajul - nu pot pleca deocamdata mult timp de langa el, adica mai mult de 3 ore. Pana acum nici nu mi-am dorit insa...sper nici sa nu fie cazul. In cel mai rau caz il iau cu mine.

ORAMONA - distractie placuta!

mamica de Andreea Bianca si Victor Darian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Neata!

La Multi Ani, Ionilor si Ioanelor!

Noi sterilizam bibeurile pana la urmatorul vaccin de 4 luni, apoi o lasam sa faca si ea anticorpi.
Calc hainutele, nu pentru ca imi place foarte mult sa calc, ci pentru simplu motiv ca nu au loc in dulap. Am exagerat de multe haine si trebuie sa le comprim eu cumva.
Azi am o zi naspa, a venit Scufi si nu ma simt tare bine. Ma asteptam sa vina mai tarziu din cauza alaptarii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Buna dimineata si de la noi!
La multi ani sarbatoritilor cu numele si nu numai!
Multumim pentru tortulet...
Si serbam azi Craciunul pe vechi si iar ne strangem in familie la matusa mea la curte.

Noi am dormit bine azi noapte, dar nu stiu ce are viermele de 2 seri, de pe la ora 7-8, cand vine ora de masa, in momentul in care o asez pe perna de alaptat si vreau s-o mufez, incepe de urle ca din gaura de sarpe. Si plange cu niste lacrimi, de zici ca am batut-o. Nu stiu de ce. or fi colicii? Ca in timpul zilei mananca rezonabil. Ieri a trebuit sa renuntam la masa de la 8.30, ca nu a fost chip s-o calmam. A mai patit cineva asa?

Rufele inca le calcam, iar cand nu apuc sa le calc eu, vine mama o data pe saptamana la mine si ma ajuta sa le calc, sau mai trece soacra si le face ea
Cand erau mici-mici nu aveam rabdare sa le calc, acum cand au mai crescut, parca este mai omenesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Buna dimineata!

La multi ani sarbatoritilor!
Wow, plin de torturi azi...ca tot stateam bine la capitolul kg!

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

fetele am si eu o nelamurire. piciului meu ii place sa doarma doar pe burta si peste zi il las, e mai linistit si nu se tot sperie si da din maini. pana acum vreo 2 zile il culcam doar pe spate ca mi-era frica, dar acum vad ca isi tine bine capul si il ridica atunci cand e pe burta f bine si acum vad ca atunci cand doarme niciodata nu sta in bot si-l intoarce de pe o parte pe alta fara probleme, ba chiar am incercat yo sa verific si l-am pus in bot si repede si l-a mutat...oare sa il las si noaptea sa doarma pe burta?

mamy de Darius-Gabriel 27.10.2010

http://picasaweb.google.com/111104166763491653379

Mergi la inceput

Da, eu patesc asa, la ultimele doua mese. Nici suzi, nici, ragaiala, nici dezmierdat, nicicum nu merge sa o calmez, plus ca se inroseste foarte tare cand urla si imi este frica sa nu se albastreasca in jurul gurii. Tot de doua zile se intampla chestia asta.

Citat:
citat din mesajul lui botosel452

Buna dimineata si de la noi!
La multi ani sarbatoritilor cu numele si nu numai!
Multumim pentru tortulet...
Si serbam azi Craciunul pe vechi si iar ne strangem in familie la matusa mea la curte.

Noi am dormit bine azi noapte, dar nu stiu ce are viermele de 2 seri, de pe la ora 7-8, cand vine ora de masa, in momentul in care o asez pe perna de alaptat si vreau s-o mufez, incepe de urle ca din gaura de sarpe. Si plange cu niste lacrimi, de zici ca am batut-o. Nu stiu de ce. or fi colicii? Ca in timpul zilei mananca rezonabil. Ieri a trebuit sa renuntam la masa de la 8.30, ca nu a fost chip s-o calmam. A mai patit cineva asa?

Rufele inca le calcam, iar cand nu apuc sa le calc eu, vine mama o data pe saptamana la mine si ma ajuta sa le calc, sau mai trece soacra si le face ea
Cand erau mici-mici nu aveam rabdare sa le calc, acum cand au mai crescut, parca este mai omenesc

Valentina, mami de Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

EVELINE, merci, nu ma mai simt asa vinovata. Noi avem frecvent accidente la pampers (de curand se intampla, am ajuns sa cred ca nu mai stiu eu cum se pune ).
Ref la fumat, eu m-am lasat de 7 ani si vreo 4 am tot visat ca fumez, simteam in vis si gustul si mirosul de tutun... Bine ca a trecut!

FULGUTA, asa curand?... trebuie sa ma astept si eu... tare bine era fara...

ORAMONA, sa aveti un botez minunat, asteptam poze!

Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
La multi ani celor ce poarta numele Sf Ioan!
Botosel distractie maxima!
Adelina eu zic ca daca doarme cu capul intr-o parte poti lasa copilul si pe burta sa faca nani! Incearca mai intai ziua sub supraveghere.

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Donna, da. La 3 luni de la nastere. Ma astept acum sa-mi cada si parul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

cica pt caderea parului:ulei de masline, un galbenus si putina banana.se face ca o masca, se pune in par inainte de baie cu vreo 3-4 ore.macar o data pe saptamana cica.asa am auzit si eu.nu e probata, dar voi incerca ca imi cade cu pumnul.

Mergi la inceput