Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (21)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui nastasie

pity, eu iau o cafea si o tigara.
azi dau cel mai mare tort:calin face 5 luni, e si ioan si il serbam si pe tati tot cu numele.
la multi ani tuturor sarbatoritilor de azi:cei care mai adauga o lunita si cei cu numele.
deci va astept la tortulet.
haine:calc cand apuc si am timp.de obicei imi fac.le spal cu detergent normal.
ma duc sa-mi beau cafeaua.

adriana&razvan-mihai 01.11.04&calin-ioan 07.08.10
varsta lui razvan

la multe lunite si multi anisori, sa-ti traiasca fericit si sanatos si sa-ti aduca numai bucurii

mamy de Darius-Gabriel 27.10.2010

http://picasaweb.google.com/111104166763491653379

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Buna dimineata si de la noi,

Nu refuz nici eu o cafeluta cu tigara

La Multi Ani tuturor Ioanelor si Ionilor! La fel si sarbatoritilor de azi! Multa sanatate si veselie!
Ionela.n - La Multi Ani!
Maama, ce de sarbatoriti avem azi. Ne chefuim

Be_one, condoleante! Bine ai revenit printre noi

As vrea azi sa apuc sa mai vad poze noi cu bebei, sper sa apuc

Gata, noi ne-am dat de tot peste cap cu programul...ne-am trezit azi noapte din 3 in 3 ore, am mancat si la 3 si la 7. Acum doarme, dar nu cred ca mult. O fi puseu de crestere, nu stiu...

Kg in plus...nici nu vreau sa ma cantaresc ca si eu m-am blocat la 60 si as manca nonstop si ciocolata oricand...asta in conditiile in care eu inainte de sarcina am atingeam de ciocolata odata la 3 luni si imi trecea pofta cu un cubulet mic. Nu eram fan dulciuri deloc. Acum recuperez parca pentru toti anii

De sterilizat inca sterilizez o data pe zi toate biberoanele. Poate dupa ce incepem diversificarea o lasam si noi mai moale. De calcat nu mai calc nici eu hainutele de la 2-3 luni.

Kiti, insanatosire grabnica si multumim pentru tortuletul de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Buna dimineata si de la noi.
Azi va servesc eu cu un tortulet de ciocolata , alba si cu cacao.Mai adaugam cafeluta, suculet si sampanie. Iar mai tarziu dam si o fripturica. Azi fetita mea e mare, implineste 3 lunite. Si tot azi va deveni si crestina . Mai e si ziua mamei mele, ca e Ioana .
Asa ca va poftesc cu mult drag sa serviti.
Urez si eu La multi ani, bebelusilor care azi mai adauga o lunita in buchetelul lor si mamicilor, taticilor si bebeilor care azi sarbatoresc de Sf.Ioan.
Va .

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Neata si de la noi!

Iau si eu o cafeluta, multumesc PITY... fara tigara ca p'astea le-am lasat acum muulta vreme... si o felie de tort, multumesc NASTASIE, sa-ti traiasca sarbatoritul.

La multi ani pt cei ce poarta numele de Ion si Ioana! De doua ori "la multi ani" pt IONELA care mai adauga un an astazi!!! Sa fiti sanatosi, fericiti si norocosi!
La multi ani si pentru piticii sarbatoriti astazi: Calin, Daria, Eduard, Elisa si Sara! Sa cresteti mari!

Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Be_one , condoleante

Sa va zic repede, eu inca sterilizez bibe la fiecare utilizare si o sa o fac pana la 6 luni.Piticii mei, cu toate ca-l las sa roada plusurile, paturica. De calcat nu calc decat body-rile. Atat imi aduc aminte din urma. Gata, fug la pregateala

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Va intrebam cu ce scoateti petele pt ca la mine nu face fata Vanish.... si ma simt cam vinovata ca am recurs la Ace... pun putin pe pata, clatesc mult de tot, apoi spal hainuta respectiva impreuna cu restul hainutelor la masina... sper sa nu fie probleme, dar nu mai suportam petele. El nu are probleme cu pielicica, e ok.
Eu calc hainitele... tare m-as lasa ca nu suport sa calc. A devenit cat de cat mai acceptabil dupa ce am cumparat un fier mic, pt calatorii, ca ma zgaria pe creier cand harsaiam talpa fierului mare pe capse, cu asta mic e mai ok.
Inca sterilizez tot dar si folosesc foarte putine, ca bebe papa direct de la sursa. Noi nu avem apa curenta, avem put in curte si nu stiu de ce nu am mare incredere in apa asta, desi am testat-o de cateva ori. Nu gatesc cu ea, o folosesc doar la spalat.Cu greu am, acceptat sa spal bebele cu ea, dar in curand va trebui sa ma relaxez... l-am surprins pe Tudor in cadita ca incerca sa linga manuta de pe care picura apa

Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Citat:
citat din mesajul lui eveline

KLARISSE - felicitari pentru bebe voinic si sanatos! Succes la diversificare.

ANA - am admirat si eu domniisorica ta, wow ce a crescut si ce frumoasa e!

Apropo de diversificare, dr mea sugereaza sa se inceapa cu mar ras amestecat cu banana rasa, pe razatoare de sticla sau plastic, bineinteles. Apoi se trece la sucuri si supe. Asa am facut cu Bia... Cati dr atatea obiceiuri. Si nu mai retin cand se baga si branzica,,calcica..tot cu fructe amestecata si aia...

mamica de Andreea Bianca si Victor Darian

Eveline, eu stiu ca banana nu se introduce mai repede de 7-8 luni. Cel putin, asa mi-au zis 2 medici pediatri la Iustina, cica e un aliment f. greu pt. stomacelul lor. Na, acum nu stiu daca zic eu bine ori nu, dar tind sa-i cred.

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Salutare!

Uite de aia ziceam ca sunt atatea obiceiuri cati medici. Mie mi-a explicat dr ca marul da purgatie un pic si banana constipa...drept urmare se compenseaza una cu alta si de aia e bine sa incepi la copii cu aceasta combinatie. Nu a zis de banana simpla ci in combinatie cu mar... na, fiecare cu ideile lui, vezi?

mamica de Andreea Bianca si Victor Darian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui oramona

Buna dimineata si de la noi.
Azi va servesc eu cu un tortulet de ciocolata , alba si cu cacao.Mai adaugam cafeluta, suculet si sampanie. Iar mai tarziu dam si o fripturica. Azi fetita mea e mare, implineste 3 lunite. Si tot azi va deveni si crestina . Mai e si ziua mamei mele, ca e Ioana .
Asa ca va poftesc cu mult drag sa serviti.
Urez si eu La multi ani, bebelusilor care azi mai adauga o lunita in buchetelul lor si mamicilor, taticilor si bebeilor care azi sarbatoresc de Sf.Ioan.
Va .

la multe lunite si felicitari pt viit noua crestina. La multi ani si mamei tale, numai impliniri si sa nu uitam de sanatate care e cea mai importanta.

mamy de Darius-Gabriel 27.10.2010

http://picasaweb.google.com/111104166763491653379

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineata!!!
La multi ani IOANILOR si IOANELOR!!
La multi ani IONELA !!
La multe luni si multi ani Calin Ioan,Daria,Elena,Eduard si Sara! Sa fiti sanatosi!
Pyti multumim de cafea,eu nu mai fumez.Luna viitoare fac un an de cand le-am lasat.
Oramona sa aveti un botez frumos!!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

oramona,la multe lunite si sa aveti un botez reusit.la multi ani mamei tale.
ana, oau, super, 1 an.felicitari.
multumim de urari.va dorim tot ce e mai bun si voua.sa ne traiasca sanatosi.

Mergi la inceput