Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (21)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Data limita de intors la serviciu e 1 iulie pt. mine...am fost azi si-am vorbit cu-al meu sef. No, tre' sa cautam bona...

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

de ce trebuie sa te intorci asa repede la munca?

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

mamy de Darius-Gabriel 27.10.2010

http://picasaweb.google.com/111104166763491653379

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Multumesc mult pentru urari

Raportam, la 3 luni - 6480g si 65cm, numai pe LM.
Am fost in oras, sa o sarbatorim pe buni. Am plecat cu 36.7grade si m-am intors cu 38.
Nu stiu de unde naiba, ca nu am fost in frig, nu am intrat in contact cu persoane bolnave....
Asa ca acum iau un paracetamol, bag niste ceaiuri, o frectie cu alcool si ma bag in patura. Sper sa fie cuminte Chan, sa nu ii arda de plimbari prin casa, ca o trimit cu tati.

Acum:
- poze - eu le fac cu blitz, tati fara, ca are nu stiu ce obiectiv
- diversificare - la vlad am inceput la 4 luni, acum as vrea sa astept pana pe la 5-6. iar despre borcanase cu fructe, eu ii luam lui Vlad si le amestecam cu fructe pasate de mine, pt ca iarna oferta era f slaba. in schimb, nu a suportat niciodata mancarea la borcanase, le scuipa instant.

Va pup si seara frumoasa

Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006
Vila Sucu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Be one condoleante.
La multi ani maine pentru Ioan, sa petreceti frumos maine!
Kiti insanatosire grabnica.
Hainutele inca le calc..probabil n-am sa o mai fac pentru multa vreme..dar inca mai gasesc timp si placere pentru asta..
I-am facut baita lui Matei si il hraneste tati, asa apuc sa ve urez si eu noapte buna si vise frumoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramohd spune:

Buna seara si de la noi!
multumesc de raspunsuri legat de capsor plat. La multe lunite bebelusilor care fac 3 luni astazi printre care si al meu. ce repede trece timpul!
Cu timpul e problema mare...ma tot chinui sa am un sfert de ora in care sa nu am nimic de facut, dar nu exista asa ceva.
Eu sterilizez tot ce prind in mana, biberoane, pompa, suzeta...sunt cam exagerata ce e drept cand vine vorba de igiena. Hainele copiilor le calc tot timpul; cand ma bucur ca am terminat de calcat o tura, am altele la rand si tot asa.
Ca vorbeati de pete pe haine, eu le scot cu Vanish, functioneaza de obicei.
Si eu am luat o "teapa" cu dosarul de indemnizatie, s-a dus sotul meu la primarie in 20dec ca sa afle ca sunt inchise birourile pana in 10 ian! numai in Romania se intampla din astea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

Despre hainutze: eu le spal cu detergent normal si le clatesc de doua ori dar nu le-am calcat niciodata.
Pampersul il schimb cam la 3ore si folosesc gama noua Premium Care.
Biberoanele le sterilizez o data la trei utilizari si dupa celelalte doua utilizari doar le spal cu apa calda si detergent de vase.
Poze fac fara blitz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

hai la multi ani sanatosi 2011!

ne iertati de apsenta da' s-au adunat mai multe treburi interesante, asta pe langa Sarbatori cand am fost ceva si mai ocupati si asa au trecut zilele si nu am mai apucat sa intru pe la voi. m-am mai conversat cu fetele pe FB ca intru sa mai verific mailu' si pac - apare notificarea

noi suntem harnici, sanatosi si voiosi, Slava Domnului!
- io m-am apucat de invatat pt rezi
- Alexandra face la olita de 3 zile
- Bogdan se diversifica cu suc de morcov

nu sunt foarte pro introducerea suculetelor inainte de 4-5 luni insa fiind cu anemie am preferat sa incep cu o vitamina acolo sa absoarba mai bine fierul din lapte. si ii placeeee in 10 zile vom intra pe piure de legume ca pe la 5 luni si un pic sa ii pot da carnita. no, noi suntem pe o schema nitel mai altfel asa ca nu va luati dupa noi

cartile zic ca diversificarea poate incepe cand bebe a "omplinit" 6 kile. teoretic ca asa avea la 1 luna jumate deci era oricum prea devreme. acum are 7800 g si 68 cm

nu am reusit sa citesc nic. poate reusesc maine seara. daca nu, io tot va pup pi tati!

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Zicem si noi salut pe zoua de azi....oops e maine deja! Ei nu-i bai!

Fisticule tare frumusei mai sunteti! Si ce va mai place sa va pozati! Sa stii ca si pt mine e un calar diversificarea, nu stiu ce sa fac, cum, cat, cand....Tocmai ce ma bucuram ca-i place piticului marul si a inceput sa se baloneze de la el, desi mai mult de-o lingurita nu i-am dat. A si constipat e in continuae...E io acu' ce fac? As vrea sa continui cu leguma, sa alternez ca sa ia si legumele. Sa fierb un morcov...sa incerc cu alt fruct...Sunt chestii care deocamdata ma depasesc si nici el nu e cel mai comod copil. Uff

Andreea da, asa mi-a zis dr ca trebuie diversificat precoce, mai intai bagat alimentul terapeutic apoi diversificarea propriu-zisa... Ma cam termina increderea ei in mine...as vrea sa-mi zica, ca la prosti exact ce si cum sa fac. De varsat slava Domnului nu varsa marul, tot e bine, In rest dupa fiecare masa scoate cateva gurite de lapte, mai intai cu aerul apoi de agitat ce e, sau cine stie...asa e de mult. Toate s-au mai accentuat cand a inceput sa ia fioer, asa ca l-am oprit. Dr zice sa-i dau legume cu frunza verde(spanac, stevie) si piersici...nush de unde gasesc eu. Concluzie: daca aveam si eu laptic ii dadeam san pana la 6 luni si va aveam pe voi de model si stiam cum sa-l diversific. Acu' tre' sa-mi bat capul!

Alynta
Kiti
Crinuts

Aaaa si la multi ani Ioanelor si Ionilor! sa fiti sanatosi si fericiti si tot ce va doriti! Si uite asa am scris un roman...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pity27 spune:

Buna dimineata! Va ofer o cafea cu lapte si pentru cine are pofta o tigara la cafea.
M-am trezit de la ora 5 si am decis ca azi incerc sa-mi depun si eu dosarul pt indemnizatie. Nici nu stiu daca mai sunt in termen. Mai stau acasa cu Tudor pana la 6-7 luni. Nu pot sa-l las singur cu bona si eu sa ma intorc seara la 7-8, efectiv nu pot. Ar trebui ca de luni sa ma intorc la serviciu. Imi e mila de el, mama la serviciu, tata plecat din tara, chiar ar fi copilul nimanui.
Eu nu mi-am facut dosarul pana acum caci 6 luni cat am stat acasa am luat salariu de la birou, insa de luna asta nu-mi mai dau nimic.Sunt pfa si nici contributiile nu le prea am la zi, la CAS nu am mai platit de vreo 3 ani. Daca pot sa iau indemnizatie ar fi bine, daca nu vreo 2-3 luni stau si fara niciun venit.

aura, mami de TUDOR 09.09.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

pity, eu iau o cafea si o tigara.
azi dau cel mai mare tort:calin face 5 luni, e si ioan si il serbam si pe tati tot cu numele.
la multi ani tuturor sarbatoritilor de azi:cei care mai adauga o lunita si cei cu numele.
deci va astept la tortulet.
haine:calc cand apuc si am timp.de obicei imi fac.le spal cu detergent normal.
ma duc sa-mi beau cafeaua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

buna dimineata..mi-ar prinde bine o cafeluta desi nu beau cafea niciodata...dar acum is cam rupta de somn....am stat aseara pana tarziu sa-mi organizez botezul si pe cand am adormit...pe la vreo 3..s-a trezit piciu sa pape(la 3:30)apoi la 6:30 si de atunci tot screme...nu stiu c are, l-am luat langa mine...acum s-a trezit de tot...ufff,sunt cam nauca de cap, nu-s obisnuita sa nu dorm noptile(m-a invatat prost, nu s-a trezit niciodata noaptea sa faca scandal,doar la papat si gata si asta numa o data ,maxim de doua ori pe noapte,rar)
- la multi ani Ionilor si Ioanelor, multa fericire si impliniri!
- maitreyi, felicitari ca poti invata si sa ai si grija de copii...nu stiu daca as reusi, eu sunt la facultate in anu 3 dar sunt la bucuresti ca acolo lucrez iar acum 2 ani stau acasa, cred ca o sa incerc si eu sa merg in sesiune sa-mi dau examenele dar nu stiu daca voi reusi sa invat ca nu prea am ajutor cu bebe, mami meu lucreaza toata ziua, so eventual seara si noaptea sa invat dar as fi zombi ziua cu piciu mai ales ca el doarme iepureste ziua si doar cate o jum de h o ora maxim...o sa vad ce va fi, daca nu poate imi inghet anu!!!
- o zi minunata sa aveti! pupici

mamy de Darius-Gabriel 27.10.2010

http://picasaweb.google.com/111104166763491653379

Mergi la inceput