Fluturasi de martie-aprilie 2011 (114)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Alina .n

Roxyburtica sexy .Ce super de tine ca ai pus doar 6 kg pana acum

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 25s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui djlaura01

iony super frumoasa burtica si purtatoarea ei

_
28 saptamani minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

vrem si de la tine ceva pozici cu burtica

fericita 32+ cu Sara Andreea

AMR 7 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Fetelor care mergeti maine la eco va asteptam cu vesti super bune despre bebei
Roxy, numai burtica e de tine- Doamne doar 6 kg ai pus pana acum
Mie mi-a aparut linia neagra devreme

fericita 32+ cu Sara Andreea

AMR 7 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Am si eu liniuta pe burta deja, de ceva timp.

Marti mergem la morfologie de trim 3. Ciudat, eu credeam ca se face o singura data, in trim 1

31 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

si ca de fiecar data eu sunt ultima care scrie in noapte...acum imi gasesc timp sa citesc, dupa ce am culcat prichindelul, am facut ordine, am mancat..cate-odata apuc sa fac si dus..uff..ca sa nu mai zic ca printre picaturi mai si lucrez cate ceva pt facultate:P

nu va suparati dar nu apuc sa citesc tot..scrieti prea repede..si este pacat ca scrieti chiar lucruri interesante..

asa cum vorbeam ieri de inducerea travaliului natural..adica unele din voi au zis prin ..vi cu o completare de care nu stiu daca s-a vorbit..nu actul in sine produ contractii, ci sectetiile sotului contin substante care produc contractiile precum si orgasmul femeii..asa ca daca o faceti, facet-o ca atunci cand ati conceput copilul!:)
deasemenea apa calda si efortul..chiar prin plimbari lungi si urcatul scarilor...toate pot fi la baza unui travaliu indus de voi..

vad ca a aparut deja linia negra la unele din voi..la prima sarcina si eu o aveam deja..acum insa nici urma..poate pt k abia ce mi se dusese:)) pe la 1 an si 4,5 luni ale lui Tudor mi-a disparut complet aceasta linie nasolica:P

va si revin maine..sper sa am timp sa incarc niste poze:)

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12 martie '09 si de fluturas de 26+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

asa ca mi-am adus aminte..si legat de mancatul de ciocolata...eu am avut pofta de ea..si am intrebat mai multi medici si mi-au zis toti ca este foarte bine..ciocolata contine anumite substante care ajuta la dezvoltarea creierului...si aceste il ajuta si pe bebe...normal nu inseamna sa consmam in exces..insa deaceea si pe noi medicul pediatru la care mergem cu Tudor ne-a certat cand i-am zis k nu ii dam copilului ciocolata pt ca si asa are multa energie...ne-a zis ca ciocolata este un aliment de care dezvoltarea copilului are nevoie..

asa ca..o patratica de ciocolata este buna oricand si oricum:D
am inceput sarcina cu 56kg (1,64) si acum am 62 kg..am luat deci deestul de mult..la Tudor am luat 16 kg..si 4 au fost doar in ultima luna in care pe cuvant de onoare ca am mancat doar ce trebuia...nu stiu cum s-a intamplat..telul meu era sa iau doar 12kg toata sarcina..n-am reusit..acum..am zis k oricum nu mai conteaza:P doar purcelusa sa nu ajung:P

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12 martie '09 si de fluturas de 26+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Neata fetelor si LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de azi.Sa va dea Dumnezeu multa sanatate si liniste in familii!!

Noi am facut azi 25s.Crestem..si asa sper sa fie in continuare...
Azi dimineata mi-a curs sange din nas..Voi ati patit asa ceva?Am citit ca din cauza fluxului sanguin..Ce ziceti???

In rest..nimic nou..Abia astept sa termin cu munca..ma simt oarecum obosita si nu vreau sa-l stresez pe bebe...

Pupici..

25+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Neata neata!
La multi ani Ioanelor si celor care au Ioana, Ion, Oana in familie! Multa sanatate, noroc in toate si belsug!

Mai am 3 zile de concediu, sper sa profit de ele, si apoi abia astept prenatalul!
Pupaturi

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s27 cu un dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Neatza!!!
La multi ani Ioanelor si Ionilor!!!
nu am mai intrat de 2 zile insa asa pe sarite v-am citit
felitari Miki si Mada pt bebeline mari!!
Alina abia astept sa vii si tu cu vesti bune de la eco
cand am citit ceza pe 4sau 7 ..brrr....desi de la inceputul sarcinii amzis ca nu imi e frica ca stiu ce inseamna acum ma gandesc continuu
Mada , deci Alina castia daca puneam pariu
parca a mai vitit de cineva care a fost la eco..uff imi scapa
aaaa.Yasmi felicitari si tie pt bebe eduard....si parca am citit ca esti stresata ca e prea mic
mai vezit ti de treaba ....eu zic ca ai facut ff bine ca ti-ai controlat ce ai mancat
pai daca ar vedea mama ta ca eu nu pot sa manac nimic nu stiu cum ar reactiona

eu suint tot stresata cu bubulina mea..uff misca asa de incet parca sunt fluturasii aia de la inceput
si exact in ziua cand pun mana pe tel sa sun sa fac o eco..atunci se revigoreaza si iar aman
apoi iar nimic juma de zi
azi noapte nu a miscat de aseara pana azi pe la 6..si la 6 am tot mangaiat eu burtica
s-a intarit un pic..apoi cred ca s-a intins ca a miscat in ambele parti si gata....
acu,m mai simt cate un onduleu dar parca balonata

zic sa o tot lungesc ca am eco exact cand fac 32s+1 si ar fi ca morfologica de trim 3 acesta eco....dar eu stiu daca gogosica mea v-a vrea si saptamana viitoare sa fie mai activa

i-am mai cumparat 4 body si gata cu cap body am terminat ..am deja 11buc
acum vreau sa trec la vreo 10 salopete
un costumas pt afara+caciula
4 caciulite de casa....asta ca sa nu le ratacesc prin casa sa am mai multe....ca nu vreau sa o tin infofolita
si sa vad daca mai iau ceva...zic ca pt prima luna e suficient..mai ales ca nu ma vad umbland prin oras sa ii iau si haine mai fitoase
babetici si alte consumabile

mi-am luat si eu cate ceva pt bagaj
3 seturi de chiloti ..niste parasute vb lui fiimea din carrefour 3 la set ..oferta 4lei setul....2 camasi si niste tampoane....ca lista o uitasem acasa si nu mi-a mai trecut nimic prin cap

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....30 cronologic....wow am ajuns la luna a7a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Ia sa vedem cine s-a trezit de dimineata...

Lalely, pisuc, deea

in sapt 25 cu minune de sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput