Fluturasi de martie-aprilie 2011 (114)
Raspunsuri - Pagina 17
anaxena spune:
roxy,tu?poze?nimic??
apropo cate kg ai luat in total???nu de alta dar organism ca al tau inca nu am intalnit
Ana-Maria mami de
Maria 19.06.2008 si
30+
cum creste Alex
AMR 9s!!!! 
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
roxy_s spune:
anaxena vezi ca chiar acum am pus poze![]()
![]()
am luat 6 kg pana acum. oare mai iau vreo 3 pana la sfarsitul sarcinii?
S-a intamplat minunea mult asteptata
32+
AMR 7 sapt!!!

mandreeac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anaxena m-am uitat si eu la poze mandreeac ai o burtica mare si perfect rotunda cate dintre voi avetzi linia nigra??? bb_yasmi la tine nu comentez nimic...ti se vad si coastele...pai cred si eu ca toata lumea din jurul tau te "compatimeshte" ca esti prea slaba...felcitarile mele sincere!! miki abia ashtept sa vad ce-tzi zice Iosup de obicei din ce-am vazut nu fetele cu cezariene programate nasc primele,ce bine ar fi ca la noi sa decurga totul perfect normal Ana-Maria mami de 30+ cum creste Alex AMR 10s!!!! ![]() Maria,povestea nashterii Maria in culori |

Eu o am si inca de multa vreme mi-a aparut!

Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 32
Rares Andrei
AMR 8 saptamani
djlaura01 spune:
fetelor eu nu am linia neagra,cand trebui sa apara??
eu ma bag la 
si apoi la 
PS::VORBIM ABIA MAINE![]()
_
28 saptamani
minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos
Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?
anaxena spune:
tocmai ce ziceam de tine!!
zici ca sta cu fundul in sus bebelina ta...s-a rotunjit binishor in partea de sus..cred ca acum pot spune ca s-a schimbat ceva la burta ta..dar mi-am dat seama ca de fapt de vina e pozitzia picioarelor
Ana-Maria mami de
Maria 19.06.2008 si
30+
cum creste Alex
AMR 9s!!!! 
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
roxy_s spune:
dar care a fost faza cu strumphitza de nu mai intra? s-a suparat pe cineva? ca nici eu n-am citit chiar tot![]()
![]()
32+
AMR 7 sapt!!!

mandreeac spune:
Roxy pup burtica e f frumoasa si a mai crescut, cel putin asa mi se pare mie!
Gata fetelor ma duc sa ma imbaiez si apoi eu si sotul ne apucam sa facem un puzzle!
Noapte buna tuturor si maine voi intra sa aflu vesti si sa dau vesti!
Andreea B.
cu o minune
Rares Andrei
AMR 8 saptamani
roxy_s spune:
mandreeac te asteptam cu vestile bune

si eu merg la nani

32+
AMR 7 sapt!!!

mandreeac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxy_s dar care a fost faza cu strumphitza de nu mai intra? s-a suparat pe cineva? ca nici eu n-am citit chiar tot S-a intamplat minunea mult asteptata 32+![]() AMR 7 sapt!!! ![]() ![]() |
S-a suparat Strumphy????? SPer ca nu si sa mai intre, ca asa este intr-o comunitate, sunt diverse pareri. Eu sunt in urma cu cititul asa ca nu stiu daca s-a petrecut sau nu ceva pe aici! Ce stiu e ca a fost o discutie bazata pe reducerile de la magazinul Z, dar nimeni nu a spus nimic cu rautate sau cel putin asa am interpretat eu, nici de o parte , nici de cealalta!

Andreea B.
cu o minune
Rares Andrei
AMR 8 saptamani
alina.n spune:
si eu am linia neagra defapt la mine nici nu a apucat sa dispara dupa prima sarcina
mami de
Naty (10.04.2009) si
cu
Alex 34+