Suntem in clasa a-II-a:2010-2011 (5)
Raspunsuri - Pagina 9
sorana spune:
Ok, de fapt pot fi de acord cu uniformele
. Ideal mi se pare o vesta la fel purtata peste tricou sau camasa alba sau in una in culorile vestei si pantaloni la alegere.
Dar poate fi si uniforma "totala" dar sa ... fie draguta si comoda.
La fi-mea sunt uniformele clasice, alea de pe vremea noastra. Ce gasesti in comert, chiar si cele mai scumpe, sunt din materiale proaste, intra la apa la primul spalat, iese culoarea, nu gasesti marimi mai mari, etc. In plus copilul nu se poate imbraca singura. Are sortul ala bluemarin care se incheie cu 2 nasturi si leaga cu funda la spate. Distractia baietilor era sa-i desfaca sortul si ea nu se putea incheia singura la spate. In plus e foarte subtire si mergea cu pantaloni pe dedesubt asa ca arata de-a dreptul caraghios.
Nicoleta spune:
Salut.
Il laud si eu cu locul I la concursul de inmultire de astazi.
--------------------------------------------
A venit Craciunul!
A trecut Craciunul...
Nicoleta spune:
Multumim.
Sorana, stiu. Aici se face dintr-a doua. Dar abia au trecut la adunari pana la 100, cu numere formate doar din unitati, fara trecere peste ordin. Ei pana acum au facut adunari si scaderi cu trecere peste ordin, cu numere formate doar din unitati, dar doar pana la 30. Au alta logica :).
A venit Craciunul!
A trecut Craciunul...
happiness spune:
Oricum inmultirea nu e atat de grea. Fiica-mea stie deja multe inmultiri simple, cunoaste regula adunarii repetate, nu cred ca ii va fi greu sa se descurce. Oricum sigur le vor lucra la vara cu doamna, daca va ma exista acea pregatire de vara.Adunarea si scaderea cu trecere peste ordin a invatat-o tot asa, vara, cu doamna,si nu am avut deloc probleme, le face repede si bine .
sorana spune:
Prin adunare repetata le face si fi-mea (inmultirile adica). Dar nu le stie pe dinafara. O sa le invete. Si eu ma gandeam ca la vara o sa incep sa fac cu ea inmultirea, mi se pare ca ia ceva timp s-o inveti.
happiness spune:
Da, faza e ca fac aproape zilnic o inmultire(inmultirea cu 2 de exemplu), si normal ca e greu sa invete de pe o zi pe alta.De aceea e mai bine sa le stie de dinainte. Eu am testat pe pielea mea, cititul l-am lasat balta in vacanta de vara si toamna abia citea, mate a facut la scoala si a mers mult mai bine.
Nicoleta spune:
Ciudat, nu-mi apare ultimul mesaj...
A venit Craciunul!
A trecut Craciunul...
sorana spune:
Da, uita repede la varsta asta. Sau, probabil, nu-s inca bine fixate cunostintele. Si la noi asta-vara nu prea a citit si apoi citea mult mai greu.
Fac un numar pe zi la inmultire? Normal ca le e greu sa retina asa repede.