Suntem in clasa a-II-a:2010-2011 (5)
Raspunsuri - Pagina 10
happiness spune:
Ce mai faceti? Pe unde sunteti, fetelor? Deja in vacanta? :)
Noi asteptam cu mare nerabdare vacanta, ne e greu sa ne trezim, in special lunea, desigur, dar pana una alta facem numere pana la 1000(tot scriere, comparare etc) si semne de punctuatie plus povestiri...Nu s-au anuntat teste saptamana asta, dar ieri au dat ceva la cunoasterea mediului, nu stiu daca era test sau fisa, dar e la doamna , oricum.Sper ca la romana si la mate sa nu le dea, o vad obosita si fara chef de scoala. Si eu sunt cam la fel, trebuie sa recunosc...
sorana spune:
Asa, ca-n ultima saptamana si noi
. Adica fara chef, facem strictul necesar. Ieri nici n-au avut tema la romana. Au incheiat capitolul la romana, eu ii ziceam ca poate le da test, fi-mea zicea ca nu pentru ca n-au facut recapitulare, dar ca au incheiat capitol si la mate (0-1000 scriere si compunere).
Am vazut ca la mate are suficiente note in carnet (5 adica) si la romana 8 (parca trebuiau sa fie 9?).
La italiana le-a zis de data trecuta ce le-a incheiat mediile.
O sa vedem daca mai dau teste sau nu.
Vineri mai mergem la scoala? Eu parca n-as duce-o ![]()
Cam scurta vacanta asta si eu deja ma gandesc ca mai e mult pana la Paste
.
anya spune:
Pentru ieri am avut amenintare de test la mate - care nu s-a concretizat pentru ca au fost prea putini copii la scoala. Se pare ca o mare parte si-au luat vacanta in avans. Le-a luat carnetele sa le treaca media asa ca....eu cred ca putem declara semestrul incheiat. ![]()
Lalya spune:
Noi, ieri, am avut test la matematica. Inca nu le-a adus rezultatele, in schimb, azi, nota pe caietul de romana.
Teme nu prea, sau foarte putin de scris.
Si noi asteptam vacanta, nu am reusit sa ne mobilizam (noi parintii), dimineata mereu in criza de timp, parca suntem ametiti, nimic nu iese...alergam prin casa, ne agitam si tot in ultimul moment ajungem la scoala..
sorana spune:
Da si noi am dat test la mate azi (probabil acelasi test Lalya, voi ati dat ieri?). Cica a gresit ceva , un subpunct, sa vedem maine nota. Maine dam test la romana. Sper sa se descurce.
Deci la noi medii incheiate abia pe joi vor fi ...
happiness spune:
Ieri a dat dictare si nu a gresit nimic,la fel ca si la precedenta dictare , la fel ca la ultimul test la mate...Am fetita mare, responsabila, vad ca anul acesta s-a concentrat mai bine si nu a mai gresit din neatentie la fel de mult ca anul trecut. In mod clar, clasa a II a e muuult mai frumoasa decat clasa I...Cred ca si invatatoarea e fericita, imi spunea copilul ca ieri au fost 25 de dictari perfecte in clasa si 5 cu mici greselute, deci concurenta e de prima clasa. Am o intrebare, daca ati mers la Winners, voua vi s-au comunicat rezultatele?Ca eu nu stiu nimic si nici pe site nu e afisat.
Eu cred ca vor da alte teste abia dupa vacanta, desi la romana urmeaza in manual recapitulare/evaluare, iar la mate stau la nr 100-1000 de ore multicele.Si noi avem carnetul la doamna, cred ca azi-maine incheie si mediile.Sa aveti un sfarsit de saptamana perfect, cu sanatate si medii mari!
Lalya spune:
Azi am avut ora de consultatii (de 8 la 9).
In afara de faptul ca alearga, tipa si ca ramane uneori in urma, nu are ce sa-i reproseze.
Testul la mate a fost luni inca nu avem rezultatele, poate azi. Ieri dictare la romana si azi au simulare de incendiu.
sorana spune:
Nu, la winners inca nu avem rezultate. Cica le-au trimis la scoli la profesorul coordonator. Oricum la noi n-au n-au ajuns.
loryi1974 spune:
Happiness,eu una nu m-as bucura sa stiu ca sunt 25 de lucrari perfecte dintr-un singur motiv:nu se incadreaza in curba lui Gauss ,deci este foarte probabil ca examenul/testul respectiv sa nu fie obiectiv -subiecte mult prea usoare etc.La voi,curba e plata :),deci ceva e putred.Nu te supara pe mine.
.
In mod normal,curba arata ca sunt cativa copii super ,cativa foarte slabi,cei mai multi intre-raportati la grupul respectiv.
La voi,dupa parerea mea,lucrarea a fost prea usoara raportata la nivelul clasei.