Cred ca m-am bucurat prea repede!
Raspunsuri - Pagina 5
Irinel spune:
Mina, sincer nu stiu daca e un semn faptul ca ai calduri, nu am auzit de asa ceva pana acum.
Oricum, daca nu vine dumnealui, e bine.
Mitzura pare sa mearaga bine si la tine.
Mel, bafta multa, trebuie sa vina bebe!
Va pup si astept sa aflu cat mai grabnic ca sunteti toate gravidute. Va astept la sectiunea de mamici
Irina si bebe(ii?) din burtica
saptamana 9 (DPN 9 iunie)
mina spune:
Nimic nou pe la mine. Adica m-au apucat pe la pranz niste afurisite de dureri, usoare de altfel, dar parca numai pe partea stanga, parca era ovarul, dar, vorba ta, Irinel, putea fi si , ca eu cam am probleme de astea. Acuma mi-au trecut, si nici junghiurile de zilele trecute nu mai apar.
Plec de la birou si fac asa o mica plimbarica spre casa si-mi cumpar teste de sarcina sa ma testez maine dimineata. Daca voi gasi Clear Blue probabil ca nu rabd pana maine dimineata, dar nu trebuie sa fiu prea frenetica.
A propos, dragelor, daca la mine actiunea presupun ca s-a petrecut prin 15-16 si am avut toate simptomele astea de vi le-am povestit (deci ar putea fi cu ochisori) testul de sarcina e relevant in stadiul asta? Mi-e sa nu ma lase cu ochii in soare .... Sau sa-mi cumpar mai multe si sa le fac la distanta de doua zile de acum incolo?
Asa fac, cumpar mai multe.
Dar nu am auzit nimic azi de la Mitzura si de la Crinuta.... Alo, colegelor, unde sunteti? Incurajati-ma si voi cu vesti bune, sau macar cu premise de vesti bune.
Va pup pe toate si va tin la curent
Mina
Cu rabdarea treci marea.
Androix spune:
Multa bafta, mai fetelor!
Sa ne dati o veste buna maine sau luni!
Eu va tin pumnii!
Pupici,
Andreea
crinuta spune:
Sunt terminata!!! Temperatura mi-a scazut considerabil in seara asta, ceea ce inseamna ca maine va fi mica, deci sigur nu este bb.
Nu imi vine sa cred cum in cateva ore mi s-a spulberat visul. Acum simt ca vreau sa mor. Asta e tot ce simt.
Crinuta
Monica-Elena spune:
Crinuta tu cred ca nu ai mai mancat bataie de mult. Stiu prea bine cum este in asemenea momente dar hai susu si de la capat...te rog.
Monica
mina spune:
Fetelor, nu am deloc vesti bune: testul e azi dimineata a iesit negativ. Bine, dupa vreo doua ore aparuse si a doua liniuta foarte palida, dar nu se pune, nu-i asa? Cred ca chiar m-am bucurat prea repede si tare dezumflata ma simt acum.
Pe de alt aparte, alta belea, cand m-am trezit dimineata aveam o preafrumoasa criza de stomac (o fi de la stres ???) de m-am incovrigat in pat si mi-ear si greata rau. Nici nu mai merg la birou azi, ca nu ma lasa stomacul asta. Dupa 3 ore de dureri suparate se cam invarte pamantul cu mine.
Uratii in schimb nu s-au arata si nici nu dau semne ca ar avea de gand. In plus, toate simptomele de pana acum sunt la locul lor. Oare am facut testul prea devreme, sa-l mai repet, daca nu se intampla nimic, si luni? Voi ce spuneti?
Crinuta draga mea, nu ma face de rusine, tine capsorul sus sa stie bebe ca are mamica viteaza si sa vrea sa vina la tine. Am auzit ca la deprimate nu prea se inghesuie. Vezi ca ai un PM de la mine, poate te fac chiar sa zambesti.
Va pup pe toate si ma duc sa stau un pic in pat la caldurica si citesc o carte cu nemti, poate se sperie rushii si pleaca....
Va pup si va doresc sa va bucurati in fiecare zi de cate cave, chiar si intr-o zi ca asta.
Mina
mitzura spune:
Fetelor, scuze, pentru asteptare, dar a meritat. Va dau cea mai buna veste posibila!!!!
Am facut testul si a iesit pozitiv!!!
Sunt fericita si in acelasi timp ingrozita! Ingrozita ca s-ar putea intampla ca data trecuta. Cand i-am spus sotului meu s-a speriat si mai rau ca mine. Statea asa si nu zicea nimic, asa ca l-am zgaltait ca ma gandeam ca n-a inteles ce i-am spus. Mi-a raspuns cu o voce pierita ca "e speriat". Dupa care a inceput sa-mi spuna regulile (ca n-am voie sa fac curatenie, ca face el, etc. etc. - Ce ma bucur!)
Crinuta, pai tu iti iei temperatura seara si crezi ca e relevanta? Temperatura se ia dimineata, nu stiu cat de corecta e daca o iei seara. Hai asteptam sa ne zici ca a crescut la loc! Si de fapt, cat ti-a scazut? Iti mai aduci aminte cum am inceput subiectul asta, ce dezamagita eram ca mi-a scazut temperatura? Ei, si uite ca se poate sa mai scada un pic si totusi sa fie bebe! Asa ca nu-ti pierde speranta. Eu te sustin de aici de departe.
Mina, ai facut testul? Hai ca sunt nerabdatoare! Si daca iese negativ nu te supara ca s-ar putea sa fie cam devreme cum ai spus si tu. Si eu am facut un test duminica si a iesit negativ si uite azi a fost foarte pozitiv (daca pot sa spun asa). Astept vesti!
tumpi spune:
Felicitari mizura, sa fie intr-un ceas bun , sa te bucuri de bebe si cel mai important lucru e sa ramana acolo unde e timp de 9 luni.
FELICITARI viitoare mamica.Tare as vrea peste putin timp sa spun si eu acelas lucru despre mine.
Ioana
Monica-Elena spune:
Bravo Adela!
Ai vazut una calda si una rece. Asa-i in viata. Acum ai grija de tine si de ce e in burtica(sotul tau are dreptate).
Mina eu cred ca si la tine e cu ochisori dar ai facut testul prea repede.
Monica