Cred ca m-am bucurat prea repede!
Raspunsuri - Pagina 3
Roxana_G spune:
Scuze de intarziere.
Crinuta, intr-adevar s-a intamplat cand am abandonat ideea. cel putin temporar, pentru ca am zis sa ne vedem de concediu si sa ne mai relaxam.
Ba chiar m-am stresat 2 saptamani sa imi organizez un concediu de vis in Mauritius. Cu chiu cu vai am gasit bilete la avion cu o singura escala si care sa fie sub 20 de ore. A doua zi am facut testul. Va dati seama ca Mauritius a picat, pentru ca trebuia sa fac vaccin pentru febra galbena si sa iau medicamente pentru malarie - total interzis pe sarcina. Pana la urma am fost in Bucovina la manastiri.
Si medicul meu saracul tot imi spunea ca o sa se intample firesc si repede cu conditia sa ma relaxez si sa nu ma mai obsedeze sarcina.
Va pupic pe toate si doresc bafta multa in ceea ce v-ati propus. Ne auzim pe forum la sectiunea mamici in functiune - vedeti voi dupa aceea!
Rox
crinuta spune:
Fetelor, este obligatoriu sa ai pete daca esti insarcinata? Mina, in afar de pete si dureri de sani, ce alte semne mai ai?
pupici
Crinuta
coral spune:
In iunie cind am ramas insarcinata nu am avut nici o scurgere si deci nici un fel de pete. M-au durut sinii, am avut o permanenta stare de oboseala si un gust ciudat in gura. Temperatura a crescut cu numai 0,1 grade deci nesemnificativ.
Fieacare organism reactioneaza diferit. La o saptamina am luat un test si a fost negativ - nu a aparut nici o liniuta, dupa 2 sapt. a fost pozitiv.
Bafta la toate si sa ne intilnim la forumul de mamici.
There is a difference between knowing the path and walking on it.
mina spune:
Crinutza,
M-ai intrebat in a cata zi sunt... pai mie nepoftitii tre sa-mi vina abia pe 30 oct. Deci e un pic cam devreme sa-mi fac idei, dar problema se pune in felul urmator: pe 22 (adica cu 8 zile inainte de programarea nepoftitilor) au aparut durerile foarte usoare si apoi petele maronii. M-au tinut asa vreo 2 zile apoi petele nu au mai aparut dar au continuat durerile. Azi, iar, o pata, am zis asta e, nu a iesit nici luna asta, hai sa ma pregatesc de nepoftiti...... Da' de unde, ca iar am ramas cu ochii in soare.
In acest timp tot am junghiuri pe acolo prin burtica, de nu mai stiu nici eu de-s ovarele, de-o fi uterul sau ce-o fi. A, si sunt cam constipata, asta nu stiu de e sau nu vreun semn. De sani nici nu mai vorbesc: ma dor, sunt tari si nu mai intru in sutiene.
Ca asta e. Astept ziua de 30. Deci mai am azi si mai am maine. Daca nu se intampla nimic pe 01 nov o sa fac un test de sarcina. Si-apoi om vedea.
Treaba e ca eu niciodata nu am avut astfel de simptome pre-menstruale. Am avut dureri si sani iritati, dar niciodata joaca asta de-a uite pata nu e pata. De aceea ma gandesc ca poate poate.
Dar nu vreau sa-mi fac sperante de pomana, ca nu-mi place deloc sentimentul acela de dupa, cand iti dai seama ca iar ti-ai facut idei aiurea.
Am sa va tin la curent.
Revin cu intrebarea, ca doar maine nu-i poimaine... ce test de sarcina imi recomandati? as prefera unul care sa se poata face in orice moment al zilei.
Va pup pe toate si va doresc sa va bucurati in fiecare zi de cate ceva.
Mina
Irinel spune:
Mina, mi-a placut tare mult urarea ta de la sfarsitul ultimului mesaj...
Sa dea Dumnezeu sa fie bebe si la tine si la Mitzura!
Mina, poti sa iei CLear Blue, se poate face in orice moment al zilei, eu l-am facut seara cand am venit de la serviciu, cand aveam intarziere a ciclului de nici 2 zile si a aratat pozitiv. De frica sa nu fi facut ceva gresit, am mai facut unul in seara aia si unul a doua zi dimineata si toate au aratat si a doua liniuta.
Daca testul iese pozitiv, eu zic sa te prezinti de urgenta la doctorul ginecolog. Nu te speria, ca nu e de rau, dar e bine sa te asiguri ca sangerarile sunt ok. Eu am o prietena care nu isi propusese sa ramana gravida, ba chiar se fereau in perioada fertila. Cand a avut sangerari si dureri a crezut ca ii vine ciclul, s-a prins tarziu ca e sarcina si pentru ca sangera prea mult doctora a sfatuit-o sa renunte la sarcina. Acum sa nu ma intelegi gresti, ciclul poate sa vina chiar si in cantitate normala peste sarcina si totul e ok, important e sa stabilesti ca petele maronii sunt un fel de ciclul tardiv. De altfel din cate am citit, e bine cand petele sunt maronii, e rau cand se transforma in pete de sange rosu (ma refer la cazul sarcinii bineinteles).
Bafta multa, si tine-ne la curent. Eu zic ca sunt sanse mari... da incearca sa nu iti faci sperante pana nu vezi rezultatul testului. E bine daca il faci pe 1 cum vrei tu...
Pupici
Irina si bebe(ii?) din burtica
saptamana 9 (DPN 9 iunie)
Irinel spune:
Crinuta nu e obligatoriu sa ai pete daca esti insarcinata. De cele mai multe ori nu vine deloc ciclul, cazurile cand gravidutele au petele astea maronii sunt exceptii de la regula (dar se intampla destul cred).
Cu drag,
Irina si bebe(ii?) din burtica
saptamana 9 (DPN 9 iunie)
mina spune:
Irinel, sa inteleg ca vrei doi bebei? Si eu la fel imi doresc. Sa ai sanatate,si tu si cel (cei ) din butica, ca restul vine de la sine.
Uite chiar azi am sa ies in oras si-o sa incerc sa gasesc teste Clear Blue. Data trecuta cand am cumparat farmacista a zis ca nu exista asa un test. Eu nu am contrazis-o dar acuma-s informata.
O sa fac testul pe 1 nov, si apoi mai vedem.
Dar spuneti-mi fetelor, e normal sa ai si dureri? Nu-s insuportabile, dar sunt.
Va pup si va multumesc.
Va doresc o zi cu soare.
Mina
mina spune:
Mitzura, ce noutati ai?
Eu nu am nici o noutate, dar poate e ca la englezi: no news is good news......
Te pup !
Mina
Sa va bucurati in fiecare zi de cate ceva !