Pufi 2010 (194) - LMA Arthur! LMA Ioana!
Raspunsuri - Pagina 11
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elefantica hmmm...2 lingurite din branzica cu banana ....yeeeeeeeeeee mie mi-a "decedat" explorer-ul asa k o sa am nishte mesaje mai putin "colorate" ...asa k de pe chrome |
bravooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!
la cat mai multe!!!!!!!!
I don't know much...but I know I love you...and I always will...'cause you're my soul and you are the air I breathe...
Happy New Year!!!
dandanaG spune:
citat din mesajul lui elefantica fetelor haideti la party ... a mancat isabela tot ce i-am pus in castron ...tanana ...plus inca pe atat ...n-a mancat atat nici in zilele ei bune de precizat ca in castron i-am pus budinca de dovlecel ...cu muuuuuuuulta dragoste |
wauuuu!!!
se pare ca isi revine si acum recupereaza
bravo Isa!
mami de Dragos Andrei
Eleysa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
Ei vezi! Se recupera dupa revelion . Inseamna ca este mult mai bine de i-a venit foame de lup. Cum adica bundinca de dovlecel? Cum ai facut-o? varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un |
mda am luat la puricat toate fisierele pe care le aveam despre si cu retete pt copii ...si am gasit-o p-asta ...este de la peste 10 luni cica ...
Budinca de dovlecei
1 dovlecel, 20 g cascaval, 1 ou, smantana, sare.
Se curata dovlecelul de coaja si se scobeste miezul cu o lingurita. Se taie in cuburi mici si se fierb 10 min. in apa cu sare. Se strecoara si se lasa sa se raceasca. Se amesteca poi cu galbenusul, cascavalul ras, albusul spuma, 1½ lingurita faina si unt. Se rastoarna intr-o forma unsa cu unt si se toarna smantana. Se coace 20-30 min. si se serveste cald sau rece.
eu nu am pus faina si unt in compozitie ...am uitat ...doar am uns tava cu unt
pofta buna!!!
dandanaG spune:
eu vroiam sa va intreb, voi nu le mai dati lapte dupa mesele solide?
eu, indiferent de cat mananca, dupa masa ii pun si lapte in bibe si bea -50-100-120 ml in functie de cat a mancat
mami de Dragos Andrei
ayanna_xem spune:
Salutare fetele...
V-as pofti la un ceai de busuioc, dar e cam cah...eu il beau de nevoie ca cik face bine la gat,dar nu prea sunt adepta aromelor puternice...
Am citit ultima pagina si am vazut vesti bune de la ELE...a papat pitica tot, yupiiiiii......poate se amelioreaza lucrurile si la capitolul kk si reintra toate in normal.
si ceilalti pufisori care inca se mai chinuie cu muci sau febra sau alti crocobauri...sa treaca repede si sa fie sanatosi si cu chef de joaca!
Zgubilicea mea inca tuseste urat, pana se ineaca....dar parca azi au fost un pic mai rare crizele astea de tuse...si desteapta de mine am uitat ieri sa-i dau doza de AB de la pranz...seara mi-am dat seama , dar m-am ametit cu toate prostiile astea de medicamente, unele la 6 ore, unele la 8, ii varza in capul meu.
In rest suntem vioaie...cu chef de vorba si joaca...si slava domnului pofta de mancare, ca daca am mai fi avut de furca si cu asta nush unde ajungeam.
Azi, dupa ce vine sotul de la munca, am program de iesit la cumpereturi...yupiii. O las pe zgubici cu mamaia-sa si sper sa ma aerisesc si eu un pic, ca am vreo 2 saptamani de cand n-am mai iesit din casa. M-am salbaticit!
XELA...ce mi-ai facut cu link-ul ala cu menu-uri speciale!!!
Azi noapte am stat cheauna si am cautat retete...frate, ce-i acolo, m-am imbolnavit de pofta...tre sa-mi fac o lista exacta cu ce gatesc pt motz ca am pus ochii pe o groaza de feluri, dar cu siguranta n-o sa am timp de gatit si tre sa ma organizez foarte bine si sa nu-mi propun mai mult decat pot sa fac.
La noi torturile sunt un pic mai ieftine...cam 20-30 lei/kg cele faine, dar cred ca tot acasa o sa-l fac. Mi-a adus o prietena vreo 4 cutii cu figurine din zahar pentru ornat tortul si as vrea sa le folosesc...acum caut retete de tort. Am incercat sa fac eu intr-o zi niste trandafiri din pasta de LP, dar nu mi-a iesit nik...s-au inmuiat si m-am lecuit de facut eu acasa asa ceva, mai ales ca sunt antitalent intr-ale bucatariei. Am vazut ca se gasesc figurine gata facute la cofetarie...tot felul si variaza intre 2-5 lei figurina, da-s faine tare si se merita.
Dap...s-a trezit zgubi...nu mai am liniste, deja e cu degetele pe gat...
Poate mai intru diseara dupa ce ma intorc de la plimbari...
Va pup!
O zi buna!
_
Mami de strumfita zgubilitica
tomaca spune:
citat din mesajul lui dandanaG eu vroiam sa va intreb, voi nu le mai dati lapte dupa mesele solide? eu, indiferent de cat mananca, dupa masa ii pun si lapte in bibe si bea -50-100-120 ml in functie de cat a mancat mami de Dragos Andrei |
eu nu. Decat la inceput cand am inceput diversificarea. M-am oprit ca-mi zicea pediatra sa nu-i mai dau ca-l ingrasa laptele. Ii mai dadeam un biberon mai mic intre masa de pranz si cea de seara cand se culca. Asa ca acum avem lapte doar de 2 ori pe zi, si niciodata noaptea.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui haircut
La 2-3 zile... M a inceput de data asta cu febra duminica dimineata, luni pe seara avea cateva bubite, dar putine, nu mi-am dat seama ce si cum, marti dimi a inceput sa se umple. Sanatate multa! Imi pare rau, sper sa nu fie de la noi... mami de fetita finuta |
a facut maia roseola????
ioiiiiiiiiiii
pup sa treaca repede..........
ioi macar stii de ce a fc atata timp febra...........
I don't know much...but I know I love you...and I always will...'cause you're my soul and you are the air I breathe...
Happy New Year!!!
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui elefantica fetelor haideti la party ... a mancat isabela tot ce i-am pus in castron ...tanana ...plus inca pe atat ...n-a mancat atat nici in zilele ei bune de precizat ca in castron i-am pus budinca de dovlecel ...cu muuuuuuuulta dragoste |
wowwww, tot inainte, Isabela!
Felicitari, mami!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) Noi 4
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui dandanaG eu vroiam sa va intreb, voi nu le mai dati lapte dupa mesele solide? eu, indiferent de cat mananca, dupa masa ii pun si lapte in bibe si bea -50-100-120 ml in functie de cat a mancat mami de Dragos Andrei |
Dandana, eu ii dau lapte dupa fiecare masa solida...mai ales acum, cand nu prea mai are mese solide...dar si inainte, cand manca...
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) Noi 4
sorina_bz spune:
Xela, Haircut, Mire...sanatate puiutzelor!
Noi am venit de la doc...nimika n-are cupilu' meu...
Face asa pt ca.... poate.
A, si are gingiile iritate de atat ros...si ii ies si urmatorii incisivi de sus...bafta noastra!