Pufi 2010 (194) - LMA Arthur! LMA Ioana!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Plateea.
Habar nu aveam ca exista asa ceva. Nu e cazul la noi se pare, al meu nu bea lapte inainte de culcare si nu insist niciodata cu mancarea.
Tot la masele ajung....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Voi aveti aparate de masurat umiditatea? Ce-ati cumparat si de unde? Sunt sites specializate? Merci

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

da..eu am o chestie..luata de la domo....e ceas....arata temperatura in casa si umiditatea si are un senzor pt afara...pt indicarea temperaturii( dar pus pe zid...nu pe termopan ca la mine)....io-s disperata cu umiditatea greuuuuu ajunge la 40 cu tot cu umidificatorul pe care il am ...si prosoape pe calorifer

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

fratilor...
acum chiar ma bagati in ceata...
ce va da in torturile alea de 55-60 lei kg???

I will survive...

povestea unei pastai...numita bbTo

Sunt fff bune, este adevarat. Sunt de la cofetarii premium. Crede-ma, au produse de innebunesti cu materiale facute acolo (nu frisca de la plic, nu margarina etc). Cozonac de la Maria din Buc N-am vazut niciunul facut in casa ca astea (care tot cam in casa sunt facuti, adica in cofetarie, dar manual).

varsta lui Tudor

ok, te cred...
dar raman la parerea ca pt acasa, pt rude si pt bebelus, il fac eu cu manutele-astea 2...

I will survive...

Aici ai dreptate. Doar ca eu n-am cum, sunt la servici si in noaptea dintre chiar nu stau sa fac (ca oricum nu sunt experta ca sa-l mai fac si noaptea). Deci eu vorbeam doar de cazul in care n-ai alternativa decat shopping.

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

Citat:

Aici ai dreptate. Doar ca eu n-am cum, sunt la servici si in noaptea dintre chiar nu stau sa fac (ca oricum nu sunt experta ca sa-l mai fac si noaptea). Deci eu vorbeam doar de cazul in care n-ai alternativa decat shopping.

varsta lui Tudor

true...
respect!

lillo...

I will survive...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

haircut - merci de lamuriri . Multa sanatate (la cap ) daca se prezinta naspa situatia si azi ...
Vad ca azi nu a mai facut febra de loc. Nu stiu ... vedem ...

nik0le, bea - eu am dat o data de gard pasta mea ptr un tort de am zis ca nu mai fac vreodata torturi acasa. Mi-a trecut repede ... Sper sa fiti mai norocoase, daca puteti incerca inainte ar fi super, stiti la ce sa va asteptati. Eu eram in criza de timp si m-am enervat la maxim ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

haircut - merci de lamuriri . Multa sanatate (la cap ) daca se prezinta naspa situatia si azi ...
Vad ca azi nu a mai facut febra de loc. Nu stiu ... vedem ...

nik0le, bea - eu am dat o data de gard pasta mea ptr un tort de am zis ca nu mai fac vreodata torturi acasa. Mi-a trecut repede ... Sper sa fiti mai norocoase, daca puteti incerca inainte ar fi super, stiti la ce sa va asteptati. Eu eram in criza de timp si m-am enervat la maxim ..

cum e pasta de LP???
macar de curiozitate...
si... are cineva o reteta de martipan asa, mai pentru incepatori???

I will survive...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

fetelor haideti la party ...

a mancat isabela tot ce i-am pus in castron ...tanana ...plus inca pe atat ...n-a mancat atat nici in zilele ei bune

de precizat ca in castron i-am pus budinca de dovlecel ...cu muuuuuuuulta dragoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

a mancat isabela tot ce i-am pus in castron ...tanana ...plus inca pe atat ...n-a mancat atat nici in zilele ei bune

de precizat ca in castron i-am pus budinca de dovlecel ...cu muuuuuuuulta dragoste

Tine-o tot asa Isabela!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:

LML Maria Dalia
LML Lucas

varsta lui Tudor

subscriu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I don't know much...but I know I love you...and I always will...'cause you're my soul and you are the air I breathe...

Happy New Year!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Ei vezi! Se recupera dupa revelion . Inseamna ca este mult mai bine de i-a venit foame de lup.
Cum adica bundinca de dovlecel? Cum ai facut-o?

varsta lui Tudor

Mergi la inceput