Pufi 2010 (194) - LMA Arthur! LMA Ioana!
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
Lillo spune:
Plateea.
Habar nu aveam ca exista asa ceva. Nu e cazul la noi se pare, al meu nu bea lapte inainte de culcare si nu insist niciodata cu mancarea.
Tot la masele ajung....
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/decenuela/decenuela.jpg)
decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tomaca Voi aveti aparate de masurat umiditatea? Ce-ati cumparat si de unde? Sunt sites specializate? Merci ![]() varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() |
da..eu am o chestie..luata de la domo....e ceas....arata temperatura in casa si umiditatea si are un senzor pt afara...pt indicarea temperaturii( dar pus pe zid...nu pe termopan ca la mine)....io-s disperata cu umiditatea greuuuuu ajunge la 40 cu tot cu umidificatorul pe care il am ...si prosoape pe calorifer
Mihaela,
![](mamica.gif)
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tomaca/tomaca.jpg)
tomaca spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui plateea
ok, te cred... dar raman la parerea ca pt acasa, pt rude si pt bebelus, il fac eu cu manutele-astea 2... ![]() ![]() ![]() ![]() povestea unei pastai...numita bbTo |
Aici ai dreptate. Doar ca eu n-am cum, sunt la servici si in noaptea dintre chiar nu stau sa fac (ca oricum nu sunt experta
![](icon_smile_blush.gif)
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
![](copilas.gif)
plateea spune:
citat din mesajul lui tomaca Aici ai dreptate. Doar ca eu n-am cum, sunt la servici si in noaptea dintre chiar nu stau sa fac (ca oricum nu sunt experta ![]() varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() |
true...
respect!
![](japonez.gif)
![](japonez.gif)
lillo...
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](bis.gif)
![](bis.gif)
povestea unei pastai...numita bbTo
xela_07 spune:
haircut - merci de lamuriri . Multa sanatate (la cap
) daca se prezinta naspa situatia si azi ...
Vad ca azi nu a mai facut febra de loc. Nu stiu ... vedem ...
nik0le, bea - eu am dat o data de gard pasta mea ptr un tort de am zis ca nu mai fac vreodata torturi acasa. Mi-a trecut repede ... Sper sa fiti mai norocoase, daca puteti incerca inainte ar fi super, stiti la ce sa va asteptati. Eu eram in criza de timp si m-am enervat la maxim ..
plateea spune:
citat din mesajul lui xela_07 haircut - merci de lamuriri ![]() ![]() Vad ca azi nu a mai facut febra de loc. Nu stiu ... vedem ... nik0le, bea - eu am dat o data de gard pasta mea ptr un tort de am zis ca nu mai fac vreodata torturi acasa. Mi-a trecut repede ... Sper sa fiti mai norocoase, daca puteti incerca inainte ar fi super, stiti la ce sa va asteptati. Eu eram in criza de timp si m-am enervat la maxim .. |
cum e pasta de LP???
macar de curiozitate...
si... are cineva o reteta de martipan asa, mai pentru incepatori???
![](bis.gif)
![](bis.gif)
povestea unei pastai...numita bbTo
Eleysa spune:
fetelor haideti la party ...
a mancat isabela tot ce i-am pus in castron ...tanana ...plus inca pe atat ...n-a mancat atat nici in zilele ei bune
de precizat ca in castron i-am pus budinca de dovlecel ...cu muuuuuuuulta dragoste
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/miremia/miremia.jpg)
miremia spune:
citat din mesajul lui elefantica fetelor haideti la party ... ![]() ![]() ![]() ![]() a mancat isabela tot ce i-am pus in castron ...tanana ...plus inca pe atat ...n-a mancat atat nici in zilele ei bune ![]() ![]() ![]() de precizat ca in castron i-am pus budinca de dovlecel ...cu muuuuuuuulta dragoste ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
Tine-o tot asa Isabela!
_
Mirela si
![](copilas.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Beatrice1982/Beatrice1982.jpg)
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui tomaca![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() |
subscriu!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![](birthday.gif)
![](birthday.gif)
![](birthday.gif)
![](birthday.gif)
![](birthday.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
I don't know much...but I know I love you...and I always will...'cause you're my soul and you are the air I breathe...
![](copilas.gif)
Happy New Year!!!
![](toba.gif)
![](cheers.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tomaca/tomaca.jpg)
tomaca spune:
citat din mesajul lui elefantica fetelor haideti la party ... ![]() ![]() ![]() ![]() a mancat isabela tot ce i-am pus in castron ...tanana ...plus inca pe atat ...n-a mancat atat nici in zilele ei bune ![]() ![]() ![]() de precizat ca in castron i-am pus budinca de dovlecel ...cu muuuuuuuulta dragoste ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ei vezi! Se recupera dupa revelion
![](icon_smile_big.gif)
Cum adica bundinca de dovlecel? Cum ai facut-o?
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
![](copilas.gif)