Pufi 2010 (194) - LMA Arthur! LMA Ioana!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

fetelor haideti la party ...

a mancat isabela tot ce i-am pus in castron ...tanana ...plus inca pe atat ...n-a mancat atat nici in zilele ei bune

de precizat ca in castron i-am pus budinca de dovlecel ...cu muuuuuuuulta dragoste

wowwww, tot inainte, Isabela!
Felicitari, mami!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) Noi 4

Bravo, Isa!!!!

Dam si noi un party mai mic, ca am reusit s-o conving sa pape vreo 150ml de piure de-al ei, apoi a rontait juma de castronel de "viermisori". Aaaa, by the way, M papa bine finger food fusilli din faina integrala de la Barilla, v-am mai zis de ei Ii fierb in apa cu un pic de sare si apoi le pun putina glucoza peste ei, in castronel. Rontaie la ei de zor, musca bucatele si le molfaie.

Sorina, am uitat sa-ti raspund. Eu asa am procedat cu programarile maiei la dr S, nu stiam ca se poate si altfel. S-a tot schimbat ca acum vreo luna sunai lunea sa te programezi saptamana urmatoare, acum miercurea...

Eu incerc sa-i dau cat mai putin lapte, sa incerc sa-i scad sansele de a se sensibiliza si la asta...desi la cate variante de mancare avem....
Partea proasta e ca nu bea lichide, mai mult de 30-40 ml n-o conving nicicum...am incercat tot ce mi-a trecut prin cap...am zis ca mai incerc apa cu glucoza ultima varianta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

trebe sa ma inscriu si eu in clubul fitzosilor la mancare. lui david al meu nu-i plac supele,legumele, carnea si pace. Am incercat si supe, ciorbe, acrite sau dulci cu galusti sau nu, cu smantana sau fara...NIMIC...de abia imi mananca legumele astea intr-o ora.

tocmai ce gasisem ca ii place orezul si grisul. grisul l-am taiat, pnetru ca nu se asimileaza calciul cum trebuie si am zis ca o sa ii dau sporadic, iar orezul dupa 2 zile de mancat, evident s-a constipat. citeam de pb lui ele cu kk moale iar eu in timpul asta ma luptam cu constipatia, naspa si cu una si cu cealalta. pana la urma am rezolvat cu constipatia ca i-am dat in 2 dimineti niste prune de la borcan si aseara a reusit sa faca in sfarsit un caca normal si fara prea multa scremeala. asa ca problema mea a fost mai usoara decat a lui ele. btw, felicitari pentru portia de mancare pe care a papat-o. e pe drumul cel bun inseamna.

ajutati-ma si pe mine cu o reteta de paste cu sos de rosii pentru copil, ca eu i-am facut una dar n-a vrut neam sa manace. ce-i drept am gustat si eu si nici mie nu mi-a placut...

pe langa faptul ca nu mananca bine, a mai inceput sa si tuseasca. nu are febra, e vesel, dar are o tuse productiva. am inceput sa-i dau sirop. sper ca la noapte sa dorm mai bine ca azi noapte intre 3-5 ne plimbam prin casa si admiram cuptorul, luminitele, il trageam pe tati de barba, de nas,pentru ca din cauza tusei se tot trezea si la un moment dat i-a fugit somnul. de abia pe la 5 am reusit sa-l adorm si la 7 sus, ca a trebuit sa ne incepem ziua. noroc ca a adormit la loc si asa am mai prin si eu vreo 2 ore de somn pana pe la 9.

ce m-am mai distrat de comentariul cu pixul al alexuzzei...a fost tare..

dece mama, stima eu de ce imi esti simpatica. noi gandim cam la fel. legat de ce mi-ai zis de david, daca ai stii cate comentarii mi-am auzit de genul: vai dar ai fost cu el in mall, piata etc / stii nu te-am sunat ca ne-am gandit ca nu iesi, avand in vedere copilul sau cel mai tare comentariu a fost: vai, dar arata chiar bine, e vioi...aici nu m-am putut abtine si i-am spus persoanei respective ca ce se astepta sa vada un copil handicapat fizic si mental?!. mi-am luat multe dezaprobari de la diverse persoane ca cica il plimb prea mult pe david. la toti le-am spus ca am un copil normal, ca tocmai ca nu vreau sa-l tin intr-un bol de sticla, ca atunci cand o sa fie mare sa ajunga sa fie ipohondru si sa se lege toate bolile de el. pe unde ma duc eu, daca pot, il iau si pe David. Mi-ar facea mare placere sa ne vedem mai ales ca suntem la 5 minute de mall amandoua, asa ca putem sa punem de o cafea sau pur si simplu o plimbarica prin cartierul nostru minunat.

a, mi-am mai adus aminte, noi avem un aparat care arata umiditatea, genul pe care il are si dece si l-am luat de la magazinele alea care au produse din germania. stiu ca a costat putin.

dupa cata informatie am citit, nu prea imi mai aduc aminte.

ba da, plateea mai zi-mi si mie te rog cum e cu metoda de scos mucii din nas. mercic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Buna dimineata!

Azi noapte mi-a facut A febra, incepe circul .
Stam in asteptare ... nu stiu daca e roseola de la Maia sau un virusache de la gradi ...
Haircut - la cat timp dupa febra ar trebui sa apara eruptia?

La 2-3 zile...
M a inceput de data asta cu febra duminica dimineata, luni pe seara avea cateva bubite, dar putine, nu mi-am dat seama ce si cum, marti dimi a inceput sa se umple.

Sanatate multa!
Imi pare rau, sper sa nu fie de la noi...

a facut maia roseola????
ioiiiiiiiiiii
pup sa treaca repede..........
ioi macar stii de ce a fc atata timp febra...........

I don't know much...but I know I love you...and I always will...'cause you're my soul and you are the air I breathe...

Happy New Year!!!

A doua tura, ca a mai facut si acum 2 luni

Multumim de urari!

Cum se simte Ivan in scaun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Bravo Maia !!!

Felicitari Iris k poti !

noi am mai papat si juma' de castron de iaurt ...deja nu-mi mai recunosc copilul ..singura a cerut ...l-a vazut pe masa si chiar ma gandeam ca il desfac degeaba...dar nu ...a papat

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Xela, Haircut, Mire...sanatate puiutzelor!

Noi am venit de la doc...nimika n-are cupilu' meu...
Face asa pt ca.... poate.
A, si are gingiile iritate de atat ros...si ii ies si urmatorii incisivi de sus...bafta noastra!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) Noi 4

Multumim frumos!

Foarte tare explicatia data pt Iris
sa scapati usor cu dintii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Bravo Maia !!!

Felicitari Iris k poti !

noi am mai papat si juma' de castron de iaurt ...deja nu-mi mai recunosc copilul ..singura a cerut ...l-a vazut pe masa si chiar ma gandeam ca il desfac degeaba...dar nu ...a papat

Bravo Isabela! Doamne, Ele,cred ca esti in al noualea cer...eu as fi....
A mea iar n-a mancat decat vreo 30g solid azi toata ziua...lapte...la greu, cred ca vreo 700 ml..vedem, urmeaza masa de 5..surprize-surprize...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

haircut multa sanatate maiei. e fenomenala sa faca de 2 ori roseola.

ele faina reteta de budinca. felicitari pt ca papat totimi aduceam aminte de tn ca pe la 4 sau 5luni nu mai stiu cat avea exact isabela spuneai ca mancai un mar si isa era cu ochii pe tn si poftea si iai dat si ei. al meu mai tarziu a inceput sa pofteasca ce mancam noi pe la 6 7 luni.

plateea suprasaturare? nam stiutms. la mine cum mananca bine uneori prea mult mis e pare mie cred ca ia dreptate.

nikole ce mai face isa? mai tuseste e spre bn oricum, dar receala la plamani se vindeca mai greu. irina e ok na luat nik de la surioara nu?

bea super scaunul de masina. mai are unchiul tau de vanzare trimite si prin posta as vrea si eu unul cum facem? 50 ron paracnu? sau macar ceva asemantor. are poze ceva cum putem lua legatura? prin tn.

azi la pranz voiam sai fac supica dar nu mai aveam nici un cartofsi iam dat paste cu ciuperci ca facusem pt noi si cu branza. si iau placut. vb de pampersi am folosit si eu babylove, sunt ok, dar mai multumita sunt de pampers. acum avem 4+ dar cred ca urmat sac va fi de 5 ca il cam strange la burtica.

_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

XELA, te rog, imi doresc si eu linkul cu retete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Foarte tare explicatia data pt Iris
sa scapati usor cu dintii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

La multi anisori Alexis

La multe lunite Maria Dalia
[center]La multe lunite Lucas

Mergi la inceput