Ce fel de subiect & PNL +PSD + PC + PRM
Raspunsuri - Pagina 8
ali_deiu spune:
Eu spun ca e bine in taraNu e nevoie de lupi moralisti. Poate avem norocul sa se schimbe constitutia si Parlamentul sa aleaga presedintele, nu noi! Cu toate ca am culoare politica, sunt scarbita de toti actorii de pe scena politica. Pana la urma, din totdeauna s-a criticat Puterea. La televizor e una si in interiorul partidelor e altceva. Nu are sens sa dezbatem noi politica lor, oricum toate sunt stabilite deja.
O zi buna!
sirimie spune:
Nu ar fi mai bine sa se separe PNL?
Antonescu se bazeaza prea mult pe sondajele alea care il pun in frunte la increderea populatiei. Dar sunt mincinoase, pentru ca e premisa ca nu mai apare nici un altul mai rasarit. Situatia se poate schimba.
copiloi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui capcaunul www.hotnews.ro/stiri-8200688-surse-antonescu-intentioneaza-ceara-conducerii-pnl-sanctioneze-ludovic-orban-adriana-saftoiu-risca-excluderea-din-partid.htm" target="_blank">Cine nu doreste sa manance bors de scaieti este poftit afara din salon! |
Lasa "sursele". Asteapta faptele.
Si Antonescu facea opozitie lui Tariceanu si nu l-a sanctionat/dat afara nimeni.
Numai la PDL trebuie sa ai aceeasi parere ca conducatoru'!
31 +
copiloi spune:
citat din mesajul lui sirimie Nu ar fi mai bine sa se separe PNL? |
O motivatie a acestei aliante ar fi, ca in felul acesta, PNL (alianta) ar avea paritate in raport cu PSD. Si negocierile ar fi de la egal la egal.
31 +
capcaunul spune:
citat din mesajul lui copiloi O motivatie a acestei aliante ar fi, ca in felul acesta, PNL (alianta) ar avea paritate in raport cu PSD. Si negocierile ar fi de la egal la egal. |
Adica 20 + epsilon = 30?
In conditiile in care epsilon este un infinit mic?
Rufus spune:
citat din mesajul lui copiloi O motivatie a acestei aliante ar fi, ca in felul acesta, PNL (alianta) ar avea paritate in raport cu PSD. Si negocierile ar fi de la egal la egal. |
Uite o explicatie! In sfarsit, o explicatie.
Totusi, eu zic ca nu-i corecta. PC nu are electorat, nu stiu ce forta ar avea, de se aliaza PNL cu ei. In fine, or sti ei mai bine...
Dar...Daca prin alierea asta (prosteasca, dupa mine) care presupune un conflict de interese intre doctrine, programe, chiar daca nu in toate sensurile, daca prin alierea cu un partid al unui securist dovedit inclusiv de justitie, PNL pierde din electorat dramatic, de cade si sub scorul pe care, probabil, l-ar obtine singur? Cum ramane cu paritatea?
Mie imi plac misterele, sa-mi storc mintea sa-mi dau cu presupusul in situatii imposibile, iar aici nu-mi vine nimic in cap. Ce, credeati ca am deschis un subiect sa vorbim iar de Basescu si PDL?
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009
Rufus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui copiloi
Lasa "sursele". Asteapta faptele. Si Antonescu facea opozitie lui Tariceanu si nu l-a sanctionat/dat afara nimeni. Numai la PDL trebuie sa ai aceeasi parere ca conducatoru'! 31 + |
Asa e...faptele vorbesc.
Dar...din ce spune Adriana Saftoiu, mie imi pare la PNL cam la fel ca la PDL...nu ti se pare?
Adica, cum ar veni, scapam de dracu' si dam de ta-su??
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009
copiloi spune:
Nu stiu ce spune Saftoiu, nici nu ma intereseaza...e doar un membrulet in partid....
Pe de alta parte, Saftoiu, care stie si cum este la PNL si cum este la PDL , ar trebui sa fie ultima in partidul ala care sa o faca pe-a moralista
31 +
Rufus spune:
Pai, stai putin: nu vorbeam de "libertatea cuvantului", de care spui ca nu exista in PDL? Chestia aia cu parerea ca conducatoru'...
Adriana Saftoiu, doar un membrulet...sa taca, nu? Da' Orban? Si ala tot membrulet?
Eu credeam ca ai citit linkul ala pe care l-ai citat...acolo am aflat si eu ce au zis impricinatii.